Alicja Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Maga100']nie było mnie i znowu sama musiałaś rzucać piłki :-( :evil_lol::cool3:no widzisz jaka z ciebie niedobla dogociółka Quote
dbsst Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 byłam z TZ, Marcinem i Markiem więc ja TYLKO FOCIŁAM moja dogociółko :shake: a tu nogi TZa na dowód Quote
dbsst Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 pogrążam się w śnie ten sen uzdrawia mnie mam gorączke i siedze tu a tu nikogo nie ma tylko Pysia mnie wspiera i ze mna gada :roll: :cool3: dobranoc dogomanio.................... Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='dbsst']pogrążam się w śnie ten sen uzdrawia mnie mam gorączke i siedze tu a tu nikogo nie ma tylko Pysia mnie wspiera i ze mna gada :roll: :cool3: dobranoc dogomanio....................:razz:o żesz ,moja sistersja to poetka .....Debeściaczku :razz:i jak masz jeszcze gorączkę :cool3: Quote
dbsst Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 PIKA napisał(a):Czesć Dominika :multi: To ja :razz: czes udowodnij ze to TY a nie podyszyty pod Cie S-N-S :cool3: hej Alu mam obudziła mnie dziś i przez to nie moge isc na spacer z moja dogociółka Magą :placz: i mam potwornie nie wybieganego psa :placz: Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='dbsst']czes udowodnij ze to TY a nie podyszyty pod Cie S-N-S :cool3: hej Alu mam obudziła mnie dziś i przez to nie moge isc na spacer z moja dogociółka Magą :placz: i mam potwornie nie wybieganego psa :placz: :razz:o rany to dawaj Szpilkę , wybiegam z Ozzulkiem:p Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :loveu: boska foCka :loveu: haha wygląda jakby dziąsłami samymi łapała tą piłke:evil_lol: Quote
dbsst Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:o rany to dawaj Szpilkę , wybiegam z Ozzulkiem:p oj TAK oj TAK TAK TAK plose wybiegajcie mi Szpile z Ozzulem Mozzulem :loveu: [quote name='malawaszka'] :loveu: boska foCka :loveu: haha wygląda jakby dziąsłami samymi łapała tą piłke:evil_lol: hihihi dziękuje Waszka powiem Ci w sekrecie trenujemy przyjecie na nos :evil_lol: [quote name='paula_z']Czesc :multi: Hahaha :roflt: czesc Paula podoba Ci sie taniec połaaniec i na to kursy prowadzimy tu instruktorem jest Szpletnica :evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='dbsst']hej Alu mam obudziła mnie dziś i przez to nie moge isc na spacer z moja dogociółka Magą :placz: i żałuj, bo spacer był bowski po polach i łąkach i lasach :p :p :p Quote
dbsst Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='evaxon']czesc dogochorowitku:multi: hej Maga jesteś wredna czy mówił ci to ktoś juz :cool1: jesień Quote
madzia20sosnowiec Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał :-o :-o :-o ps. u nas zima :mad: :placz: Quote
dbsst Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 dzięki Madziu mam jeszcze trochę tej jesień takiej po mojemu widzianej ;) Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 .............śliczna ta jesień na twoich fotkach.............. Quote
Maga100 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='dbsst'] Maga jesteś wredna czy mówił ci to ktoś juz :cool1: ja wredna, ja??????? :crazyeye: :crazyeye: :shake: :placz: a kto o tobie pamietał, kto proponował super miejscówkę w bagażniku, kto chciał zabrać i wywieźć do lasu? no kto?? :placz: JA. A kto wzgradził, no kto??? TY :placz: Quote
dbsst Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 taka troche monotematyczna ale dzięki ;) ta fote chciałam wstawic u Bajana ale nie mam odwagi więc wstawie ja tu a jej symbolika zostanie skryta głeboko Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Dominiś a ja myślę ,ze Małgosia by zrozumiała symbolikę ... Bardzo nam się dogo zmieniło przez ten tydzień:shake: Quote
dbsst Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Dominiś a ja myślę ,ze Małgosia by zrozumiała symbolikę ... Bardzo nam się dogo zmieniło przez ten tydzień:shake: myslę że zostawie ją tu i tak się juz nawymądrzałam u niej :-( jest mi źle i tyle Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='dbsst']ta fote chciałam wstawic u Bajana ale nie mam odwagi więc wstawie ja tu a jej symbolika zostanie skryta głeboko debestko brak mi słów - cudowne - myślę że Gosia Bajankowa i tutaj ją zobaczy... Quote
PIKA Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Dawno mnie nie bylo to moge poslodzic :lol: Bowskie to jest :loveu: Quote
Alicja Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Dominisiu ...nie smutkój ...Ty naprawdę pięknie i dobrze to napisałaś ...najważniejsze że napisane prosto z serducha:buzi: Quote
Alicja Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Siostruniu zagłosuj na Uniechów na Krakwecie / musisz sie zalogować / http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=2852&postdays=0&postorder=asc&start=165 a głosowałas już na Molosach w akcji Puriny;) Quote
Recommended Posts