Asiaczek Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Debe zapadła w sen zimowy...:-o Pzdr. Quote
e.v.a Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Asiaczek napisał(a):Debe zapadła w sen zimowy...:-o Pzdr. ale przeciez zimy nie ma :hmmmm: Quote
bonita Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Wpadam, a tu Szpili ni ma. Kiedy nowe foty będą? Quote
Asiaczek Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Zimy nie ma i chyba długo nie będzie, ale Debe to taki wyjatkowy przypadek zapadnięcia w sen zimowy... Pzdr. Quote
madzia20sosnowiec Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 debe wstawaj, zimy w tym roku nie bedzie :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 A co dzisiaj jest na dworze?! Debe to wyczuła i po prostu zakopała się w kocyk i śpi... Też bym tak zrobiła, ale... Pzdr. Quote
agabass Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Debe to pewnie po sklepach lata i prezenty kupuje przed świąteczny szał zakupowy :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 pani doktor pokaz sie no na kwile nooo :mad: Quote
Alicja Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 :-(nio sistersja pokaz sie tutaj ,......wiesz mu psychopatki tu na ciebie czekamy;) Quote
Asiaczek Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Debe pokaże się na wiosnę... Ja Wam to mówię.... Pzdr. Quote
dbsst Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Cześć Dziewczynki :loveu: :loveu: :loveu: jestem, żyje i ja i moja królewna Szpilewna mam baaaaaardzo dużo pracy a jak nie pracuje to mecze psa i przygotowywuje sie do świąt. Sprzątanie zakupy itd. W zeszłym tygodniu byłam w Poznaniu i zdałam egzamin z Terapii Manualnej w Modelu Holistycznym przed Towarzyswem Terapii Manualnej Powiem tak stres jaki przeżyłam był OLBRZYMI ale radość jest po stokroć wieksza, że się udało :multi: :multi: :multi: zdjęć Szpili chyba nie mam zaraz zresztą przeszukam czeluści komputerka nie wiem co się dzieje na Waszych Galeriach i bardzo mi przykro z tego powodu :oops: nie mam tez kontaktu z Colą (ostatnio jak pisała to mówiła, że nie ma czasu nawet tęsknić maupa :angryy: ;) ) Quote
dbsst Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Hej byłam dzis na spacerze z moja bardzo orginalna dogociółka ciekawe czy zgadniecie z kim to był romantic spacer o poranku :cool1: Quote
Paula Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Juz pisala, ze sie z Toba dzis widziala :D Dawaj foty :cool3: Quote
dbsst Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 paula_z napisał(a):Juz pisala, ze sie z Toba dzis widziala :D Dawaj foty :cool3: maupa jedna zawsze się wygada ale nie dziwie sie dziś nawet na spotaknie ze mna se łoko mazneła jakims tuszem tęskniła jak nie wiem :loveu: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Debestko prawdziwa z Ciebie Debeściara!!! :klacz: wielkie gratulacje zdania egzaminu!!!! :multi: Quote
KaRa_ Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 I znów byłas w P-ń i nic nie powiedziałaś:mad: Quote
dbsst Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 KaRa_TC napisał(a):I znów byłas w P-ń i nic nie powiedziałaś:mad: Kara ja byłam w szoku, że tam jade bo nie miałam jechać i byłam w szoku, że jadę zdawać bo nie miałam zdawać :D DZIĘKUJE DZIEWCZYNY nawet nie wiecie jak cieszę się właśnie z TEGO egzaminu :loveu: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 :multi::multi::multi:gratulacje moja sistersjo ........usz się cieszkam na te masażyki , igiełki i nsze szpecyjały:razz: Quote
dbsst Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 a oto zdjęcie jakże orginalne tematyka i ujeciem :lol: pieszczoty na dzień dobry :loveu: planowanie wspólnej przyszłości :evil_lol: a te postacie nekały taka jedna dogociólke ciagle ja śledziły :roll: moja laleczka kwintesencja bokserowatości :evil_lol: i biegnąca z całych sił Szpileczka Quote
Alicja Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 :loveu::loveu::loveu: czyżby plany względem ochydka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:gratulacje moja sistersjo ........usz się cieszkam na te masażyki , igiełki i nsze szpecyjały:razz: dzięku :buzi: teraz to musisz przyjechać do mojego gabinetu :razz: Alu tak bo Maga buduje ohydka dla DZIECI czyli dla Lełona i jego żony Szpilki :cool1: kochana jest a masa będzie gniła w bloku :cool1: Lełon w całej okazałości :evil_lol: pół kjujik pół pies :shake: zakochani Ważniak i zakochani x 2 koniec Quote
e.v.a Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 łaaaaaaa jaka wspaniała parka:loveu: :loveu: idealnie pasujaca do siebie:evil_lol: witaj Debe:multi: Quote
dbsst Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 evaxon napisał(a):łaaaaaaa jaka wspaniała parka:loveu: :loveu: idealnie pasujaca do siebie:evil_lol: witaj Debe:multi: hej czyli bierzesz sceniacki po parce :evil_lol: Quote
Recommended Posts