Iza i Avanti Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Ale macie "hair'y" laseczki! :siara: :siara: :siara: Quote
dbsst Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 :lol: dementuje plotki emila nie zamienie .....jeszcze przez dłuuuuugie lata:lol: witaj mróweczko :multi: :multi: Szpila wymiziana :cool3: Paula mnie wczoraj 2 godzinki pani miziała to było taki miłe, że miałam problem z powrotem do rzeczywistosci poźniej:cool1: dobra spadam do roboty bo przecież na urlopie jestem :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
e.v.a Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 dziendoberek :multi: uulalaaaaa widze śliczny new banerek :cool3: Quote
dbsst Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 evaxon napisał(a):dziendoberek :multi: uulalaaaaa widze śliczny new banerek :cool3: hejka bez lejka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a no wczoraj tworzyłam i w końcu taki wypocin mi wyszedł :roll: Quote
olekg89 Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Boski banner!!! Boskie foty! Boski kolor włosów! MNiej Boska Ty :P! Wszystko jest boskie w tej galerii! Quote
an3czka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='dbsst']Alu to witaj w klubie :eating: Debe zaniemówiłam:loveu: Jakie oczka:loveu: A te kosmate usta w sam raz do wycałowania:loveu: Quote
e.v.a Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 dbsst napisał(a):hejka bez lejka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a no wczoraj tworzyłam i w końcu taki wypocin mi wyszedł :roll: haha ale dzis rymowankami sypiesz:evil_lol: Quote
agbar Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 witam cieplutko w ten sloneczny dzionek:) Quote
dbsst Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 olekg18 napisał(a):Boski banner!!! Boskie foty! Boski kolor włosów! MNiej Boska Ty :P! Wszystko jest boskie w tej galerii! :crazyeye: czy Ty chory jesteś czy coś Ci się stało czy ktoś Cie podmienił Ty miły jesteś:crazyeye: :evil_lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: czesc Oleg ;) heheh Aniu może kiedyś osobiście pocałujesz te kosmate wary :cool3: Eva staram się jak moge ;) czesc Dealerko :multi: :multi: Quote
Alicja Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Ceść Carnula:p Spakowana :razz:....fotel czeka;) Quote
dbsst Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Ceść Carnula:p Spakowana :razz:....fotel czeka;) jeszcze tylko wieeeeeeeeeeeeeelki monitor i idze w droge ;) Kara nie tylko Ty je uwielbiasz :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='dbsst']Marysiu bardzo bardzo dziękuje :buzi: nawet nie wiesz jak ucieszyły mnie Twoje słowa :oops: debe :oops: Ja w ogóle lubię do Ciebie zaglądać i regularnie to robię :) Tylko tutaj tyle się dzieje, że ja nie nadążam, zanim pochwalę zdjęcia - już jest 15 stron gadania ;) i tak sobie bywam tu cichaczem :cool3: Pozdrawiam cieplutko Marysia i Una Quote
malawaszka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Debestko pokazuj te fotki czarnych psiaków :razz: :eviltong: a bannerek jest rewelacyjny :loveu: Quote
dbsst Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy'] Ja w ogóle lubię do Ciebie zaglądać i regularnie to robię :) Tylko tutaj tyle się dzieje, że ja nie nadążam, zanim pochwalę zdjęcia - już jest 15 stron gadania ;) i tak sobie bywam tu cichaczem :cool3: Pozdrawiam cieplutko Marysia i Una bardzo się cieszę, że mam tak wspaniałego gościa u siebie cichaczem i czasem nie cichaczem ;) dziś miałam przyjemność spotkać sie z Justą i jej Galinką na fortach. tam tez był stafik Ramzes który bardzo chętnie sie bawił z dziewczynami :D Gala i Ramzes są czarne i teraz chyle czoła dla posiadaczy czarnych psów :modla: i posiadaczy mniejszych wzrostowo psów jak Szpila (ona jest kurduplowata) boshe jak ciężko zrobić fote niskiemu czarnemu psu :shake: to było wyzwanie ponad moje siły także foty sa jakości hmmmm sami zobaczycie Justa i Gala Ramzes prawdziwy pies morderca zalizuje na amen :lol: :lol: jak widać ma sprzęcior do zaliywania odpowiedni :lol: :lol: jak na pożądny spacer przystało doszło do wymiany piłek Ramzes ma Szpilkową a Szpilka miała Ramzesową ale to za chwile ;) i Lolo który wpadł i wypadł zrobiłam mu całe jedno zdjęcie :roll: :shake: Galcia która się zupełnie odnajdywała w towarzystwie :D Quote
dbsst Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Waszeczko dziękuje :oops: a oto Szpila i piłka Ramzesa piłka ta była suuuuuper bo piszczała no i Szpilka dała nam popis piszczenia na rózne sposoby :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ta fota mi sie nawet podoba :oops: Quote
malawaszka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 :multi: Galciowa :loveu: suuuperrr Quote
olekg89 Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 DEbe- bycie miłym to moje drugie oblicze! Naprawdę potrafię być miły :D Jak się postaram :D Quote
dbsst Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 waszka mówie Ci jaka ona jest słodka w realu ja ją uwielbiam taki charakter Szpilosławy tylko bardziej obrośnięta :evil_lol: Oleg Ty pewnie teraz odchorowywujesz to staranie sie bycia miłym ale jakoś to nie w Twoim stylu to miłowanie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Justa Justa weź mnie na ręce no weź :lol: :lol: jojo :evil_lol: :evil_lol: nie ostre ale mnie śmieszy ;) Ramzes łapie wiatr w uszy :evil_lol: a Szpila piszczy :angryy: i to jest słodkie :oops: Quote
dbsst Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 starcie tytanów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ta co robi...........piszczy :angryy: ja pozuje pozuje pośpiesz się ;) ( a tak naprawde Gala to ma motorek w poopie i nie usiedzi ani sekundy małe czarne adhd :evil_lol: ) i doopecki tsy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 szczery uśmiech :lol: wsio strasznie trudne warunki i strasznie trudne psy :shake: Quote
olekg89 Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Debest ja zawsze byłem jestem i bede miły!!!!!! Chyba w to nie wątpisz Quote
KaRa_ Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Dbsst zdjecia sa rewelacyjne:loveu: :loveu: :loveu: Aż nie wiem,która fotka jest najlepsza:lol: Quote
PIKA Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='dbsst']:lol: dementuje plotki emila nie zamienie .....jeszcze przez dłuuuuugie lata:lol: a szkoda :shake: :evil_lol: Ramzes łapie wiatr w uszy :evil_lol: a Szpila piszczy :angryy: a ona piszczy pileczka, czy sama piszczy bo ja gonią? :evil_lol: Quote
Recommended Posts