Alicja Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='dbsst']jutro to mnie tu w ogóle nie będzie na dgm pewnie:placz: skoro Cię nie bedzie to ja już szybciorkiem posyłam ;) to od Siostry bliźniaczki , Ozzulka i Kuby;) Quote
Vectra Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Debe 10000 LAT kochana :multi::multi::multi::multi: wszystkiego naj naj naj i spełnienia wszystkich marzeń :new-bday::tort::BIG::BIG::drink1::drink1::drink1::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
malawaszka Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 jeeeaaaaahhhhh impresskaaaaa :loveu: :loveu: :loveu: Quote
agabass Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 :loveu: jak zwykle spóźnopme ale szczere - czego tylko zapragniesz i jeszcze więcej :loveu: szczęścia i pięnej duszy kosmosu i niezwykłej wyobraźni :BIG: :laola: :tort: :Cool!: Quote
Alicja Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='agabass']:loveu: jak zwykle spóźnopme ale szczere - czego tylko zapragniesz i jeszcze więcej :loveu: szczęścia i pięnej duszy kosmosu i niezwykłej wyobraźni :BIG: :laola: :tort: :Cool!::pAgabassku , jakie spóźnione ;)to dziś dopiero jest 18 września:multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 sto lat staruszku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: twoje zdrowko :drinking: :drinking: :drinking: ale szpilencja wygimnastykowana :cool3: sie dziewczyna zawineła w chinskie "s" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 :tort: 100lat :drink1:100lat :drink1:niech :drink1:zyje :drink1:zyje :drink1:nam :drink1: Quote
Mi. Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego, więc życzę Ci wszystkiego najlepszego, nadziei w sercu, wiary w samego siebie, trafnych zrządzeń losu, ile gwiazd na niebie, wielu wrażeń i morza radości, spełnienia marzeń i bezkresnej miłości, szczęście w swe ręce łap każdego dnia życzy Ci tego ...zgadnij kto.. Ja nie umiałam zrobić, żeby tak nie skakalo:oops: Quote
asher Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Debestko, wszystkiego najlepszego! :tort: :BIG: :new-bday: :beerchug: Quote
Paula Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 :smilecol: :new-bday: :smilecol: Milosci po kres i radosci do lez, Promykow slonca I bukietow roz bez konca, Mnostwo wrazen I spelnienia marzen, Wiele szczescia I trafnych decyzji podjecia, A w portfelu I na koncie – same tysiace. :smilecol: :buzi: :buzi: :buzi: :smilecol: Quote
Asiaczek Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Dużo, dużo i naj, naj... i w sercu ciagle maj!:loveu::loveu::loveu: Baw się dobrze! Asiaczki Pzdr. Quote
dbsst Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 bardzo bRDZO DZIĘKUJE wzruszyłam sie do łez :placz: :placz: :placz: jesteście KOCHANE :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: DZIĘKUJE Quote
Medorowa Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności ... :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: Quote
olcha Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 dbsst napisał(a)::flaming: maupa zraniłaś me serce :placz: jak mogłas sie NIE UJAWNIĆ gdzie stałas AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA załamałam sie i....................:obrazic: stałam obok, zajęta byłaś rozmową z Jojkiem...nie chciałam przeszkadzać :oops: Siem poprawię...a tymczasem.... STO LAT babo sto lat z szpilą niech się wam dni w remoncie nie mulą Aparatu lepszego...na cholere Ci taki? Żeby Ci nie dały żyć pismaki? Starczy tego fotografowania Bo się opustoszy dogomania :evil_lol: dobranoc :grins: Quote
Maga100 Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 ojej, to ty się znowu zestarzałaś? :evil_lol: :evil_lol: chociaż cię nie znoszę, to i tak ci życzę. Życzę ci i zyczę i na pewno się spełni :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Nasz kochana Debeściara jest baaardzo zapracowana :p:p więc pozwoliłam sobie pobawić się fotkami jej autorstwa :oops::oops::oops: wstawie więc kilka Szpilek zdjęcia lekko przekadrowane ,zmniejszone ,wyostrzone , obramowane i podpisane coby było wiadomo kto cykał :cool3::cool3: Quote
Vectra Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Dominisiu mam nadzieje że się nie pogniewasz :) Quote
Asiaczek Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Debe na pewno się nie pogniewa, bo ona jest (chyba) jeszcze nie do życia... Przeżywa i przeżywa... A ja czekam sobie spokojnie, aby Debe wróciła do świata zywych i zajrzała do mnie do galerii i oceniła moje połączenie flory i fauny:lol:. Pzdr. Quote
olcha Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: jaka morda uśmiechnięta :loveu: Quote
Alicja Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Kto śmiał kopnąć Szpilce w doopalona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 ojojoj przegapiłam taaaką imprę :cool3: Dominisiu - sto lat coraz lepszych zdjeć co za tym idzie coraz lepszego sprzętu i coraz ciekawszych obiektów do focenia :p buziakuję mocno Quote
Recommended Posts