AnTu Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 debe wszystkiego naj:new-bday: (dopiero teraz, brak dostepu do internetu) Quote
dbsst Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Asiaczek napisał(a):Oooo, no to weekend po 8 październiku ja rezerwuję dla siebie i basków!!!:lol: Może tak byc? Umowa stoi? Pzdr. mogę ale 14 października bo 8 października będe wracać dopiero do domu hahahha Vectra Lala Szpile znowu chce zjeść :evil_lol: Antu dziękuje :multi: Quote
Alicja Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 :shake:Debe ty mi sie zaharujesz na cacy :razz: Quote
dbsst Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:Debe ty mi sie zaharujesz na cacy :razz: łeeeeeeee tam ja i tak mniej bede pracować niż zamierzyłam :placz: pamiętacie widokówki które sie robiło z z kwiatków i szkiełek :roll: próbowałam coś takiego zrobić w psie ale mi nie wyszło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='dbsst']łeeeeeeee tam ja i tak mniej bede pracować niż zamierzyłam :placz: pamiętacie widokówki które sie robiło z z kwiatków i szkiełek :roll: próbowałam coś takiego zrobić w psie ale mi nie wyszło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Debe bowskie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ekstra Quote
dbsst Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Vectra pięknie wyglądasz jak kłamiesz :evil_lol: ;) Quote
Alicja Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='dbsst']Vectra pięknie wyglądasz jak kłamiesz :evil_lol: ;) :loveu::loveu::loveu::loveu:cudeńko .....Debe siostrzyczko nie marudź Quote
dbsst Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Alu dzis i wczoraj miałam DRAMATYCZNY humor i jeszcze mi marudzenie zostało :shake: a kffiatki dostałam od TZ na urodzinku ćlicznenie i ostatni shit Quote
Patka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 mało to pocieszające ale ja tez wpadam w deprechę i załamana jestem ogromrm pracy ... :shake: Trzymaj sie Dominiczaku :) Quote
Vectra Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='dbsst']Vectra pięknie wyglądasz jak kłamiesz :evil_lol: ;) łapdnemu we wszystkim pięknie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 branoc Patka na pocieszenie ;) Quote
Asiaczek Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Debe - karteczki z kwiatkami - super! Ale gdzie te szkiełka? Chyba, że to jakiś Wasz slang (Wasz = fotografów). Ja = totalny ignorant w tej dziedzinie. Pzdr. Quote
dbsst Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 waszka :buzi: nie skromnnie powiem że i mnie sie pocieszający Radecki podobuje :multi: Asiu w dzieciństwie robiło sie takie widoczki wkładało kwiatki przykrywało szkiełkiem i zasypywało było to mega kolorowe i tak chciałam cos podobnego zrobic na kompie hahahahha Quote
Asiaczek Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Aaa, to ja tego nie robiłam. chyba byłam jakims wybrakowanym dzieckiem...:placz: Tego nie do się odrobić, co? pzdr. Quote
e.v.a Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 ćliczne kfatuszki i ćliczny przerobiony dzieciaczek:loveu: dziendoberek:D Quote
Alicja Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='Asiaczek']Aaa, to ja tego nie robiłam. chyba byłam jakims wybrakowanym dzieckiem...:placz: Tego nie do się odrobić, co? pzdr. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:u nas to się nazywało Niebko ......a czemu nie możesz nadrobić , teraz masz łatwiej piesy ci dołeczki pokopią a ty tylko kwiatusie powkładasz ;) Debe czy on znów jadł arbuza :razz: Quote
agbar Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 witam Szpilkowa rodzinke:) cos tu mi powidlami zapachlo:evil_lol: mniam mniam Quote
dbsst Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 czesc jak ktoś był u Magi i mało mu było fot będzie miał ta niewatpliwą przyjemnosc obajrzec je jeszcze raz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Leon jakby go mało na dgm było :evil_lol: :evil_lol: biedna Szpileczka zwiewa :lol: :lol: Quote
Alicja Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 :razz:oj biedna Szpileczka musi zwiewać przed brutalnym Leonem:evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Głupia babo, trzeba bylo wykazać troche inicjatywy i porobić jakieś inne zdjecia niz ja :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 dobra ostatnie foty i zabieram sie za prace :placz: :placz: :placz: cos czego dawno nie było :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 ach, jakie zaskakujące zdjecia! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts