malawaszka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 ale świetne dwa pitbulle :loveu: :multi: Quote
BeaC Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 ...przez to budowlane zapracowanie przegapiłam.... ale już nadrabiam serdeczne, szczere i naj najlepsze życzenia:bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: ... a fotki suuuuper już dawno tak dużo szpilków a tu jeszcze lalów nie było:multi::multi::multi::multi: Quote
agbar Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 ja tez nieco spoznione ale serdeczne zyczonka... zdjecia mnie powalily , przewalily, przewrocily i tera mnie dooopa boli ...:evil_lol: Quote
dbsst Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 hej PADAM wróciłam z pracy i jestem w trakcie robienia powideł śliwkowych DZIĘKUJE moje Aniołki za Życzonka :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: i za miłe słowo pod adresem zdjęć :multi: :multi: :multi: Szpila ma nowe posłanie właśmnie się po kilku godzinach skradanie z westchnieniem na nim rozwaliła moja mała lafirynda :loveu: Quote
malawaszka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 pokaż posłanko pokaaazżżżż :multi: Quote
Alicja Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='dbsst']hej PADAM wróciłam z pracy i jestem w trakcie robienia powideł śliwkowych DZIĘKUJE moje Aniołki za Życzonka :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: i za miłe słowo pod adresem zdjęć :multi: :multi: :multi: Szpila ma nowe posłanie właśmnie się po kilku godzinach skradanie z westchnieniem na nim rozwaliła moja mała lafirynda :loveu::multi::multi::multi:siostrunia moja Bliźniaczka ........mniam powidełka ,rób przyjade ci zrobić rogaliki z powidłami:evil_lol: Daj fotaska Lafiryndoszpilatrona:loveu: na nowym wyrku:multi: Quote
Agga Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 dbsst zdjęcia jak zwykle rewelka. Ukochaj szpilencje I jak masz gdzies pod ręka Roberta to tez.:evil_lol: Quote
dbsst Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 Robcia nie ma w sklepie siedzi ale Szpila wyczochrana za to podwójnie :D teraz jeszcze słodziej śpi ale nie chce mi sie juz pstrykac Alu już marze o rogalikach mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :sabber: Quote
Agga Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 dbsst no to jak wróci to go wyczochraj za co chcesz ale powiedz ze to odemnie. :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 [quote name='Agga']dbsst no to jak wróci to go wyczochraj za co chcesz ale powiedz ze to odemnie. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a czy to nie będzie zdrada :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 evaxon napisał(a):hej hejjjjj:multi: witaj czule :cool3: :loveu: :cool3: Quote
malawaszka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 aaale superanckie legowisko :multi: myślałam, że Szpilka ma to z allegro od pupibed :razz: ale jak zwykle coś pomieszałam :lol: :oops: Quote
Usia Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 szpilka cudo ma sliczny kolorek :multi: ja nie przepadam za bokserkami ale ona wyjatkowo mnie jakos uraczyła prosze o wiecej foto :loveu: Quote
Alicja Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 :loveu:Moje skarbeńko , na nowym spanku wygląda jak księżniczka ;) Debe miałam wam posłać rogaliki do Warszawki poczta do PIKI ale jak mi Edyta ostatnio mówiła to paczka szła .......................tydzień :angryy:i nie wiem czy jadlybyscie suszki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='dbsst']hej PADAM wróciłam z pracy i jestem w trakcie robienia powideł śliwkowych kiedy bedzie mozna je sprobowac ? :razz: Czeeeśc :multi: Quote
Vectra Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 hej cioteczko Debe :multi::multi::multi: siuperowe legowisko ma Szpilobull :evil_lol::evil_lol::evil_lol: powidełka mniam :p Quote
madzia20sosnowiec Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 czesc debe :buzi: fajne to legowisko:eviltong: gdzie takie dorwałas?ja dla mojej kudłatej takiego ładnego szukam :cool3: Quote
Maga100 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 witaj, moja droga :p co robisz w weekend, będzisz mnie moze prześladować? :cool3: Quote
Paula Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Lafiryndoszpilatron z Maksiem :loveu: [SIZE=2]Foty oczywiscie robila Debe, prosze mnie nie posadzac o jakis talent ;) Quote
Paula Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='Maga']co robisz w weekend, będzisz mnie moze prześladować? :cool3: Mnie prosze poprzesladowywac w sobote wieczorem :cool3: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 cześć Dominisiu :p zdjecia psiowe są fantastyczne :multi: o czym sama doskonale wiesz wiec sie nie bedę po próżnicy produkować :evil_lol: to zdjecie jest rewelacyjne - cudowna kompozycja i to tajemnicze rozmycie :loveu: Quote
Alicja Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bez kija nie podchodź Quote
bigos Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Czy ja musze kolejny raz powtarzać, że jestem pod wrazeniem tych wszystkich fotek:-o:-o:-o Quote
Teklunia Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='dbsst'] kurcze, ale łoże :-o powiedz gdzie kupiłaś... Quote
Recommended Posts