malawaszka Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='dbsst']gimnastyka buzi i jezyka :evil_lol: i.............. Maga coś Leonowi podlewa :evil_lol: hahahahahhah Maga chyba pozazdrościła Ozzulcowi jojek i postanowiła podlać Leonowe żeby urosły - a las bez Magi SUPER!!!!!! :loveu: Quote
Vectra Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Debe powiem ci szczerze że po skalibrowaniu mojego monitora Twoje foty nienadają sie do oglądania ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: cholera teraz wyleść z Twojej galerii nie moge :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 [quote name='Asiaczek']Debe i Maga - a gdzie takie piękne tereny są? (Sorki za składnię, tak wyszło:oops: ). Pzdr. yoda :crazyeye: :evil_lol: te tereny to ja nie wiem gdzie są Maga mnie wzieła i zawiozła gdzies w las :multi: :multi: :multi: Vectra nie chwal mi sie kalibracja bo mnie to jutro czeka mam to juz obiecanie :multi: :multi: :multi: :multi: Waszka co ta zazdrość robi z ludzi :diabloti: :lol: :lol: Kasiu :buzi: :loveu: :loveu: Ewa ja jestem ze SZPILOWA nie z warszawy nawet nie wiem gdzie ta warszawa leży ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Wiesz co śmiechy śmiechami ,ale różnica jest ogromna :cool1: :cool1: zaczełam przeklinać moj aparat pokręcony ,a to monitor żle ustawiony był :angryy: :angryy: :angryy: Dlatego na Twoich fotkach sprawdzam efekty swojej męki z ekranem :eviltong: Quote
dbsst Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Vectra napisał(a):Wiesz co śmiechy śmiechami ,ale różnica jest ogromna :cool1: :cool1: zaczełam przeklinać moj aparat pokręcony ,a to monitor żle ustawiony był :angryy: :angryy: :angryy: Dlatego na Twoich fotkach sprawdzam efekty swojej męki z ekranem :eviltong: aż się boje :roll: i jak tak tragicznie jak czuje czy jeszcze gorzej :razz: Quote
Vectra Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 dbsst napisał(a):aż się boje :roll: i jak tak tragicznie jak czuje czy jeszcze gorzej :razz: nie bojaj ;) ;) tragicznie to było :evil_lol: :evil_lol: teraz jest cud,miód i orzechy :loveu: Quote
e.v.a Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 dbsst napisał(a): Ewa ja jestem ze SZPILOWA nie z warszawy nawet nie wiem gdzie ta warszawa leży ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aaa no to wszystko jasne:evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Vectra napisał(a):nie bojaj ;) ;) tragicznie to było :evil_lol: :evil_lol: teraz jest cud,miód i orzechy :loveu: hehehe orzeszki powiadasz zjadłabym łorzeszków :roll: jutro i ja będe widziała to czego do tej pory nie widziałam :multi: :multi: :multi: Quote
jo-jo Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 DeBe Fotki są poprostu :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Obiecaj mi że odwiedzisz nas na spacerku ze Szpilą, i porobisz fotki :mdleje: :loveu: Quote
Camara Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Leon i Szpila... Szpila i Leon... gdzie spojrzę tak Szpila i Lenon... gdzie ja jestem :hmmmm: Quote
Gosiek Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 cześć :p zdjecia powalające :loveu: chyba pójdę sobie kiedyś do Ciebie na szkolenie :cool3: hihihi kuchnia extra - bardzo mi się podoba.. ja mam kwadratową i nie mogę sobie takiego fajnego przejścia zrobić :shake: i wszystko mam ustawione w kształcie L Quote
BeaC Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Ale słodki buziaczek :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Alicja Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='malawaszka']hahahahahhah Maga chyba pozazdrościła Ozzulcowi jojek i postanowiła podlać Leonowe żeby urosły - a las bez Magi SUPER!!!!!! :loveu::cool3:nie wiem , czy nie trzeba będzie cenzury jajecznej wprowadzić ....bo takie działanie mogą być niezdrowe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Debe .....a może połączycie galerię ....wygodniej będzie nie latać po całej dogomanii za Waszymi fotkami:p Quote
PIKA Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 No i Szpila ma wpierdziel :diabloti: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='PIKA']No i Szpila ma wpierdziel :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:zazdrosna teściówka Quote
an3czka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='dbsst'] Jakie czułości:loveu: Quote
Asiaczek Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Taka miłośc, to już tylko na filmach, co?;) Pzdr. Quote
dbsst Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 [quote name='Asiaczek']Taka miłośc, to już tylko na filmach, co?;) Pzdr. i to łomantycznych :lol: :lol: :lol: co do galerii GALERIA JEST SZPILKOWA ciągle (ale coraz trudniej w to uwierzyc:angryy: :evil_lol: ) wiecie co mi sie przytrafiło byłam na spacerze z psem morderca i.................Szpila została zatakowana przez jakiegos Labmana :evil_lol: :evil_lol: biedna Szpileczka az padła i na żabe zjechała z goorki :lol: a ten Labman atakował i atakował.......................:shake: biedna mała Szpileczka musiała sie skryć w zielonej trawce :placz: ale i tam została wytropiona :mad: i znowu musiała zwiewać :cool1: Quote
dbsst Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Debe dlaczego cie tu nie było:mad: jezdem przecie :evil_lol: kiedy Szpilka uciekała i awypatrzyłam w trawie takiego oto qrooliqa :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 i zmiana tematu :lol: :lol: moja PYZA :lilangel: :lilangel: :iloveyou: :iloveyou: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Recommended Posts