Medorowa Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Debe Twoje zdjęcia ogląda się z podziwem albo z zazdroscią:cool3: Ja ogladam z podziwem, bo nie mamy swojej galerii, ale gdybysmy mieli, to pewnie oglądalibyśmy zarówno z tym pierwszym, jak i z tym drugim:cool3: :cool3: Powtórzę sie więc REWELACJA:p Quote
PIKA Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:od dziś zamykam galerie ja tez :shake: Quote
dbsst Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 madzia i medor napisał(a):Debe Twoje zdjęcia ogląda się z podziwem albo z zazdroscią:cool3: Ja ogladam z podziwem, bo nie mamy swojej galerii, ale gdybysmy mieli, to pewnie oglądalibyśmy zarówno z tym pierwszym, jak i z tym drugim:cool3: :cool3: Powtórzę sie więc REWELACJA:p hahaha dziękuje :buzi: ja tez zamykam galerie :shake: sie dziś naoglądałam za duuuuuuuuuużo dobrego foto Quote
BeaC Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='dbsst']oczywiście zdjęcia podobne a wręcz takie same ale co tam tu bardziej patrzy w lewo tam w prawo ;) OOOO widzę zę twój pies ma super lodową karme!!!! czyżby psią???? Quote
e.v.a Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 hahaha oki to wy zamykajcie :evil_lol: a ja nie zamykam i wszyscy teraz beda do mnie przychodzic:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='dbsst']baaaaardzo polecam obejrzenie wszytskich zdjęć z tej strony to nasz krajowy fotograf :cool3: http://keek.ovh.org/ Wow, super extra :multi: Quote
dbsst Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 BeaC napisał(a):OOOO widzę zę twój pies ma super lodową karme!!!! czyżby psią???? hahhaha lodowa karma jest ludzka ale pies od biedy też zje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a raczej wyliże ;) Eva :lol: :lol: :lol: oki doki ide na to WSZYSCY do Evy :D fajeranckie te foty to prawda :loveu: Quote
malawaszka Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 mnie bardziej tamte poprzednie powaliły :loveu: Quote
e.v.a Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 dbsst napisał(a): Eva :lol: :lol: :lol: oki doki ide na to WSZYSCY do Evy :D :evil_lol: ale super ale super bede miala duuuzo gosci :evil_lol: i bede ich meczyc lodami :multi: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 evaxon napisał(a)::evil_lol: ale super ale super bede miala duuuzo gosci :evil_lol: i bede ich meczyc lodami :multi: :evil_lol: Masz prywatna lodziarnię?! To ja poproszę bakaliowe... Pzdr. Quote
Iza i Avanti Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Dorwę cię ty zafajdany orzeszku!!! Choćbym miała kubek zjeść!!! :diabloti: Dbsst! Zdjęcia oczywiście pierwszorzędne! Quote
dbsst Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 [quote name='Asiaczek']Masz prywatna lodziarnię?! To ja poproszę bakaliowe... Pzdr. :turn-l: :turn-l: :turn-l: hahahhahaha dobre Evciu a ja poprosze z polewą toffi :cool3: waszeczko a mnie systkie walą w twarz normalnie i na kolana :oops: :mdleje: :cool2: [quote name='Iza i Avanti']Dorwę cię ty zafajdany orzeszku!!! Choćbym miała kubek zjeść!!! :diabloti: :roflt: :roflt: :roflt: dzięki za miłe słowo :buzi: Quote
e.v.a Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Asiaczek napisał(a):Masz prywatna lodziarnię?! To ja poproszę bakaliowe... Pzdr. :grin: :grin: :grin: lodziarni nie mam ale mam pudelko lodow:evil_lol: (prawie jak lodziarnia):lol: Dominiko oki nie ma sprawy bedzie i polewa :evil_lol: dziendoberek :D Quote
dbsst Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 [quote name='evaxon']:grin: :grin: :grin: lodziarni nie mam ale mam pudelko lodow:evil_lol: (prawie jak lodziarnia):lol: Dominiko oki nie ma sprawy bedzie i polewa :evil_lol: dziendoberek :D prawie robi wielką różnicę :lol: :lol: Doberek :cool1: Quote
e.v.a Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 dbsst napisał(a):prawie robi wielką różnicę :lol: :lol: Doberek :cool1: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: snily mi sie dzisiaj jagody :grin: to przez twoje chwalenie sie ze zjadlas lesne owocki :placz: :diabloti: Quote
dbsst Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 evaxon napisał(a)::eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: snily mi sie dzisiaj jagody :grin: to przez twoje chwalenie sie ze zjadlas lesne owocki :placz: :diabloti: hahaha a mnie się śniło, że pofarbowałam sie na blond no i się pofarbiwałam ale na CZARNO :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 dbsst napisał(a):hahaha a mnie się śniło, że pofarbowałam sie na blond no i się pofarbiwałam ale na CZARNO :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: haha juz myslalam ze napiszesz ze na blond sie farbnelas:evil_lol: ja tez ostatnio sie farbowalam (na ciemny braz-wreszcie jak czlowiek wygladam :razz: ) Quote
dbsst Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 a ja jak indianka to słowa mojego konkubenta :wallbash: :evil: :snipersm: :flaming: Quote
e.v.a Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 dbsst napisał(a):a ja jak indianka to słowa mojego konkubenta :wallbash: :evil: :snipersm: :flaming: :grin: :grin: :grin: :grin: Quote
Alicja Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='dbsst']a ja jak indianka to słowa mojego konkubenta :wallbash: :evil: :snipersm: :flaming::razz:siostra daj chociaż fote , bo się nachwaliłaś ze ci fajnie u fryzjera ....i my też chcieć zobaczyć indiankę ;) Quote
dbsst Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 taaaaaaaaaaaak oczywiście, tylko jakoś takoś mi te foty nie wychodzą :shake: ale mi dobrze było dwie godzinki smyranka po głowie :cool1: :multi: Quote
dbsst Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Debe :multi: nasza skuo :evil_lol: :eviltong: :eviltong: hahhahaha czesc PIKA :multi: Quote
Alicja Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='dbsst']taaaaaaaaaaaak oczywiście, tylko jakoś takoś mi te foty nie wychodzą :shake: ale mi dobrze było dwie godzinki smyranka po głowie :cool1: :multi: ;)Fajne skło :razz:ale nie są takie całkiem czarne o smyranku to już gdzieś czytałam ;) Quote
dbsst Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 są czekoladowe ale wyglądaja jak czarne hahahhaha ciekawe gdzie mogłaś czytać :cool3: :cool1: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts