agabass Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 dbsst napisał(a):oto numer mojego brata 0700-88 zadzwoń teraz :evil_lol: :evil_lol: to startujcie doginki a ja czas odmierzac bede :evil_lol: to marszczenie czoła u nas rodzinne :placz: :placz: Czipsowa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: już sie boje :evil_lol: :evil_lol: no to brat nieżle musi zarabiać ok to ja go biorę w ciemno :evil_lol: :lol: Quote
dbsst Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 [quote name='Vectra']Witaj cioteczko Debe :multi::multi::multi: dała byś troche tego swojego talentu fotograficznego skompuchu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahah jak będe miała talenta to się podziele słowo a co szkoły u Wind to mi sie to marzy :oops: wiele bym dała za możliwość pobierania nauk u niej :oops: dobra fot kilka.................nie Szpilki :evil_lol: było bum czy wystarczy :cool1: Quote
dbsst Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 [quote name='Vectra']Dawaj jeszcze :cool3::cool3: nie nei nei kategorycznie NIE :evil_lol: :evil_lol: teraz dam SZPILKE wiecie mojego PSA a raczej SUCZ :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: romantyczna :evil_lol: jak widać dziś miałam jazdę na b&w :roll: Quote
Vectra Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 stanowczo domagam się siostry Szpili w kolorze :mad::mad::mad: Quote
dbsst Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Vectra napisał(a):stanowczo domagam się siostry Szpili w kolorze :mad::mad::mad: no właśnie nie mam dziś same B&W doszłam do wniosku, że czas zacząć się uczyć robić prawdziwe foty :cool1: Quote
e.v.a Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 uuułaaaa śliczne B&W Szpili:D a i braciak fajowy:cool3: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 No to już se pogłębiłam te kompleksy ... Teraz moge iść spać . :placz: Quote
Justa Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='dbsst']Justynko leci powowli ;) a co u Ciebie :D U mnie ciężko, szybko, za dużo roboty, za mało czasu... :roll: Galinek coś mi charczy dzisiaj, nie wiem czy coś jej wpadło do gardziołka czy jakieś inne cholerstwo :roll: Tęsknię za Emilem !!! Wspaniałe fotki !!!:multi: :multi: :multi: Quote
an3czka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='dbsst'] dobra fot kilka.................nie Szpilki :evil_lol: czy wystarczy :cool1: O kurcze...:cool3: :cool3: :cool3: No, no Debe... Quote
bigos Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 U la, la, ale przystojniaczek:razz::razz::razz: Quote
Behemot Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Co on jakiś taki........ przystojny ten Twój brat? :oops: Hollywoodzka uroda, no. no, no..... Quote
malawaszka Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 ehhh co tu dużo mówić :lol: wszystko już zostało powiedziane ;) Quote
KaRa_ Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Szpila wypatruje ukochanego....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Cześć Dominiko :multi: Dawno Cie nie widziałam :evil_lol: [quote name='dbsst'] PIKa zajęty :evil_lol: to, ze zajęty to pól biedy z tym se mozna pradzic :razz: gorzej ze za mlody :placz: :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Dominiko :multi: Dawno Cie nie widziałam :evil_lol: to, ze zajęty to pól biedy z tym se mozna pradzic :razz: gorzej ze za mlody :placz: :evil_lol: PIKA kope lat sie nie widziałyśmy :evil_lol: to, że młody to dobrze jak młody to jurny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 dbsst napisał(a): to, że młody to dobrze jak młody to jurny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: taaa tylko czy starą babe by chcial :roll: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 debe, bylam dzis na Fortach z Tenem , ale nikogo nie bylo... a szkoda, bo fajnie byloby Cie spotkac...z tym Panem ze zdjecia w szczegolnosci... ;) :oops: Quote
Medorowa Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: A braciszek... :cool3: Quote
Alicja Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 :cool3:debeściaczku gdzie ty ...przecież na grzybki nie pojechałaś ;) Ale braciszek robi furore na Dogo;) Moje koffanie:loveu::loveu::loveu: Quote
PIKA Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='Teklunia']debe, bylam dzis na Fortach z Tenem , ale nikogo nie bylo... a szkoda, bo fajnie byloby Cie spotkac...z tym Panem ze zdjecia w szczegolnosci... ;) :oops: Nikogo nie bylo bo, jak spora liczba osób, Debe się szwendala po wystawach warszawskich a potem po Arabach :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:debeściaczku gdzie ty ...przecież na grzybki nie pojechałaś ;-) Z nami była :eviltong: Quote
e.v.a Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 witajcie dziewczynki:cool3: Dominiko czekamy na zdiecia z dzisiejszej uroczystosci:cool3: Quote
dbsst Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 do obrobiania mam tyle fot że szok wystawa wybieganie szpili chrzciny spacer z maksiem i axa :shake: :shake: :shake: Quote
Paula Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='dbsst']do obrobiania mam tyle fot że szok To ja czekam cierpliwie na foty Quote
Vectra Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Hello Debe :multi::multi: niestety nie byłam wstanie dziś dojechać na spacerek :evil_lol::evil_lol: dzięki za linka do tych foteczek :multi::multi:podniosłaś mnie na duchu :diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts