Alicja Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 :placz::placz::placz:mi zniknęło 11 fot:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
dbsst Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:mi zniknęło 11 fot:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: mnie fot nie jest szkoda mnie jest szkoda komentarzy Waszych :placz: Quote
Alicja Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='dbsst']mnie fot nie jest szkoda mnie jest szkoda komentarzy Waszych :placz::placz::placz::placz:no komentów tez nie mam... a u ciebie była taka śliczna:angryy:lafirynda:eviltong: Quote
e.v.a Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 dbsst napisał(a):mnie fot nie jest szkoda mnie jest szkoda komentarzy Waszych :placz: nie płakaj :shake: skopiemy doopsko temu kto to zrobil :diabloti: :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 właśnie mi braknie tej lafiryndy Maga nie miała szans poczytac co oniej myslicie :evil_lol: :evil_lol: może wlepie tylko to zdjęcie ;) Quote
e.v.a Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 o tak wlep wlep :evil_lol: ja wczoraj ni emogalm nic napisac o niej bo mi sie nie chcialo wyslac nic:placz: ale widzialam ja siedzaca na ławeczce:diabloti: Quote
dbsst Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 widzizłam że wczoraj pani zrobiła lepsze wrazenie niz szpilka więc..........niespodzianka miłośniczka w całej okazałości paniusia "dzwoni" a tu kiepskiej jakości bo z daleko będe sławna mamo bede sławna :evil_lol: sexy (bleeeeeeeeeeeeeeee) och i doszło do paniusi ze bedzie sławna :evil_lol: co zrobiła UCIAKŁA na inna ławke :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 :multi::multi::multi::multi:o lafirynda wróciła :razz: Quote
Asiaczek Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 A co paniusia Wam zrobiła, że tak ją ładnie określacie? Ciekawam bardzo... Pzdr. Quote
dbsst Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 pani wczoraj nam uprzykszyła spacer bardzo przyjemny i spokojny przeszkadzały jej psy ktore nawet jej nie widziały była jedyna w całym parku ktorej TE akurat psy przeszkadzały........ wzbudziła tym ogólne poruszenie i śmiech................śmiech był z jej skromnej osoby :shake: Quote
e.v.a Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 buahahaha a czy sexy bomba wiedziala ze ja focisz??:lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 evaxon napisał(a):buahahaha a czy sexy bomba wiedziala ze ja focisz??:lol: :evil_lol: wiedziała bi nie chcia ła na nas patrzec jak stałam kołoniej więc ciachnełam ją od przodu przez kanałek :evil_lol: wredna jestem wiem ale nieznosze jak ktos sie mnieczepia i mi przeszkadza jak mój pies nic nie robi znaczy robiła bawiła sie w kanałku :cool1: Quote
PIKA Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='dbsst'] wzbudziła tym ogólne poruszenie i śmiech................śmiech był z jej skromnej osoby :shake: Taka skromna ta osoba nie jest :evil_lol: parę kilo powinna zrzucic :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 PIKA napisał(a):Taka skromna ta osoba nie jest :evil_lol: parę kilo powinna zrzucic :evil_lol: a najlepsza metoda na zbędne kilogramy to PIES :cool3: Quote
KaRa_ Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 dbsst napisał(a):a najlepsza metoda na zbędne kilogramy to PIES :cool3: Tu moge się nie zgodzić:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A może przy większej ilości psów ta teoria nie działa:lol: Quote
dbsst Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 KaRa_TC napisał(a):Tu moge się nie zgodzić:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A może przy większej ilości psów ta teoria nie działa:lol: hahahhahaha no weź a już myślałam że mądra jestem :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:cóż za dyskusja na temat..... To może zależy od psa :razz: Quote
Vectra Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 lafirynda wytapia sadło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 a moje zdjęcia o dziwo, te z wczoraj :crazyeye: Quote
dbsst Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 [quote name='Maga100']a moje zdjęcia o dziwo, te z wczoraj :crazyeye: nie ma nic zjadło :placz: :placz: Quote
Paula Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Czesc Dominika :lol: A lafirynda zadzwonila naprawde po tą sm? I przyjechali? :evil_lol: Musze na nią uwazac, bo jak Maksia zobaczy, to za brak kaganca z drugiego konca kanalku gotowa dzwonic ;) Quote
Medorowa Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Jak ja nie lubię takich ludzi:mad: :angryy: :angryy: :angryy: Najczęściej pies nie zwraca nawet na nich uwagi, a oni wielki szum:angryy: :angryy: :angryy: A fotki, jejku znowu się powtarzam - rewelacja!!!!:p Quote
dreamer Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 dobry wieczór! [SIZE="1"]wreszcie udało mi się nadrobić zaległości fotki super! :loveu: :loveu: :loveu: hehehe, jaka klata! :evil_lol: ;) Quote
leemonca Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Vectra']lafirynda wytapia sadło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jak eksponuje swą piękną, maleńką stópkę :diabloti: kopciuch czeka na królewicza z drugim bucikiem :diabloti: :diabloti: :diabloti: dzień dobry!!!! Quote
Recommended Posts