olcha Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 PIĘKNE! Bajanka nie znałam, a jak przeczytałam wątek to się równo poryczałam Quote
bigos Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Wszystkie jesienne fotki są prześliczne:loveu::loveu::loveu: A Szpilka:razz::razz::razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 debe gdzies jest?:mad: dwa dni ciebie me oczeta nie widzieły :eviltong: Quote
Alicja Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']debe gdzies jest?:mad: dwa dni ciebie me oczeta nie widzieły :eviltong:Moja siostrzyczka zajmuje się moją siostrzenicą;) Quote
dbsst Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [quote name='malawaszka']debestko brak mi słów - cudowne - myślę że Gosia Bajankowa i tutaj ją zobaczy... dzięki Waszeczko ah ta nasza Gosia Bajankowa niech ona sie trzyma :-( [quote name='PIKA']Dawno mnie nie bylo to moge poslodzic :lol: Bowskie to jest :loveu: oj jak ja lubie jak mi słodzisz ;) [quote name='Alicjarydzewska']Siostruniu zagłosuj na Uniechów na Krakwecie / musisz sie zalogować / http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=2852&postdays=0&postorder=asc&start=165 a głosowałas już na Molosach w akcji Puriny;) nie mogę sie zalogowac albo jestem tępa (jestem) albo mam zawlonego kompa (jestem tepa) [quote name='evaxon']kropelka niczym bursztynek na listku nio nie taki mały bursztyniasty bursztynek [quote name='olcha'] PIĘKNE! Bajanka nie znałam, a jak przeczytałam wątek to się równo poryczałam Olcha to TY :evil_lol: :evil_lol: ja Bajanka raz głaskałam zaczy na jednym spacerze piękny był :-( [quote name='bigos']Wszystkie jesienne fotki są prześliczne:loveu::loveu::loveu: A Szpilka:razz::razz::razz: dziękuje Apetyczna Bigosko :sabber: właśnie dostrzegłam to cos z tyłu szpilki :roll: to patyk czy co :roll: [quote name='Iza i Avanti']Dzień dobry! :) Cześć Izuś [quote name='madzia18sosnowiec']debe gdzies jest?:mad: dwa dni ciebie me oczeta nie widzieły :eviltong: a bo ja trochę zapracowana byłam :placz: a zresztą boje sie tych czerwonych kartek :angryy: :lol: [quote name='Alicjarydzewska']Moja siostrzyczka zajmuje się moją siostrzenicą;) hihihihi juz sie ja pozajmowałam ale pewnie zaraz znowu mnie zaatakuje :shake: nie powiem, że to mnie nie cieszy ;) Quote
agabass Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='dbsst']taka troche monotematyczna ale dzięki ;) ta fote chciałam wstawic u Bajana ale nie mam odwagi więc wstawie ja tu a jej symbolika zostanie skryta głeboko ale jesteś romantyczna aż się wzruszyłam :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 dbsst napisał(a):a zresztą boje sie tych czerwonych kartek :angryy: :lol: mam to samo a ostatnio jeszcze sie boje folii aluminiowych :evil_lol: Quote
Paula Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Czesc Dominiczko :multi: Jak moja ulubiona Szpila? :loveu: :razz: Quote
dbsst Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [quote name='agabass']ale jesteś romantyczna aż się wzruszyłam :razz: hahahhaha śmiej się ze mnie śmiej ;) [quote name='madzia18sosnowiec']mam to samo a ostatnio jeszcze sie boje folii aluminiowych :evil_lol: masz bowski avantarek niedługo od tego walenia głową bedziesz mieć niezłego jednorożca na czole ;) [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:nio i była moja Siostrunia a nio Twoja niedopieszczona na MAXA :cool1: [quote name='paula_z']Czesc Dominiczko :multi: Jak moja ulubiona Szpila? :loveu: :razz: Paula Szpila ma się dobrze z tym, że STRASZNIE niedopieszczona łazi kiedy wpadnisz ją posmyrać :razz: Quote
Paula Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 dbsst napisał(a):Paula Szpila ma się dobrze z tym, że STRASZNIE niedopieszczona łazi kiedy wpadnisz ją posmyrać :razz: Wpadne z Maksiem, to dopiesci Szpile :cool3: :evil_lol: a ja posmyram :razz::loveu: Quote
Vectra Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 pojawiam się i nie znikam :cool3: :cool3: :cool3: Quote
dbsst Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 paula_z napisał(a):Wpadne z Maksiem, to dopiesci Szpile :cool3: :evil_lol: a ja posmyram :razz::loveu: jezdem za :cool3: Vectra napisał(a):pojawiam się i nie znikam :cool3: :cool3: :cool3: mówisz :multi: za to ja spadam spać jutro mam na maxa ciężki dzień :placz: Quote
bigos Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 dziękuje Apetyczna Bigosko :sabber: właśnie dostrzegłam to cos z tyłu szpilki :roll: to patyk czy co :roll: Albo jakaś istota pozaziemska;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agabass Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 dbsst napisał(a):hahahhaha śmiej się ze mnie śmiej ;) o co ty mnie posądzasz twoja twórczość wywiera na mnie głęboki wpływ, dzięki niej zmieniło się moje życie - otworzyłam oczy na piękno natury :cool3: Szpilkowa jak zawsze moja kofana faflunica :loveu: Quote
olcha Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 dbsst napisał(a): Olcha to TY :evil_lol: :evil_lol: ja Bajanka raz głaskałam zaczy na jednym spacerze piękny był :-( Jak to jaaaaa skąd wiesz, żem ruda z natury? :placz: Zazdroszczę głaskania :-( Quote
Iza i Avanti Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Dzień doberek :) Jak cenne zdróweczko? Quote
dbsst Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 hej dziewczynki wczoraj skończyłam pracę o 21 godzinie :placz: zaczełam normalnie o 8 rano :roll: dziś już było tak jak powinno być hahaha w niedzielę odbieram dyplom :cool3: :multi: Quote
Alicja Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='dbsst']hej dziewczynki wczoraj skończyłam pracę o 21 godzinie :placz: zaczełam normalnie o 8 rano :roll: dziś już było tak jak powinno być hahaha w niedzielę odbieram dyplom :cool3: :multi: :multi::multi::multi::multi::multi:HURRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Quote
e.v.a Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='dbsst']hej dziewczynki wczoraj skończyłam pracę o 21 godzinie :placz: zaczełam normalnie o 8 rano :roll: dziś już było tak jak powinno być hahaha w niedzielę odbieram dyplom :cool3: :multi: no to pijemy :drinka: :drinka: :drinka: :drink1: :drink1: :drink1: :drinka: :drinka: :drinka: Quote
malawaszka Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 noo to gratulacje Debeściaczku :klacz: Quote
Recommended Posts