Alicja Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Sistersko ....czy Szpilka nadal je czerwoną NN?? Quote
dbsst Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Sistersko ....czy Szpilka nadal je czerwoną NN?? tak je właśnie dotarłam z Radomska zdałam kolejny egzamin tym razem z pedagogiki :cool3: mam nadzieję, że to OSTATNI egzamin w najbliższym czasie PADAM ps w Arabie moge być dopiero o 22 :shake: :eviltong: Quote
Vectra Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Gratulacje Dominika ja tez coś koło 22 będe - bo pracuje :( Quote
PIKA Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 To może w ogóle siąna 22 umowimy :roll: Co? :razz: Quote
Vectra Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 PIKA napisał(a):To może w ogóle siąna 22 umowimy :roll: Co? :razz: tak PIKusiu :loveu: o 22 się umawiamy :p Quote
Alicja Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='dbsst']tak je właśnie dotarłam z Radomska zdałam kolejny egzamin tym razem z pedagogiki :cool3: mam nadzieję, że to OSTATNI egzamin w najbliższym czasie PADAM ps w Arabie moge być dopiero o 22 :shake: :eviltong::multi::multi::multi:brawo sistersko mła Quote
bigos Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Wesołych Świąt dla Ciebie i Szpilki:tree1:wielu wspólnych zabaw i szaleństwa:pżyczy Kasia i bigos Quote
dbsst Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 [quote name='Kamcia_14']Witamy... I psa podziwiamy. Piękna ryymowanka. Zdolna jestem co żart :evil_lol:. A szpilkę proszę od nas wytarmosić . zdolna niczym Kochanowski :D ;) Szpila wytarmoszona jej uszy zostały mi od tego tarmoszenia w łapie :lol: [quote name='paula_z']1. Czasem jestem super wredna ;) Ale nie dla dogociolek :evil_lol: 2.:placz: A ja myslalam, ze jestem niepowtarzalna i jedyna w swoim rodzaju ;) 1. czujemy się zaszczycone jako Twojo dogociółki :loveu: 2. jesteś jedna jedyna niepowtarzalna i orginalna niczym złoto w honolulu :cool3: :loveu: psięknie cio :D [quote name='Vectra']cześć Debe :diabloti: to ja wredna Ewunia :loveu: jutro siedze w domu cały dzień i ŚPIĘ :cool1: czesc Wredoto ja dziś siedze w domu bo sprzątam :razz: [quote name='Alicjarydzewska']sistersja dlacego ja jestem WREDNA ja byłam chora i dlatego w domu byłam .....hi hi i nie miał mi kto szklanki wody podać :evil_lol: uuuu jak byłaś choLa to nie jesteś wLedna :loveu: [quote name='Vectra'] mamuśka skoro ja jestem wredna to Ty też a debe nasza rodzina ........ po niej mamy tą wredność :diabloti: ja jestem tak doskonała tak nie wredna i miła że aż czuję jak się uświęcam z każda minuta wiec to NIE po mnie macie wredote :mad: [quote name='bigos']Gdzie bigos:stop:Ja chce bigosa:sabber: Poproszę chociażby o małą foteczkę:razz: fotki będa jak się odlenie i po aparat pójdę a to nie takie łatwe :shake: :p [quote name='Iza i Avanti'] Ślemy buziaczki w ten piękny pycholek! dziękujemy i odsyłamy faflbuziolek w nochala ;) [quote name='evaxon'] DZIĘKUJEMY [quote name='Vectra'] ja tez coś koło 22 będe - bo pracuje ja tez pracuje pacjentke mi połamało a raczej jej rzuchwę więc będe dziś od 20 walczyć z paszczą ale na 22 się wyrobie [quote name='Alicjarydzewska']brawo sistersko mła dziękuje za gratulki [quote name='bigos']Wesołych Świąt dla Ciebie i Szpilki:tree1:wielu wspólnych zabaw i szaleństwa:pżyczy Kasia i bigos DZIĘKUJEMY Quote
Hanna R. Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Ja trwam w podziwie. Dotychczas niemym . Na okoliczność Twojej pracowitości . Gratuluję zdanej pedagogiki . I mam prośbę : jak będziecie w Arabie dzielić się tą kawą - wspomnijcie babcię z Krakowa , która chciałaby być z Wami. :p Quote
BeaC Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 z okazji..... Świąt Bożego Narodzenia..... dużo szczęścia i słodyczy..... Quote
dbsst Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ja trwam w podziwie. Dotychczas niemym . Na okoliczność Twojej pracowitości . Gratuluję zdanej pedagogiki . I mam prośbę : jak będziecie w Arabie dzielić się tą kawą - wspomnijcie babcię z Krakowa , która chciałaby być z Wami. :p aaaaaaaaaaaaaaaaaa dziękuje Haniu :multi: :multi: :buzi: ale w sekrecie Ci powiem, że wiecej mam szczęścia niż wiedzy ;) wszystko sie tak jakoś układa, że nie pozostaje nic innego jak brać i brać i nie patrzeć czy warto........ Szczęściem to zowią inni i tego Szczęścia i WAM Życzę :D :D [quote name='BeaC']z okazji..... Świąt Bożego Narodzenia..... dużo szczęścia i słodyczy..... BARDZO BARDZO DZIĘKUJEMY Quote
Iza i Avanti Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Wesołych, wesołych i wszystkiego naj! Quote
dbsst Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 bardzo dziękuje za życzenia :loveu: Quote
gochgoch Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 wszystkiego najlepszego i smacznej rybki!!!! Quote
Teklunia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Cześć ślicznoty :cool3: Przyszłam Wam życzyć wesołych i szczęśliwego :buzi: Bo nie wiem czy będę jeszcze miała czas na Dogowanie przez Wigilią. Biorę się właśnie za makowce :razz: Quote
e.v.a Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='dbsst'] a czemu ty nie masz czapki???:razz: Quote
Alicja Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 :loveu:siostrzyczko ...dziękuję nieskromnie za życzonka:p i ja Wam życzę jeszcze wiecej szczęścia;) O rany jaką ja mam zdolną siostrę bliźniaczkę ....duma mnie rozpiera . Quote
dbsst Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 [quote name='gochgoch']wszystkiego najlepszego i smacznej rybki!!!! DZIĘKUJEMY [quote name='Teklunia']Cześć ślicznoty :cool3: Przyszłam Wam życzyć wesołych i szczęśliwego :buzi: Bo nie wiem czy będę jeszcze miała czas na Dogowanie przez Wigilią. Biorę się właśnie za makowce :razz: DZIĘKUJEMY czyli ni ebędzie Cie dziś :( w Arabie o 22 :-( [quote name='evaxon']a czemu ty nie masz czapki???:razz: bom mam za dużą głowę ;) [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:siostrzyczko ...dziękuję nieskromnie za życzonka:p i ja Wam życzę jeszcze wiecej szczęścia;) DZIĘKUJEMY MY Quote
dbsst Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 ależ jestem WŚCIEKŁA nie mogę znaleźć swojej świątecznej Szpilki tej co dostałam w zeszłym roku :-( Quote
dbsst Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 melduje się poszłusznie JEZDEM :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='dbsst']melduje się poszłusznie JEZDEM :evil_lol::plista obecności podpisana;) Quote
jo-jo Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='DeBe'] Ktoś tu czapeczke ubrał:loveu: Cześć DeBe, troche póxno ale lepiej późno niż wcale :evil_lol: Quote
Recommended Posts