bigos Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Szpila i Leonek - fajne spacerkowo-fitnesowe foteczki:loveu::loveu::loveu: Quote
agabass Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 niezła ta posiadaczka ziemska oj niezła piechy jak zawsze cudnie skoczne no to psia parapetówa już wypaliła :lol: Quote
malawaszka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 hahah psia parapetówa :evil_lol: Maaagaaa :cool3: jak łania :loveu: :razz: Quote
Gosiek Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 cześć Dominisiu :buzi: hahaha cóz za ujęcie :diabloti: Quote
dbsst Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 hej dziewczyny dzięki za miłe słowo ja tylko przelotem :evil_lol: jeszcze qilka psów :cool3: Quote
Vectra Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 cześć Debe :multi: :multi: no cuż ja moge powiedzieć o fotkach :hmmmm: ;) :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 i co myslisz ze jestes fajna bo robisz super foty ?? coo coo??? masz racje:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Maga100 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='malawaszka'] Maaagaaa :cool3: jak łania :loveu: :razz: [quote name='Gosiek']cześć Dominisiu :buzi: hahaha cóz za ujęcie :diabloti: no się uwzięły na to zdjecie :angryy: Debe!!!! :angryy: następnym razem wstawię twój fitness :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='Maga100']Debe!!!! :angryy: następnym razem wstawię twój fitness :diabloti: czemu następnym razem??? myślisz, że Debest się zastanawiała czy wstawić Twój fitness :razz: NA PEWNO NIE I WSTAWIŁA OD RAZU :p Quote
Gosiek Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='Maga100']no się uwzięły na to zdjecie :angryy: Debe!!!! :angryy: następnym razem wstawię twój fitness :diabloti: hihi nie uwzięły tylko fota jest faaajna :eviltong: [quote name='malawaszka']czemu następnym razem??? myślisz, że Debest się zastanawiała czy wstawić Twój fitness :razz: NA PEWNO NIE I WSTAWIŁA OD RAZU :ptak, tak - ja chcę Debe na fitnesie zobaczyć :multi: cześć Dominisiu.. tak sobie oglądałam wczoraj zdjecia Beaty.... ciekawe czemu już w galeryjce nic nie pisze..... ślicznie wyszłaś na zdjeciach :loveu: (wiesz ze to ja kupowałam tamto czerwone boa? ) Quote
dbsst Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Czesc Dogociółki dzięki wielkie za te miłe achy i ochy aż bym se jakies zdjecie pstrykła :multi: waszko na TOBIE to można polegać....................:mad: :mad: .......zastanawiałam się nad Magfitness i nie wstawiłam go odrazu.......zdjęcie przecież poszło jako trzecie czy czwarte ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Gosiu tez sie zastanawiam czemu Beatki nie ma z nami ;( pewnie ma duuuuuuuuuuuuuuuużo pracy :shake: co do boa było bowskie tylko potem przez dwa dni z buzi wyjmowałam pióra :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to TY byłas boa sprawczynia :crazyeye: a czemu w takim razie nie wpadłas na sesje :shake: :placz: :placz: :angryy: :placz: :placz: dziękuje Beata potrafi czynić cuda :multi: Quote
KaRa_ Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Ale im uszka w tym szalonym biegu lataja:evil_lol: :lol: :lol: Quote
anetta Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Foty ekstra! Zastanawiam sie po co taki wysoki ten stopien :evil_lol: Zeby Maga mogla cwiczyc..?:evil_lol: Fitness w domu, to jest to! :lol: Quote
Magda-Amir Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 heeej Debe :multi: :cool3: haha Szpileczka ma tu uszka jak bycze rogi :lol: :lol: :loveu: Quote
PIKA Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Cześc Dominika :multi: Czy ja tez się mogę pośmiac z tego zdjęcia? :diabloti: :evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='dbsst'] Boska jest normalnie. Lalunia:loveu: Quote
dbsst Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 czesc Dogociółki Kara one im nie lataja one przyklejone tak zostały ;) Aneta :buzi: dzieki co do stopnia Maga dba o zdrowie w każdej chwili i w każdym momencie :cool3: Magada bo to byk jest nie pies :evil_lol: :evil_lol: czesc PIKA a śmiej sie dobrze ze ze zdjęcia a nie z tematu zdjęcia :cool3: Aniu ona jest raczej ucielesnieniem ufaflunionej koparki a nie Laluni ;) a oto mój wróbel znaczy prawie moj bo siedział mi na mojej róży pod oknem w kuchni Quote
PIKA Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='dbsst'] czesc PIKA a śmiej sie dobrze ze ze zdjęcia a nie z tematu zdjęcia :cool3: no i mnie złapala :evil_lol: na niedomowieniu :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 :multi: :multi: czesc dziewczyny:multi: :multi: Quote
dbsst Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='PIKA']no i mnie złapala :evil_lol: na niedomowieniu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no o mamy przekichane ;) a oto Stare Miasto troche przekrzywione to zdjęcie nie wiem czemu :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 cześć Debeściaku :p dotarłaś już na ogrody??? :razz: Quote
Recommended Posts