Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aaaaaaaaj spóźniłam się z życzonkami :oops: wszystko przez maturalną #shake

WSZYSTKIEGO NAJLEPCIEJSZEGO !!!

Remoncik widzę skończony, moje gratulacje ;)
Szpilcik szczęśliwy

i piękne fotki. jak zwykle !!! ;)

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='malawaszka']aaale superanckie legowisko :multi: myślałam, że Szpilka ma to z allegro od pupibed :razz: ale jak zwykle coś pomieszałam :lol: :oops:

Kochane koleżanki z DGM
tu kupiłam legowisko http://www.allegro.pl/item128971688_leg_kanapa_zdejmowany_pokrowiec_nr_3_wym_96_x_72.html

fajne z tym, ze nie wiem czy nie wygniecie sie zaraz poducha :roll:
[quote name='Usia']szpilka cudo ma sliczny kolorek :multi: ja nie przepadam za bokserkami ale ona wyjatkowo mnie jakos uraczyła prosze o wiecej foto :loveu:
DZIĘKUJE cieszy sie że mój pies ma wkład w zabokserzanie świata :evil_lol: :lol: :lol: fajnie cie gościic :multi:
[quote name='Alicjarydzewska']
nie wiem czy jadlybyscie suszki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ZDECYDOWANE TAK

Pika jak TZ przyniesie mi dziś słoiki to dziś wekuje i i czestuje powidłami ;)
w pracy guru kuchni moja kierowniczka spróbowała śliwek w occie i powiedziała, że są dobra :multi: tgylko za miękkie :shake:

Maga Paula Asiaczek w weekend pracuje moge sie umówić do 10 w sobote a później od 12 a w niedziele do 10 a poźniej od 16

Gosiu :buzi: dziękuje

DZIEWCZYNY JA WAS UWIELBIAM

Posted

dbsst napisał(a):
jestem ZAŁAMANA próbuje przygotowac foty te ze chrztu i nie mam weny :shake:

weź naj- najfajniejsze zdjęcie i zacznij od niego - i potem pójdzie (popędzi!) z górki ;)
a Szpilowy "szkic ołówkowy" świetny!

Posted

[quote name='dbsst']jestem ZAŁAMANA próbuje przygotowac foty te ze chrztu i nie mam weny :shake:

nie marudź :shake: dawaj foty :razz:
A tto sliczne :loveu:

Posted

[quote name='dbsst']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a czy to nie będzie zdrada :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

jak tam znowu zdrada, Toż my rodzina zapomaniała???
dbbst świetne legowisko. Jak tylko będe juz miała fafluna dostanie takie legowisko.
Narazie jestem na etapie poszukiwania szczeniaka.
Kochana jak cos to się rozgladaj za małym szczeniakiem i daj znac .

Posted

[quote name='dbsst']jestem ZAŁAMANA próbuje przygotowac foty te ze chrztu i nie mam weny :shake:

:loveu::loveu::loveu:ale cudeńko ....Szpila wygląda jak z chrztu;)

Legowisko fajniste ....chyba Ozzy pod choinke takie dostanie :razz:

Posted

midzio:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ja tez chce tak umiec:placz:

Posted

dbsst napisał(a):
w weekend pracuje moge sie umówić do 10 w sobote a później od 12 a w niedziele do 10 a poźniej od 16

Ja Cie chce na wieczor w sobote :cool3:

Posted

hahha i skonczymy o 6 taaaaaaaaaaak nie dziękuje ;)
a tak serio ni ewiem co mam robic w niedziele w robocie jak sie tylko pokazac to mozecie na mnie liczyc jak prowadzic zajecia to raczej nie :shake:

Posted

dbsst napisał(a):
prawde prawde prawde dziś mam total dola nie ma ze mna gadki :shake:

Domini nic na siłe nie rób :shake: i zmień nastawienie :mad::mad: zrobisz to super i tak sobie powtarzaj :razz:

paula_z napisał(a):
Ja Cie chce na wieczor w sobote :cool3:

ja też :razz::razz:

Posted

[LEFT]hehehe tez sie chce ale nie wiem jak to bedzie poźniej wyjedżam na kurs nie bedzie mnie przez 2 weekemdy a pozniej znowu w niedziele do pracy :shake: [/LEFT]

Posted

dbsst napisał(a):
hahha i skonczymy o 6 taaaaaaaaaaak nie dziękuje ;)

Hehe :D Przeciez mozemy, jak przystalo na grzeczne dziewczynki, rozejsc sie do domow okolo :hmmmm: 3 :evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):
Hehe :D Przeciez mozemy, jak przystalo na grzeczne dziewczynki, rozejsc sie do domow okolo :hmmmm: 3 :evil_lol:

koło 3 :hmmmm: :evil_lol::evil_lol:
o tej godzinie najeposze tematy się zaczynają ;)
wogóle to może spotkajmy się wcześniej :razz: gdzieś 17 ??

Posted

Asiaczek napisał(a):
Debe - ja w ten weekend to nie bardzo. Sobota przygotowania do wystawy i nadrabianie zaległości, a w niedzielę - wystawa. Za to cały październik - WOLNE!!!
Pzdr.

ja od 1 do 8 października na kursie potem następny weekend wolene i praca czy jakoś tak :shake:

Posted

Debe mnie też wpisz do kalendarza :razz::razz: bo ja chętnie się jeszcze spotkam z Twoim aparatem :evil_lol::evil_lol: znaczy Lala ma ochote na zabawe ze Szpilką :loveu::loveu: