Asiaczek Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Debe po imprezce cała wpół przytomna i rozchwiana. Dajcie pożyć tej kobiecie, no bo tylko na tym swiecie współczuje się z tego powodu. Rany boskie, wyszedł mi najprawdziwszy w świecie limeryk!!! Pzdr. Quote
madzia20sosnowiec Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Asiaczek napisał(a):Debe po imprezce cała wpół przytomna i rozchwiana. Dajcie pożyć tej kobiecie, no bo tylko na tym swiecie współczuje się z tego powodu. Rany boskie, wyszedł mi najprawdziwszy w świecie limeryk!!! Pzdr. hahhahahaha brawoooo asiaczek:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Madzia - Ty Jedyna doceniłaś prawdziwą poezję!!!:lol: Dzięki Ci Boska Kobieto! Nawet nie wiesz, jak trudno jest ułożyc limeryk... Pzdr. Quote
madzia20sosnowiec Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Asiaczek napisał(a):Madzia - Ty Jedyna doceniłaś prawdziwą poezję!!!:lol: Dzięki Ci Boska Kobieto! Nawet nie wiesz, jak trudno jest ułożyc limeryk... Pzdr. hahaha nie ma za co dziękowac, ja nie umiem tak smiesznie limeryków układac, to bede chwalic, a co :p a debe ni ma :( Quote
Asiaczek Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 A wyjeżdżała już tak "bez pożegnania", na tak długo? Pzdr. Quote
PIKA Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Dominika Ty chyba nadal nie sprzatasz? :crazyeye: Znalazlam w domciu analogowego zenita :razz: Tylko nie wiem czy dziala :evil_lol: Quote
dbsst Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 jestem żyje nie sprzątam pracuje................................. mam teraz trochę czasu na pogaduszki bo właśnie szukam pomysłu na wizytówki nowe :D :cool3: Quote
dbsst Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 :placz: qto kce mi zrobić fachową wizytówke :p :roll: :lol: :lol: Quote
lothia Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Domi gdzie jesienna fotecka dla mnie? a gdzie fotecki Szpili Zajebista Terapeutko? Quote
dbsst Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 lothia napisał(a):Domi gdzie jesienna fotecka dla mnie? a gdzie fotecki Szpili Zajebista Terapeutko? jutro idę zrobić fote :D Quote
madzia20sosnowiec Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 olcha napisał(a):it's aliveeeeeee :lol: :multi: :multi: :multi: :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 dbsst napisał(a)::placz: qto kce mi zrobić fachową wizytówke :p :roll: :lol: :lol: Ja mam taki program do wizytówek fajny :) Ale mnie nie proś bo ja blondynka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A program można ściągnąć z netu ;) Quote
dbsst Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Pysiulku a podasz mi adres bądz nazwę programu nie mam weny normalnie nie mam :( niebo poznieński a dokładnie Sierosławskie :loveu: Quote
agabass Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 piękne to Twoje niebo senne a tak mi się spać chce a nie mogę Quote
dbsst Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 agabass napisał(a):piękne to Twoje niebo senne a tak mi się spać chce a nie mogę dziękuje Baskowa Agabassku :loveu: Quote
dbsst Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 lothia napisał(a):rewelacyjne,ale Szpili dalej nie widzę nie mam Szpilki :shake: nie miałam kiedy robić fot :placz: Quote
bigos Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='dbsst']Pysiulku a podasz mi adres bądz nazwę programu nie mam weny normalnie nie mam :( niebo poznieński a dokładnie Sierosławskie :loveu: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To w Posen jest takie piękne niebo:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja jakoś nie zauważyłam;) Quote
dbsst Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 poprawiam się Poznaniskie a dokładnie pod Poznańskie czyli sierosławskie niebo ;) Quote
Recommended Posts