Asiaczek Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 dbsst napisał(a):Asieńko Kochana ja nie czuje sie kompetetna do oceny fot :oops: pscoła KOSIASTA :cool3: czrny bez czy jak on się tam nazywa trzebaby było jakoś wyciągnąc bo jest śliczny ale ginie w zielonym mnie się podobają ale to nie ocena to FAKT :eviltong: Ale to już chyba nie tym aparatem. Chociaż, kto wie? Może ja go jeszcze nie rozgryzłam...? pzdr. Quote
dbsst Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Asiaczek napisał(a):Ale to już chyba nie tym aparatem. Chociaż, kto wie? Może ja go jeszcze nie rozgryzłam...? pzdr. jak aparat nie może to photoshop napewno może ;) pownny buć juz 2 maile :cool3: Quote
Asiaczek Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Debe - jeden mail jest na pewno. A Photoshopa też trzeba oswoić... a mnie jakoś nie po drodze, chyba... pzdr. Quote
AgaiPhara Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 . . . . . :lying: . . . a do tego hipcio bombowy! Quote
dbsst Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 [quote name='Asiaczek']Debe - jeden mail jest na pewno. A Photoshopa też trzeba oswoić... a mnie jakoś nie po drodze, chyba... pzdr. Kochana wysyłam wysyłam wysyłam niespodziewanki też :cool3: więc będzie tego duuuuuuuuuuuuuzo a co do ps'a to mnie też było nie podrodze ale przełamałam sie i nauka wre :lol: :lol: Aga :oops: naprawde DZIĘKUJE :multi: :multi: Quote
PIKA Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Asiaczek napisał(a): A Photoshopa też trzeba oswoić... a mnie jakoś nie po drodze, chyba... pzdr. No wiesz co? :shake: Mając taka pomoc naukową pod ręką :cool3: Quote
dbsst Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 o tym to ja już nie wspomne jakbym miała taka pomoc naukową to o shit palce przyrosły by mi do myszy i klawiatury a wzrok dostał photozeza :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 :cool1:co do Was sie wybieram to mnie tak dogo zamuli że wejsć sie nie da ....a teraz wiem ,bo tu tłumy dzis były:multi: Quote
e.v.a Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 ale tu nagadane:evil_lol: hej hej :cool3: Quote
agabass Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 ale skoczna błotna bestia z tego Szpilkowego stwora :evil_lol: Quote
Gosiek Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 cześć :p co ma być w niedzielę? Kurde ja o niczym nie wiem :cool3: jaki piknik? co tam bedzie? wybieram sie za tydzień na Duran Duran...... ale tak cholera jasna nie można brać aparatów :placz: załamka :placz: Dominisiu... powtarzam sie ,wiem doskonale ale.... cudne, przecudne i wspaniałę foty Szpileńki :loveu::loveu::loveu: Kąpiele wodne mnie rozbawiły do łez :lol: Szpila jako byczek Fernando jest zabójcza... a lotnosć i umięśnienie.. ach :loveu: buziaki Quote
Asiaczek Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Gosiek - jeżeli chodzi Ci o najbliższą niedzielę, to bedzie na Polach Mokotowskich w w-wie spotkanie "Z psem za pan brat". Więcej info: www.zpsemzapanbrat.pl (nie wiem dlaczego link nie robi się aktywny...?) Pzdr. Quote
Patka Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 ee to zdrowotne kompiele błotne :lol::cool3: Quote
Gosiek Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='Asiaczek']Gosiek - jeżeli chodzi Ci o najbliższą niedzielę, to bedzie na Polach Mokotowskich w w-wie spotkanie "Z psem za pan brat". Więcej info: www.zpsemzapanbrat.pl (nie wiem dlaczego link nie robi się aktywny...?) Pzdr.oj tak, tak - o to właśnie mi chodziło - dzięki wielkie :buzi: Quote
agbar Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 dzien dobry mistrzu:) dawno mnie tu nie bylo i mi sie nazbieralo ale warto bylo....az sie wychodzic stad nie chce..... Quote
malawaszka Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Debestko a co to za filmiki z dźwiękiem będziesz montować??? :razz: :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 a co was w tej warszawie tak na sprzatanie wzieło, zapasy jedzenia robcie, bo zima idzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czesc dominika :buzi: Quote
dbsst Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 malawaszka napisał(a):Debestko a co to za filmiki z dźwiękiem będziesz montować??? :razz: :multi: takie filmiki instruktażowe czesc Dziewczynki mam kilka fot ale nie dam :cool1: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Złośnica!!!:eviltong: Ale mnie przedwczoraj dałaś. Fotki. Pzdr. Quote
dbsst Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Asiaczek napisał(a):Złośnica!!!:eviltong: Ale mnie przedwczoraj dałaś. Fotki. Pzdr. dużo nie :cool3: Quote
Asiaczek Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 21 fotek to mało?! Już są na stronie www i podpisałam je "Dbsst". Może tak być? Pzdr. Quote
Recommended Posts