Vectra Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 malawaszka napisał(a):jakie toto dzisiaj wredne :mad: na pocieszenie Ci powiem że ja jutro jade o 6 rano do pracy :diabloti: ale wróce ok 12 i pojde spać :cool3: a Wy będziecie w pracy gnić :evilbat::evilbat::evilbat: Quote
Alicja Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 :pa ja byłam od wtorku w domku:ptra la la Quote
malawaszka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Vectra napisał(a):na pocieszenie Ci powiem że ja jutro jade o 6 rano do pracy :diabloti: ale wróce ok 12 i pojde spać :cool3: a Wy będziecie w pracy gnić :evilbat::evilbat::evilbat: E TAM!!! ja jutro BĘDĄC W PRACY wyśpię się do której będę chciała :diabloti: i popracuję ile mi się będzie chciało :diabloti: Quote
Maga100 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='malawaszka']jakie toto dzisiaj wredne :mad: no nie? też zauważyłam. Chyba nikt jej nie kocha :diabloti: Quote
PIKA Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Maga100']jak ja wychodzę z pracy o 21, to mnie nikt nie żałuje :placz: [quote name='malawaszka']a jak ja jestem w pracy całą dobę to mnie też nikt nie żałuje :placz: a jak ja mam urlop to mi nikt nie zazdraszcza :placz::evil_lol: Quote
agabass Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='Maga100']jak ja wychodzę z pracy o 21, to mnie nikt nie żałuje :placz: no to ja cię pożałuję bo sama czasem o tej godzinie wychodzę z pracy, a teraz to częsty to czas Quote
Teklunia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 dbsst napisał(a):nie a kto Ty Mikołaj czy kto :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zajrzyj na swoją galerie i zgadnij czy Cie ktoś w ogóle pamięta ;):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
bigos Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Zapraszam w takim razie na pobudke o godzinie5-tej:diabloti::angryy: ( na siódmą do roboty), ale na szczęście tylko do 15-tej:multi: dbsst - romans z fotorelacją-rewelka:loveu: Quote
Asiaczek Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Debe - cudowne zdanie egzaminu! Gratulacje!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
Maga100 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='PIKA']od rana? :crazyeye: niom ale z przewrami pierwsza o 13 na wyjście z psem druga o 17 na wyjście z psem :evil_lol: [quote name='Maga100']jak ja wychodzę z pracy o 21, to mnie nikt nie żałuje :placz: NIE NIKT bo zaczynasz pracę o 10 lub później więc Twój czas pracy się tak nie liczy jak nasz skowronków :evil_lol: [quote name='malawaszka']a jak ja jestem w pracy całą dobę to mnie też nikt nie żałuje :placz: ja Cie żałuję bo mi Cie żal bo nikt inny Cię nie żałuje hahhahahaha [quote name='paula_z']Ja Was zaluje :glaszcze: Ostatnio po 10 h dziennie pracuje :placz: Paula Ty jak zwykle jesteś super miła :loveu: dziś widzioałam Twoja sobowtórkę ale była brunetka i nie miała okulara :cool1: [quote name='Vectra']na pocieszenie Ci powiem że ja jutro jade o 6 rano do pracy :diabloti: ale wróce ok 12 i pojde spać :cool3: a Wy będziecie w pracy gnić :evilbat: WREDNA [quote name='Alicjarydzewska']:pa ja byłam od wtorku w domku tra la la WREDNA [quote name='agabass']no to ja cię pożałuję bo sama czasem o tej godzinie wychodzę z pracy, a teraz to częsty to czas bardzo bardzo miła :loveu: [quote name='Teklunia']:loveu: no rozumiemy się !!!!! ;) [quote name='bigos']Zapraszam w takim razie na pobudke o godzinie5-tej:diabloti: ( na siódmą do roboty), ale na szczęście tylko do 15-tej:multi: dbsst - romans z fotorelacją-rewelka:loveu: 1 WREDNE ;) 2 :loveu: dziękuje :loveu: [quote name='dealer']halooooozostawiam po sobie slada:) heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelo [quote name='Iza i Avanti']Doberek Szpiloluby Berek Izuś [quote name='Asiaczek']Debe - cudowne zdanie egzaminu! Gratulacje!!!:loveu: Pzdr. dziękuje dziękuje dziękuje [quote name='Maga100']:evil_lol: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jakaś Ty miła jakie PIĘKNE zddjęcie PIĘKNEJ suczy :loveu: [quote name='Patka']co za spojrzenie :cool3: maskotkowe x 2:evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Witamy... I psa podziwiamy. Piękna ryymowanka. Zdolna jestem co :evil_lol:. żart :evil_lol:. A szpilkę proszę od nas wytarmosić :loveu:. Quote
Paula Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 dbsst napisał(a):Paula Ty jak zwykle jesteś super miła :loveu: dziś widzioałam Twoja sobowtórkę ale była brunetka i nie miała okulara :cool1: :loveu: Czasem jestem super wredna ;) Ale nie dla dogociolek :evil_lol: :placz: A ja myslalam, ze jestem niepowtarzalna i jedyna w swoim rodzaju ;) Quote
Vectra Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 cześć Debe :diabloti: to ja wredna Ewunia :loveu: jutro siedze w domu cały dzień i ŚPIĘ :cool1: Quote
e.v.a Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Vectra napisał(a):cześć Debe :diabloti: to ja wredna Ewunia :loveu: jutro siedze w domu cały dzień i ŚPIĘ :cool1: śpisz na siedząco:hmmmm:? Quote
Vectra Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 evaxon napisał(a):śpisz na siedząco:hmmmm:? dziś tak :cool1: Quote
e.v.a Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Vectra napisał(a):dziś tak :cool1: i pewnie z otwartymi oczami :eviltong: Quote
Alicja Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 :placz:sistersja dlacego ja jestem WREDNA ja byłam chora i dlatego w domu byłam .....hi hi i nie miał mi kto szklanki wody podać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='evaxon']i pewnie z otwartymi oczami :eviltong: jedym otwartym ;) [quote name='Alicjarydzewska']:placz:sistersja dlacego ja jestem WREDNA ja byłam chora i dlatego w domu byłam .....hi hi i nie miał mi kto szklanki wody podać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mamuśka skoro ja jestem wredna to Ty też :evil_lol: a debe nasza rodzina ........ po niej mamy tą wredność :diabloti: Quote
bigos Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Gdzie bigos:stop:Ja chce bigosa:sabber: Poproszę chociażby o małą foteczkę:razz: Quote
Iza i Avanti Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Ślemy buziaczki w ten piękny pycholek! Quote
Recommended Posts