Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

dbsst napisał(a):
wrrrrr wrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrr bój się :mad:

hehe oki zrobilam szybkie foty zaraz je zmniejsze i pokaze (musze przyznac ze na zdieciach jasne mi wychodza -pewnie przez lampe heheh)

Posted

[quote name='dbsst']są czekoladowe ale wyglądaja jak czarne hahahhaha

ciekawe gdzie mogłaś czytać :cool3: :cool1: :lol: :lol::cool3:chorerka no nie wiem musi gołębie mi gruchały;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:chorerka no nie wiem musi gołębie mi gruchały;)

cóż za gruchające gołębie mi dziś też coś gruchały gołąbki, że ktoś rano był baaaaaaaaaaaaardzo śpiący słyszałaś coś o tym :roll: :cool3: :lol: :lol:

Eva no co :cool3: :lol: :lol:

Kara ja sie nie zasłaniam ja eksponuje moje pieknie ufarbowane i obcięte włosy hahhahahahah

mój konkubent stwierdził, że zawsze się strzyge tak samo..........czy on naprawdę nie widzi różnicy że grzywka czasem bardziej czasem mniej wycienniowana że przedziałek czsem bardziej w lewo a czasem bardziej w prawo idzie no i długość zawsze inna :shake: :shake: :shake:
w ogóle nie rozumie sztuki w ogóle

a może jeszcze dzjęcia takie same robie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']debe śliczna domowa Szpila :klacz: :klacz:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Marysiu bardzo bardzo dziękuje :buzi:
nawet nie wiesz jak ucieszyły mnie Twoje słowa :oops:

Posted

:evil_lol: no odrazy lepiej :p
zazwyczaj jak farbuje wlosy to na czarno:razz:
ale musze przyznac ze ciemny barz bardziej naturalnie wyglada:cool3: (kiedys mialam bardzo ciemne wlosy :placz: )
ooo Dominiko czyzby zmiana aparatu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;( Ewa tez chce :placz:

Posted

Ja też zafarbowałam włosy na brązowe, a mój brat nawet nie zauważył, a miałam blond pasemka:crazyeye: :crazyeye: Teraz kurcze muszę sobie na ciut jaśniejszy brąz zafarbować, bo ten mi zaciemny się wydaje:roll: A miałby taki w miarę średni - orzech, a to prawie czarne wyszło:eviltong:

Posted

paula_z napisał(a):
Czesc Dominiczko :lol: Sliczne macie wloski, dziewczeta :cool3:

:evil_lol: dzieki mamuska:evil_lol:

madzia kilka razy umyjesz glowe i kolorek zblednie :)

Posted

Debe czyżbyś miała nową silną potrzeba kupienia aparatu :cool3: :evil_lol::evil_lol:

kolorek śliczny na głowie :lol::lol:
chyba czas i mi wybrać się do fryzjera ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
mnie też :placz:

Mnie niestety tez :-( wygladam jak idz stad :placz: Ciagle sie wymiawiam brakiem kasy albo czasu, bo ja spedzam u fryzjera az 4 godziny :shake:

Posted

Fiuu fiuu ale sliczne fryzurki macie :cool3:
No nie, ja tez chce do fryzjera :placz: ale po ostatnim obiecalam sobie ze juz szybko tam nie zawitam, ale jak bedziecie wklejac takie fotki to to.. :oops:

Debesciaku :crazyeye: czyzby nowy aparacik?????

o jaaa Szpileczka moja kochaniutkaa :iloveyou: wsciskac i wycalowac prosze ja od nass wszczegolnosci od Mejkaa hauu hauu :loveu: