dbsst Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:plista obecności podpisana;) kurczaki wstałam a 2,30 godziny poźniej jak zamierzałam :mad: [quote name='jo-jo']Ktoś tu czapeczke ubrał:loveu: Cześć DeBe, troche póxno ale lepiej późno niż wcale :evil_lol: hehhehe wydało się za Maikołaj nie istnieje ze prezenty roznosi Szpilka ;) a witamy witam czy poźno czy wczesnie ale zawsze z radoscia :p Quote
KaRa_ Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Boskie zdjęcie Szpileczki:loveu: :loveu: :loveu: co za minka:loveu: Quote
Hanna R. Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 dbsst napisał(a):kurczaki wstałam a 2,30 godziny poźniej jak zamierzałam :mad: :p O, ja wstałam CZTERY godziny później, niż zakładał plan. I do tego siedzę przy komputerze. Otacza mnie kosmiczny bałagan - ale .... ja to mam w ***** :p Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='HankaRupczewska']O, ja wstałam CZTERY godziny później, niż zakładał plan. I do tego siedzę przy komputerze. Otacza mnie kosmiczny bałagan - ale .... ja to mam w ***** :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Haniu witaj w klubie ja siedzę w stroju niedbałym przy kompie :oops:a powinnam już wracać z zakupami do domu :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Boskie zdjęcie Szpileczki:loveu: :loveu: :loveu: co za minka:loveu: to zdjęcie zrobiła Maga tak na nią patrzy Szpilka hmmmm ma minę mocno współczującą :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska']O, ja wstałam CZTERY godziny później, niż zakładał plan. I do tego siedzę przy komputerze. Otacza mnie kosmiczny bałagan - ale .... ja to mam w ***** :p hahhahahaha uf to nie jestem sama zagubiona w czasie jaaaaka ulga ;) [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Haniu witaj w klubie ja siedzę w stroju niedbałym przy kompie :oops:a powinnam już wracać z zakupami do domu :evil_lol: zakupy zrobiłam w sklepie pod domem a reszte TZ wręczyłam do kupienia ja taka zarobiona no co robiłam zdjęcia bigosowe :evil_lol: Quote
lothia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 DUŻO PRACY W NOWYM ROKU A W TYM FAJNYCH PREZENTÓW,NIECH CI SZPILA BĄKI PUSZCZA:evil_lol: Quote
Vectra Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 W wigilijną noc, gdy śniegu napada moc, niech Mikołaj Święty przyniesie wymarzone prezenty, a na Nowy Rok same wspaniałości - przede wszystkim - morze miłości. Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 O jej :razz:. Jakie zdjęcie :loveu:. Wydaje mi się jakby mówiła coś w stylu - Fikasz ?! To jak chcesz to wyjdziemy na zewnątrz :evil_lol:. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Czesc Dominisiu :loveu: Zdrowych i pogodnych swiat dla Szpilowego stadka ode mnie i Maksia :bluepaw: i fajnych prezentow :x-mas: Quote
Medorowa Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej wdzięcznej sposobności życzę Tobie moc radości,dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.I żeby Ci się darzyło,z roku na rok lepiej było. Quote
Hanna R. Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Dominika - WESOŁYCH ŚWIĄT !!! Hania, Gezek i Mania. Quote
dbsst Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 [quote name='lothia']DUŻO PRACY W NOWYM ROKU A W TYM FAJNYCH PREZENTÓW,NIECH CI SZPILA BĄKI PUSZCZA:evil_lol: hahahaha dziękuje Ci Lothia NAPRAWDĘ :eviltong: [quote name='Vectra']W wigilijną noc, gdy śniegu napada moc, niech Mikołaj Święty przyniesie wymarzone prezenty, a na Nowy Rok same wspaniałości - przede wszystkim - morze miłości. :buzi: [quote name='Kamcia_14']O jej :razz:. Jakie zdjęcie :loveu:. Wydaje mi się jakby mówiła coś w stylu - Fikasz ?! To jak chcesz to wyjdziemy na zewnątrz :evil_lol:. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: heheheh coś ala to mówiła do Magii ;) [quote name='paula_z']Czesc Dominisiu :loveu: Zdrowych i pogodnych swiat dla Szpilowego stadka ode mnie i Maksia :bluepaw: i fajnych prezentow :x-mas: :buzi: [quote name='madzia i medor']Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej wdzięcznej sposobności życzę Tobie moc radości,dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.I żeby Ci się darzyło,z roku na rok lepiej było. :buzi: [quote name='HankaRupczewska']Dominika - WESOŁYCH ŚWIĄT !!! Hania, Gezek i Mania. :buzi: i jeszcze raz dla WSZYSTKICH Quote
Patka Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Dominiko Śwliczna Kartka :multi: i piekne życzenia których spełnienia i Tobie życzę :tree1: Quote
Chanelle Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [SIZE="1"]Podwójnych życzeń nastaje czas, Jak to wiadomo każdemu z nas, Bo Chrystus Pan nam się dziś rodzi, A i Rok Nowy także nadchodzi. Zielone gałązki, a na każdej świeczka, W stroiku z bibułek stoi choineczka. Gdy zaświeci między gałązkami, Wesołą kolędę dla niej zaśpiewamy. :tree1: [SIZE="1"]Życzy Agatka ze starym Rexiem i pełnym energi Corniszonem :x-mas: P.S. Sliczna psina :loveu: Quote
jo-jo Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 DeBe!! Pusty rynek. Nad dachami Gwiazda. Świeci każdy dom. W zamyśleniu, uliczkami, Idę, tuląc świętość świąt. Wielobarwne w oknach błyski I zabawek kusi czar. Radość dzieci, śpiew kołyski, Trwa kruchego szczęścia dar. Więc opuszczam mury miasta, Idę polom białym rad. Zachwyt w drżeniu świętym wzrasta: Jak jest wielki cichy świat! Gwiazdy niby łyżwy krzeszą Śnieżne iskry, cudów blask. Kolęd dźwięki niech cię wskrzeszą - Czasie pełen Bożych łask! Quote
dbsst Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 bardzo dziękuje za życzenia :loveu: zrobiłam dwa ciasta makowiec = zaklaec marcepan = zakalec :shake: :shake: :shake: Quote
Magda-Amir Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 DEBE i SZPILECZKO wesolych radosnych świat i gory prezentow i spelnienia wszystkich marzeń życzy Madzia z Amirkiem :buzi: :tree1: :x-mas: a ciasto i tak pewnie bedzie wszystkim smakowac :p Quote
Basia&Safi Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Karpicka, barscycka, kapecke wodecki co by smakowaly wszyckie potrawecki Mrozicku sniezycku milosci po zmrocysku samego dobrego w swieta i nowym roczku Quote
dbsst Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 melduje się najedzona brzuch pęka oczy się lepia :shake: :oops: Quote
Alicja Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [quote name='dbsst']melduje się najedzona brzuch pęka oczy się lepia :shake: :oops::multi::multi::multi:hey siostrzyczko , to teraz bieg ze Szpilką po ogródku;) Quote
dbsst Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:hey siostrzyczko , to teraz bieg ze Szpilką po ogródku;) niestety nie było biegu :-( Quote
dbsst Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 za to dziś było kilka minut biegów Quote
Recommended Posts