Asiaczek Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Co najgorsze, ja też wolę zdjęcia Debe niż moje wierszyki. I dlatego napisałam "załamka...". Pzdr. Quote
mar....ka Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Z CAŁYM SZACUNKIEM DO TWÓRCZYNI WIERSZYKÓW- MY CHCEMY FOTY:mad: :mad: :mad: Quote
Pysia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='dbsst']to ja wybieram WIERSZYKI Wierszyki fajniaste ale ja jako prawdziwa kobieta chcę mieć wszystko - i wierszyki i debe :p Quote
dbsst Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 [quote name='Pysia']Wierszyki fajniaste ale ja jako prawdziwa kobieta chcę mieć wszystko - i wierszyki i debe :p prawdziwa dyplomatka :evil_lol: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Dziewczyneczki moje wierne Dogociółki to dla Was Quote
Vectra Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 No śliczne :loveu::loveu: takie jak lubie :loveu::loveu: PS :cool3::cool3: Quote
dbsst Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 no właśnie bardzo nie wiele zmniejszenie wyostrzenie i delikatny kontrast piękne słońce było tego dnia a tu ps aż (c)huczy (?) czyli zmiana temperatury światła na zimniejszą :cool3: Quote
Paula Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Asiaczek - poezja super :klacz: :cool2: Witaj ciółko :evil_lol: Kochany pysio :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Witaj debe :multi: I posłuchaj....Z regóły wiem że jeden potrafi to a drugi tamto więc cieszę się z tego co mam i nie mam kompleksów ale...No właśnie :razz: Jak widzę te fotki Twoje to zastanawiam się nad moją marnością :oops: No i nad brakiem PSa ale to jest na dalszym planie bo kiepski aparat + kiepski fotograf nawet PSu nie dadzą żadnych szans :evil_lol::evil_lol::evil_lol: W zawoalowany sposób napisałam Ci że foty są rewelacyjne, piękne a Szpila...no cóż ;) To bokser a nie anemiczny niuf :diabloti: Quote
KaRa_ Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Ale sie zwineła:lol: :lol: :lol: Kazdy pracujacy miesien widac:lol: Quote
Medorowa Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Jakei mięśniochy:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :klacz: Quote
Asiaczek Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Debe, Debe już wróciła, bardzo nas tym ucieszyła. Ale prośba od nas taka: nie wyjeżdżaj na kraj świata. Pzdr. Quote
e.v.a Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 fotki cudowne:multi: :loveu: Asiaczek rozwalasz mnie tymi wierszykami hahahahahahahaha<brawo> Quote
Teklunia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='dbsst']no właśnie bardzo nie wiele zmniejszenie wyostrzenie i delikatny kontrast piękne słońce było tego dnia ło matko, co jej się stało? moze by ją do weta zabrac :evil_lol: Quote
Agga Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 dbsst czy ty sie zastanawiasz co się dzieje z Twoim psem??? Ona jakos dziwnie wyglada na zdjęciach.:crazyeye::lol: Quote
Alicja Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 :pSzpilka ćwiczy kolejna edycję utworu ...wyginam śmiało ciało z układem rytmiczno ruchowym;) Quote
dbsst Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 szczyt szczytów AMEN nie ma więcej imprez u nas STOP :cool3: Quote
Pysia Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 dbsst napisał(a):szczyt szczytów AMEN nie ma więcej imprez u nas STOP :cool3: O matko...A co się stało że zakazujesz sobie takiej przyjemności? :evil_lol: Quote
PIKA Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 dbsst napisał(a):szczyt szczytów AMEN nie ma więcej imprez u nas STOP :cool3: a czemuż to? :placz::placz: Bylo tak milo i grzecznie :evil_lol: No i gdzie ja se teraz będe mogla rzęsy na miód postawić ? :placz::placz: Quote
dbsst Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 qrka nie moge doszorować ścian, podłoga jakby sie ktos oblewał napojami, a o zlewie to nie wspomne :angryy: Quote
dbsst Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 chociaż jak się pogilałam chwile na moim muuuuuuuu kocyku to mi przeszła złość tylko mamy problem z TZ sie o niego kłócimy jemu też się muuu kocyk spodobał i nie chce mi go teraz oddać :placz: Quote
Medorowa Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 dbsst napisał(a):qrka nie moge doszorować ścian, podłoga jakby sie ktos oblewał napojami, a o zlewie to nie wspomne :angryy: Ale się działo :crazyeye: :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='dbsst']qrka nie moge doszorować ścian, podłoga jakby sie ktos oblewał napojami, a o zlewie to nie wspomne :angryy::cool3:o matko to Szpilka balowała z bandą Vectry , Leonem i sabą i takiego syfu ci narobiły:shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts