Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

...przez to budowlane zapracowanie przegapiłam.... ale już nadrabiam
serdeczne, szczere i naj najlepsze życzenia:bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw:

.
.. a fotki suuuuper już dawno tak dużo szpilków a tu jeszcze lalów nie było:multi::multi::multi::multi:

Posted

hej PADAM wróciłam z pracy i jestem w trakcie robienia powideł śliwkowych

DZIĘKUJE moje Aniołki za Życzonka :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi:

i za miłe słowo pod adresem zdjęć :multi: :multi: :multi:

Szpila ma nowe posłanie właśmnie się po kilku godzinach skradanie z westchnieniem na nim rozwaliła moja mała lafirynda :loveu:

Posted

[quote name='dbsst']hej PADAM wróciłam z pracy i jestem w trakcie robienia powideł śliwkowych

DZIĘKUJE moje Aniołki za Życzonka :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi:

i za miłe słowo pod adresem zdjęć :multi: :multi: :multi:

Szpila ma nowe posłanie właśmnie się po kilku godzinach skradanie z westchnieniem na nim rozwaliła moja mała lafirynda :loveu::multi::multi::multi:siostrunia moja Bliźniaczka ........mniam powidełka ,rób przyjade ci zrobić rogaliki z powidłami:evil_lol:

Daj fotaska Lafiryndoszpilatrona:loveu: na nowym wyrku:multi:

Posted

Robcia nie ma w sklepie siedzi ale Szpila wyczochrana za to podwójnie :D

teraz jeszcze słodziej śpi ale nie chce mi sie juz pstrykac

Alu już marze o rogalikach mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :sabber:

Posted

[quote name='Agga']dbsst no to jak wróci to go wyczochraj za co chcesz ale powiedz ze to odemnie. :evil_lol:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a czy to nie będzie zdrada :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:loveu:Moje skarbeńko , na nowym spanku wygląda jak księżniczka ;)

Debe miałam wam posłać rogaliki do Warszawki poczta do PIKI ale jak mi Edyta ostatnio mówiła to paczka szła .......................tydzień :angryy:i nie wiem czy jadlybyscie suszki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']hej PADAM wróciłam z pracy i jestem w trakcie robienia powideł śliwkowych
kiedy bedzie mozna je sprobowac ? :razz:
Czeeeśc :multi:

Posted

cześć Dominisiu :p

zdjecia psiowe są fantastyczne :multi: o czym sama doskonale wiesz wiec sie nie bedę po próżnicy produkować :evil_lol:

to zdjecie jest rewelacyjne - cudowna kompozycja i to tajemnicze rozmycie :loveu: