Vectra Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:o matko to Szpilka balowała z bandą Vectry , Leonem i sabą i takiego syfu ci narobiły:shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak , tak to te niewychowane psy tak narozrabiały :evil_lol::evil_lol: ;) cześć Debe :multi::multi: Quote
Paula Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Dominiczko, bardzo fajnie sie bawilam, dzieki :loveu: dbsst napisał(a):nie ma więcej imprez u nas STOP Hehe :D Ja tak mowilam po osiemnastce, jak sie przewinelo przez dom okolo 60 osob i zostawili pobojowisko :shake: Teraz zapraszam juz tylko cywilizowanych ludzi, ktorzy syfu po sobie nie zostawiaja ;) dbsst napisał(a):qrka nie moge doszorować ścian, podłoga jakby sie ktos oblewał napojami, a o zlewie to nie wspomne Najgorsze to te sciany :roll: bo reszte sie da doczyscic ;) Alicjarydzewska napisał(a):bandą Vectry Hahahahaha :grin: :grin: :grin: Quote
Asiaczek Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Ooo, jak to dobrze, że basko-ludków tam nie było. Bo pewnie byłoby na tych nieokrzesanych afrykańczyków... Pzdr. Quote
PIKA Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='dbsst']qrka nie moge doszorować ścian, podłoga jakby sie ktos oblewał napojami, a o zlewie to nie wspomne :angryy: ciekawe kto to był ? :hmmmm: Quote
Alicja Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='PIKA']ciekawe kto to był ? :hmmmm::razz:hmmm......pewnie siakieś ludki z Żoliborza narozrabiały;) Quote
Agga Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='dbsst']qrka nie moge doszorować ścian, podłoga jakby sie ktos oblewał napojami, a o zlewie to nie wspomne :angryy: No popatrz tak ci nabałaganili:mad:I w puść takich do domu:evil_lol: Quote
Paula Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:hmmm......pewnie siakieś ludki z Żoliborza narozrabiały;) Raczej z Bielan :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Żoliborz, Bielany... Jak dobrze, że nikt z Afryki tam nie dotarł... Pzdr. Quote
Maga100 Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='dbsst']szczyt szczytów AMEN nie ma więcej imprez u nas STOP :cool3: jasne, z pewnością, oczywiście :evil_lol: [quote name='PIKA'] No i gdzie ja se teraz będe mogla rzęsy na miód postawić ? :placz::placz: buhahahah, Pika, rozumiem, że teraz co dzien przed pójściem do pracy będziesz sobie wlewała miód do oka? :cool3: [quote name='dbsst']qrka nie moge doszorować ścian, podłoga jakby sie ktos oblewał napojami, a o zlewie to nie wspomne :angryy: ja siedziałam grzecznie przez cały wieczór na kanapie :p Quote
malawaszka Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 łooohoooo ale była zabawa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Zrobimy też sobie taką? Ale u Ciebie...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Maga100 napisał(a): ja siedziałam grzecznie przez cały wieczór na kanapie :p :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie byłaś w stanie wstać :razz: Quote
Medorowa Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Debe jeszcze sprzątasz:razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 madzia i medor napisał(a):Debe jeszcze sprzątasz:razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol::cool3:debe z Tztem pewnie remontują mieszkanie po parapetówie;) Quote
madzia20sosnowiec Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 bozesz ty moj dominika chawire ci zdemolowali :evil_lol: pokaz no, zebym wiedziała czy ja moge u siebie jakas impreze zrobic czy nie koniecznie :eviltong: Quote
PIKA Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Dominika doszorowałaś chawire? :cool3: dbsst napisał(a): tylko mamy problem z TZ sie o niego kłócimy jemu też się muuu kocyk spodobał i nie chce mi go teraz oddać :placz: zrob drugą parapetówkę, to się drugi kocyk dla TZ-ta zakupi :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Tak dla ciekawości: pisze się "chawira" czy "hawira"? Pzdr. Quote
anetta Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Szpilka czwiczy joge? http://images4.fotosik.pl/165/9ed388c92f713ab4.jpg :megagrin::megagrin: Brawo dbsst! Quote
olcha Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Asiaczek napisał(a):Tak dla ciekawości: pisze się "chawira" czy "hawira"? Pzdr. Wklepałam w google jak szukałam tego słowa i znalazło mi i tak i tak :watpliwy: Quote
dbsst Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 hej nie jest tragicznie ;) wczoraj były poprawiny nie przewidziane :evil_lol: kocyk jest bombowy a Szpilkowe prezenty nie powiem ZARĄBISTE :loveu: wariatka spi i łazi z nimi po całym domu WASZYSTKIMI zaraz pokaże Wam foty z zabawy na dworze nimi :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 olcha napisał(a):Wklepałam w google jak szukałam tego słowa i znalazło mi i tak i tak :watpliwy: ja bym napisała przez "RZ" :eviltong: Quote
dbsst Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 wszystkich nie dam rady wstawić bo coisk mi wypadło :mad: :shake: zaczne od talerza ;) Quote
dbsst Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 dbsst napisał(a): A cio to za kumpel? Nie widziałam go jeszcze w tej Galerii... Pzdr. Quote
Recommended Posts