dbsst Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Kochania cioteczka w końcu sie odezwała mam nadzieje ze wróci na STAŁE :cool3: Quote
dbsst Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 chyba mój ukochany portret :loveu: :evil_lol: :evil_lol: Quote
asher Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Kurczę, co za jakaś zaraza morowa padła na dogomaniackie psiaki, no :angryy: Debe, a Szpila od czegoś konkretnego się pochorowała, czy tak be zpowodu? :shake: Biedula :shake: Się posikałam prawie :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
malawaszka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 asher napisał(a):Kurczę, co za jakaś zaraza morowa padła na dogomaniackie psiaki, no :angryy: nooo ktoś nam źle życzy :shake: Quote
Vectra Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 malawaszka napisał(a):nooo ktoś nam źle życzy :shake: dajcie mi tego kogoś to ja mu pożycze :mad::mad::mad: Quote
asher Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Vectra napisał(a):dajcie mi tego kogoś to ja mu pożycze :mad::mad::mad:No właśnie :angryy: Wytropić, dorwać i wytłumaczyć co nieco :mad: Quote
Vectra Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 asher napisał(a):No właśnie :angryy: Wytropić, dorwać i wytłumaczyć co nieco :mad: i dać rachunki za leczenie , zniszczenia i takie tam :evil_lol::evil_lol: więcej żle życzyć nie będzie :angryy: Quote
Paula Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Jeszcze wpadlam przed snem zyczyc niuni kochanej zdoweczka :loveu: Quote
PIKA Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 cuuudnyyy :loveu: Jak Szpilotron dzisiaj ? :razz: Quote
dbsst Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 asher napisał(a): Się posikałam prawie :megagrin: :megagrin: :megagrin: dobrze ze prawie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Szpila lepiej kupa taka prawie normalna troche jeszcze sie męczy ale już wypluwa tabletki a to oznacza ze brzuchol juz nie boli :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: jeszcze dietka (schudnie znowu :shake: ) przez kilka dni i bedzie oki Quote
Alicja Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 :razz:ufff mam nadzieje ze to już koniec chorowania naszych dzieciaczków :razz: Quote
dbsst Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:ufff mam nadzieje ze to już koniec chorowania naszych dzieciaczków :razz: kuźwa nie koniec Szpila jest cała w krostach :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
malawaszka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 oszz kurde jakaś alergia znowu???? :shake: bidulinka - wymiziaj ją :loveu: Quote
Patka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 uuuu nie dobrze odczyn alergiczny na leki albo na to od czego sie pochorowała ... biedna Szpila biedna TY ... Quote
dbsst Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 alergi boje sie chyba najbardziej........podejrzewam skoszoną trawe 2 lata temu od tego się zaczeło :shake: :placz: Quote
Alicja Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='dbsst']kuźwa nie koniec Szpila jest cała w krostach :angryy: :angryy: :angryy: :angryy::shake:znowu ....... kurde blade kiedy sie skończy ta zła passa .. wymiziaj sarenkę :loveu: Quote
dbsst Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 sarenka chrapie boje się do niej podejsc bi wichura z fafli może mi włosy zwiać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 cześć Mistrzuniu :p chyba przestanę Cię odwiedzać... tylko mega doła łapie ogladając Twoje foty :placz: zwłaszcza te dynamiczne :placz: a ja sobie mogę popstrykać.... martwą naturę bo sie nie rusza :diabloti: buziaki dla Szpiluni - niech nie choruje :kciuki: Quote
dbsst Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Gosieńko wiesz co............. no dziękuje miałam szczęście bo akurat było dobre słońca :cool3: Quote
Gosiek Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 dbsst napisał(a):Gosieńko wiesz co............. no dziękuje miałam szczęście bo akurat było dobre słońca :cool3:nio... jasne, jasne... wszystko to zasługa słonka .... na 100% :eviltong: Quote
dbsst Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 już nie wiem co wstawiałam :shake: w podskokach przez pola :evil_lol: biegnie Szpilola :evil_lol: :evil_lol: ona na bank miała jakiegoś qrooliczego przodka na bank :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 biedna Szpila :shake::shake: cholerne choroby :angryy::angryy: Quote
dbsst Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 biedna a będzie jeszcze biedniejsza bo wyjeżdzam na tydzień i będzie tęsknić strasznie mi jej szkoda chyba jestem złą opiekunką :placz: Quote
Vectra Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 dbsst napisał(a):biedna a będzie jeszcze biedniejsza bo wyjeżdzam na tydzień i będzie tęsknić strasznie mi jej szkoda chyba jestem złą opiekunką :placz: głupoty gadasz :mad::mad::mad::mad: jesteś idealną opiekunką dla Szpili :loveu: nie obwiniaj się :shake: niestety psiaki chorują nawet te o na które się chucha i mucha :-( Quote
Recommended Posts