dbsst Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Asiaczek napisał(a):21 fotek to mało?! Już są na stronie www i podpisałam je "Dbsst". Może tak być? Pzdr. hahah apewnei lece zobaczyc ;) ciekawa jestem które wybrałaś :cool3: Quote
Vectra Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 hej dziewczynki :multi::multi::multi: jak samopoczucie :razz::razz::razz: Quote
Asiaczek Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 dbsst napisał(a):hahah apewnei lece zobaczyc ;) ciekawa jestem które wybrałaś :cool3: Jak to , które wybrałam? Wstawiłam chyba wszystkie!!! Fionka jest w "Asiaczek i przyjaciele" a Żelka - "wystawa Warszawa...". A wszystko jest w "Galerie". Pzdr. Quote
dbsst Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Asiaczek napisał(a):Jak to , które wybrałam? Wstawiłam chyba wszystkie!!! Fionka jest w "Asiaczek i przyjaciele" a Żelka - "wystawa Warszawa...". A wszystko jest w "Galerie". Pzdr. hahahah widziałam ale takie se te zdjęcia ta debe musi sie bardziej postarac :mad: Vectra moje niezłe zaraz Cie zaatakuje pewnie ;) na gg :cool3: Quote
Asiaczek Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Nie opowiadaj! Są super! I - co najważniejsze - są!!! Moje baski nie mają tak pięknych fotek, jak Fionka! Musimy to nadrobić!!! Pzdr. Quote
malawaszka Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 dbsst napisał(a):takie filmiki instruktażowe czesc Dziewczynki :multi: dla nas pt jak robić fotki??? :lol: Quote
Vectra Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 spoko atakuj :p:p tylko tak za pól godziny bo teraz ide oszamać obiadek ;) Quote
dbsst Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 malawaszka napisał(a)::multi: dla nas pt jak robić fotki??? :lol: waszka tak jak debe zwala to czego się uczy od rana :evil_lol: Asiu ja tak sobie ostatnio pomyślałam, że z chęcią posłużyłabym takiej utytuowanej hodowli fotami :cool1: tylko sie wstydziłam proponować :cool1: smacznego Vectra Quote
Asiaczek Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 No to na co my czekamy?! :crazyeye: Na kiedy się umawiamy? pzdr. Quote
dbsst Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Asiaczek napisał(a):No to na co my czekamy?! :crazyeye: Na kiedy się umawiamy? pzdr. w rachubę wchodzą tylko weekendy :shake: chyba ze uda mi się ten piątek załatwić jeśli ale to baaaaaaaaaaardzo wątpliwe :placz: Quote
Asiaczek Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Spoko. Mnie też bardziej pasują weekendy. Ale w njabliższy weekend mam wystawę we Wrocku. Potem caaaaały miesiąc oddechu i następne wystawy dopiero w listopadzie. No, ale w listopadzie to Światowa!!! Spróbuj, może uda Ci się dojechać na Światową do Poznania, co? Baski i V gr. jest - niestety - w czwartek, 9.11.2006 r. pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 A cio to za potfffór z białą obróżką?! Taki elegancki potfffór... Pzdr. Quote
Paula Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Czesc Dominika :lol: dbsst napisał(a):mam kilka fot ale nie dam :cool1: :evil_lol: :evil_lol: Dawaj migusiem :mad: ;) Quote
dbsst Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 paula_z napisał(a):Czesc Dominika :lol: Dawaj migusiem :mad: ;) cześć Paulina ;) fot nie dam bo nie chce mi sie zmniejszac :shake: Asiu to Lala Vectry która wczoraj bawiła sie z moja Szpilińską :cool3: Quote
Alicja Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='dbsst']:multi::multi::multi::multi:moja koffana wnusia:loveu: Quote
Vectra Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Dominika zaśmiece ci troche galerie :evil_lol::evil_lol: moimi wypocinami ;);) Panna Szpilęcja :loveu::loveu:strasznie toffane psiątko :loveu::loveu: Dziewczyny nam się super dogadały :multi::multi: na samym początku na smyczach troszkę się pokłóciły :evil_lol::evil_lol: ,ale jak tylko zostały puszczone luzem to się super bawiły :multi::multi: Quote
mar....ka Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Dosłownie wymiękam, czym robicie takie cudne zdjęcia.........Nie pamietam czy sie o to już Szpilki nie pytałam.Tym razem sobie zapisze nazwę aparatu-dosłwonie cuda..... Quote
Maga100 Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 tylko tyle????? :roll: jestem conajmniej rozczarowana :shake: :placz: Quote
dbsst Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 nie mam weny na wstawianie :shake: Quote
Asiaczek Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 A jutro będzie wena...? Wiesz, z poniedziałku zawsze dobrze coś zacząć!:lol: Pzdr. Quote
dbsst Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Asiaczek napisał(a):A jutro będzie wena...? Wiesz, z poniedziałku zawsze dobrze coś zacząć!:lol: Pzdr. jutro to mnie tu w ogóle nie będzie na dgm pewnie:placz: Quote
Recommended Posts