e.v.a Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 ooo mamy podobny kolorek :Dja mam ciutek jasniejsze:cool3: Quote
e.v.a Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 dbsst napisał(a):pokazuj :razz: kiedy ja taka nie uczesana:oops: :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 evaxon napisał(a):kiedy ja taka nie uczesana:oops: :evil_lol: wrrrrr wrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrr bój się :mad: Quote
e.v.a Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 dbsst napisał(a):wrrrrr wrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrr bój się :mad: hehe oki zrobilam szybkie foty zaraz je zmniejsze i pokaze (musze przyznac ze na zdieciach jasne mi wychodza -pewnie przez lampe heheh) Quote
e.v.a Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 oki jakpierw bez lampy :evil_lol: lampa + glupie miny :roll: najladniejszy kolorek byl jak byly nowe:placz: a nowe byly tydzien temu:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='dbsst']są czekoladowe ale wyglądaja jak czarne hahahhaha ciekawe gdzie mogłaś czytać :cool3: :cool1: :lol: :lol::cool3:chorerka no nie wiem musi gołębie mi gruchały;) Quote
dbsst Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 ślicznie miny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 dbsst napisał(a):ślicznie miny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: haha nie badz złosliwa:evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:chorerka no nie wiem musi gołębie mi gruchały;) cóż za gruchające gołębie mi dziś też coś gruchały gołąbki, że ktoś rano był baaaaaaaaaaaaardzo śpiący słyszałaś coś o tym :roll: :cool3: :lol: :lol: Eva no co :cool3: :lol: :lol: Kara ja sie nie zasłaniam ja eksponuje moje pieknie ufarbowane i obcięte włosy hahhahahahah mój konkubent stwierdził, że zawsze się strzyge tak samo..........czy on naprawdę nie widzi różnicy że grzywka czasem bardziej czasem mniej wycienniowana że przedziałek czsem bardziej w lewo a czasem bardziej w prawo idzie no i długość zawsze inna :shake: :shake: :shake: w ogóle nie rozumie sztuki w ogóle a może jeszcze dzjęcia takie same robie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 dbsst napisał(a)::lol: Eva no co :cool3: :lol: :lol: :obrazic: pstro :placz: Quote
dbsst Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 evaxon napisał(a)::obrazic: pstro :placz: no Evciu ukochana ćlicznie Ci w nowym kolorku a miny bowskie :cool1: Quote
dbsst Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 no i stało sie http://www.fotopolis.pl/index.php?n=4761 :cool1: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 debe śliczna domowa Szpila :klacz: :klacz: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
dbsst Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']debe śliczna domowa Szpila :klacz: :klacz: Pozdrawiam Marysia i Una Marysiu bardzo bardzo dziękuje :buzi: nawet nie wiesz jak ucieszyły mnie Twoje słowa :oops: Quote
e.v.a Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 :evil_lol: no odrazy lepiej :p zazwyczaj jak farbuje wlosy to na czarno:razz: ale musze przyznac ze ciemny barz bardziej naturalnie wyglada:cool3: (kiedys mialam bardzo ciemne wlosy :placz: ) ooo Dominiko czyzby zmiana aparatu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;( Ewa tez chce :placz: Quote
Medorowa Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Ja też zafarbowałam włosy na brązowe, a mój brat nawet nie zauważył, a miałam blond pasemka:crazyeye: :crazyeye: Teraz kurcze muszę sobie na ciut jaśniejszy brąz zafarbować, bo ten mi zaciemny się wydaje:roll: A miałby taki w miarę średni - orzech, a to prawie czarne wyszło:eviltong: Quote
Paula Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Czesc Dominiczko :lol: Sliczne macie wloski, dziewczeta :cool3: Quote
e.v.a Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 paula_z napisał(a):Czesc Dominiczko :lol: Sliczne macie wloski, dziewczeta :cool3: :evil_lol: dzieki mamuska:evil_lol: madzia kilka razy umyjesz glowe i kolorek zblednie :) Quote
Vectra Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Debe czyżbyś miała nową silną potrzeba kupienia aparatu :cool3: :evil_lol::evil_lol: kolorek śliczny na głowie :lol::lol: chyba czas i mi wybrać się do fryzjera ;) Quote
e.v.a Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 z tym fryzjerem to jak z ziewaniem jedna ufarbowala zaraz 2 ,3 ,4 i kolejna tez chce:evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Vectra napisał(a):chyba czas i mi wybrać się do fryzjera ;) mnie też :placz: Debest i evaxon - super kolorki - takie moje :lol: Quote
Paula Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 malawaszka napisał(a):mnie też :placz: Mnie niestety tez :-( wygladam jak idz stad :placz: Ciagle sie wymiawiam brakiem kasy albo czasu, bo ja spedzam u fryzjera az 4 godziny :shake: Quote
mrowka Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Fiuu fiuu ale sliczne fryzurki macie :cool3: No nie, ja tez chce do fryzjera :placz: ale po ostatnim obiecalam sobie ze juz szybko tam nie zawitam, ale jak bedziecie wklejac takie fotki to to.. :oops: Debesciaku :crazyeye: czyzby nowy aparacik????? o jaaa Szpileczka moja kochaniutkaa :iloveyou: wsciskac i wycalowac prosze ja od nass wszczegolnosci od Mejkaa hauu hauu :loveu: Quote
Recommended Posts