Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Debe Twoje zdjęcia ogląda się z podziwem albo z zazdroscią:cool3: Ja ogladam z podziwem, bo nie mamy swojej galerii, ale gdybysmy mieli, to pewnie oglądalibyśmy zarówno z tym pierwszym, jak i z tym drugim:cool3: :cool3:
Powtórzę sie więc REWELACJA:p

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

madzia i medor napisał(a):
Debe Twoje zdjęcia ogląda się z podziwem albo z zazdroscią:cool3: Ja ogladam z podziwem, bo nie mamy swojej galerii, ale gdybysmy mieli, to pewnie oglądalibyśmy zarówno z tym pierwszym, jak i z tym drugim:cool3: :cool3:
Powtórzę sie więc REWELACJA:p

hahaha dziękuje :buzi:

ja tez zamykam galerie :shake:

sie dziś naoglądałam za duuuuuuuuuużo dobrego foto

Posted

[quote name='dbsst']oczywiście zdjęcia podobne a wręcz takie same ale co tam tu bardziej patrzy w lewo tam w prawo ;)

OOOO widzę zę twój pies ma super lodową karme!!!! czyżby psią????

Posted

hahaha oki to wy zamykajcie :evil_lol: a ja nie zamykam i wszyscy teraz beda do mnie przychodzic:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

BeaC napisał(a):
OOOO widzę zę twój pies ma super lodową karme!!!! czyżby psią????

hahhaha lodowa karma jest ludzka ale pies od biedy też zje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a raczej wyliże ;)

Eva :lol: :lol: :lol: oki doki ide na to WSZYSCY do Evy :D

fajeranckie te foty to prawda :loveu:

Posted

dbsst napisał(a):

Eva :lol: :lol: :lol: oki doki ide na to WSZYSCY do Evy :D

:evil_lol: ale super ale super bede miala duuuzo gosci :evil_lol: i bede ich meczyc lodami :multi: :evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
:evil_lol: ale super ale super bede miala duuuzo gosci :evil_lol: i bede ich meczyc lodami :multi: :evil_lol:

Masz prywatna lodziarnię?! To ja poproszę bakaliowe...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Masz prywatna lodziarnię?! To ja poproszę bakaliowe...
Pzdr.
:turn-l: :turn-l: :turn-l: hahahhahaha dobre
Evciu a ja poprosze z polewą toffi :cool3:

waszeczko a mnie systkie walą w twarz normalnie i na kolana :oops: :mdleje: :cool2:
[quote name='Iza i Avanti']Dorwę cię ty zafajdany orzeszku!!! Choćbym miała kubek zjeść!!! :diabloti:

:roflt: :roflt: :roflt:

dzięki za miłe słowo :buzi:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Masz prywatna lodziarnię?! To ja poproszę bakaliowe...
Pzdr.

:grin: :grin: :grin: lodziarni nie mam ale mam pudelko lodow:evil_lol: (prawie jak lodziarnia):lol:

Dominiko oki nie ma sprawy bedzie i polewa :evil_lol:

dziendoberek :D

Posted

[quote name='evaxon']:grin: :grin: :grin: lodziarni nie mam ale mam pudelko lodow:evil_lol: (prawie jak lodziarnia):lol:

Dominiko oki nie ma sprawy bedzie i polewa :evil_lol:

dziendoberek :D
prawie robi wielką różnicę :lol: :lol:
Doberek :cool1:

Posted

dbsst napisał(a):
prawie robi wielką różnicę :lol: :lol:
Doberek :cool1:

:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

snily mi sie dzisiaj jagody :grin: to przez twoje chwalenie sie ze zjadlas lesne owocki :placz: :diabloti:

Posted

evaxon napisał(a):
:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

snily mi sie dzisiaj jagody :grin: to przez twoje chwalenie sie ze zjadlas lesne owocki :placz: :diabloti:

hahaha a mnie się śniło, że pofarbowałam sie na blond no i się pofarbiwałam ale na CZARNO :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
hahaha a mnie się śniło, że pofarbowałam sie na blond no i się pofarbiwałam ale na CZARNO :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

haha juz myslalam ze napiszesz ze na blond sie farbnelas:evil_lol:
ja tez ostatnio sie farbowalam (na ciemny braz-wreszcie jak czlowiek wygladam :razz: )

Posted

[quote name='dbsst']a ja jak indianka to słowa mojego konkubenta :wallbash: :evil: :snipersm: :flaming::razz:siostra daj chociaż fote , bo się nachwaliłaś ze ci fajnie u fryzjera ....i my też chcieć zobaczyć indiankę ;)

Posted

taaaaaaaaaaaak oczywiście, tylko jakoś takoś mi te foty nie wychodzą :shake:

ale mi dobrze było dwie godzinki smyranka po głowie :cool1: :multi:

Posted

[quote name='dbsst']taaaaaaaaaaaak oczywiście, tylko jakoś takoś mi te foty nie wychodzą :shake:

ale mi dobrze było dwie godzinki smyranka po głowie :cool1: :multi:

;)Fajne skło :razz:ale nie są takie całkiem czarne
o smyranku to już gdzieś czytałam ;)