Maga100 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='dbsst'] hihihi tak mam zawsze na gg a przedwczoraj jakoś takoś przeniosło sie to na dg :roll: :lol: kłamca! :diabloti: to ona, ona bez przerwy mi dokucza i nie daje spokoju, jak tylko wyczai, ze jestem już w domu :placz: ta co przed zboczeńcem WCALE nie ucieka :evil_lol: a kto by tam uciekał :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 a ja przyszlam troszke po echoowac i achoowac i uciekam dalej ;) Quote
dbsst Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='Patka']jak zawsze super fotki w ruchu (kiedys tez sie dorobie dobrego aparatu :eviltong:) a na serio z przyjemnoscią sobie poogladał bo u nas o szaleństwach na razie zapominamy i sniegu tez nie mamy .... no ja myśle, że to kiedyś to juz niedługo będzie :D tak tanieja aparaciki, że nic tylko kupowac teraz juz nie opyla sie kupowac kompakta :cool3: wiem nas to czeka lada dzień prawie no może lada miesiąc :razz: [quote name='Iza i Avanti']Najpierw trochę poćwiczę.............. a później polecę........... hahahahahahhaha dobre [quote name='Maga100']1. kłamca! :diabloti: to ona, ona bez przerwy mi dokucza i nie daje spokoju, jak tylko wyczai, ze jestem już w domu :placz: 2. a kto by tam uciekał :evil_lol: :evil_lol: 1. przepraszam kto mnie zagadał PIERWSZY o godzinie 16:56 wywęszyła, że jestem i już o zawraca mi moja piękna czupryne :lol: :lol: 2. nie ucieka bo sama taka zboczona, że tylko pstryk pstryk i do albumu :evil_lol: 3. molestowałaś mnie wczoraj na gg i przez sms o zdjecia a teraz sie nie zachwycasz :obrazic:tak wstawie kiedyś już wspolne foty zobaczysz :x [quote name='evaxon']a ja przyszlam troszke po echoowac i achoowac i uciekam dalej ;) hihih nie uciekaj nie ;) Quote
Magda-Amir Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 komuś zdechł pies :siara: :lol: :lol: Debe super zdjecia superrr :cool3: Quote
dbsst Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='Magda-Amir'] komuś zdechł pies :siara: :lol: :lol: Debe super zdjecia superrr :cool3: to kontrolowany zdechł bo jedno oko ciągle w aparat :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: eeeeeeeeeeee dzięki :oops: Quote
Magda-Amir Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 dbsst napisał(a):to kontrolowany zdechł bo jedno oko ciągle w aparat :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: haha bo tylko jedno ma :evil_lol: i wiedzial gdzie sie gapic w ostatnich sekundach zycia :evil_lol: :lol: Quote
Maga100 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='dbsst'] 1. przepraszam kto mnie zagadał PIERWSZY o godzinie 16:56 nie wiem :niewiem: a teraz sie nie zachwycasz :obrazic:tak wstawie kiedyś już wspolne foty zobaczysz :x a mało masz tutaj zachytywaczy? Chcesz więcej i więcej? :cool1: Pazerność to grzech :diabloti: Quote
dbsst Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Magda on sprytny jak jego pani :D [quote name='Maga100']1. nie wiem :niewiem: 2. a mało masz tutaj zachytywaczy? Chcesz więcej i więcej? :cool1: Pazerność to grzech :diabloti: 1. taaaaaak podpowiem taka jedna kwintesencja kobiecosci w kolorze blond :cool1: 2. ja chcę więcej od CIĘ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a zreszta ja lubie grzeszyć :roll: Quote
dbsst Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 UWAGA UWAGA 25.10.2005 STAŁ SIĘ CUUUUUD POZNAŁY SIE NA JESIENNYM SPACERZE DWIE GWAZDY :D MAGA I DEBE CZYLI MAMY ROCZNICĘ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a oto kilka fot iskrzyło między nimi odrazu :evil_lol: tak Leon wygladał po pierwszym spacerze ze swą kochana :evil_lol: od strony 839 mozna zobaczyć nasz pierwszy spacer.........warto zobaczyć zdjęcia ludzkie :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 oohohohooo rocznica kochanek :evil_lol: 100 lat razem :drinking: :evil_lol: Quote
dbsst Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 hahahhaha właśnie trzeba się napić hahahahha :knajpa: :popcorn: :popcorn: :knajpa: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :drinking: :drinking: :drinking: :drink1: Quote
e.v.a Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 :grin: :grin: :grin: 100Lat dziewczyny:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Magda-Amir Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 hahah a psy az padły z wrazenia ze to juz rok :mdleje: :lol: :evil_lol: loool :megagrin: Quote
Alicja Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 :multi::multi::multi:yupi yupi yeeeeeeeeeeeeeeeeee ale impra :ylsuper::ylsuper::ylsuper::laola::drink1::drink1::drink1::drink1::cunao::cunao::cunao: Quote
Maga100 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 no nie i TU TEŻ???? :eek2: aaaaaaaaaaaaaaaa! :cool1: Quote
Vectra Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 to pije za dzielną Debe :evil_lol: :drink1::drink1::drink1: Quote
dbsst Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 a ja będe u Magi w takich butach :D Quote
Vectra Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='dbsst']a ja będe u Magi w takich butach :D AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAła Quote
Maga100 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
dbsst Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 EEEEEEEEEEEEEEEEEEE dam linki bo zaglada tu młodziez :shake: http://www.allegro.pl/item139179057_leg_avenue_sex_wyjatkowe_body_z_dlugim_rekawem.html http://www.allegro.pl/item138160309_zmyslowa_britney.html Quote
Vectra Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='dbsst']EEEEEEEEEEEEEEEEEEE dam linki bo zaglada tu młodziez :shake: http://www.allegro.pl/item139179057_leg_avenue_sex_wyjatkowe_body_z_dlugim_rekawem.html http://www.allegro.pl/item138160309_zmyslowa_britney.html Dominisiu :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
malawaszka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Debe szukasz kostiumu na parapetówke??? :evil_lol: ten czarny jest boski :loveu: Quote
dbsst Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 no właśnie musze cos gustownego do butów wybrać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts