Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Ja tam zawsze zazdroszczę ludkom nowych rzeczy: kuchni, drzwi, samochodu, domku......

A co do fug: myśmy dali jasno brązowe... W tym kolorze dobre jest to, że jak jakis psiak nasika, to od razu po fugach widać. O, cholibka: to i dobrze i źle.:oops: :cool3:
Pzdr.

Posted

fuga wyszła jasna na zdjęciu a w realu jest ciemniejsza o kilka tonów od podłogi. starałam sie unikać jasneych lub bardzo jasnych fug :oops: :oops: :oops:

Asiaczku i co z dzisiejszym dniem bo jak się nie spotykamy to ja jade oświetlenie wybierać :razz:

PIKA fajnie wygląda to Twoje okno z tym że ja marzyłam o dużym oknie i narazie go nia zaszafkuje a w przyszłości kto wie ;)

ciesze się że kuchnia się podobuje ;)

Posted

Debeściczku, no chyba się spotykamy? Ja nic nie wiem, to wy do mnie przyjeżdzacie przecież :cool3: :lol: Dziewczyny zdecydowały chyba, że spotylamy się u mnie później, koło 19-tej? Zdzwońcie się, ustalcie i dajcie mi znać ;) Aaaa, Cola też się pytała u mnie w galerii o spotkanie, nie wiem, czy dzwoniła do ciebie?
Acha, noi dziewczyny zdecydowały, że spotyklamy się u mnei w domu, a nie na psim spacerze, ale jak chcesz wziąć Szpikę, to mnie to nie przeszkadza ;)

Posted

tak ale z baskami rozrabiaskami miałam spotkac się wcześniej ;)

a
Cola się nie odzywała ale spoko spoko najwyżej będe szukać info u źródła czyli u...................myślisz pewnie, że u Ciebie a tu pudło u PIKI :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

co do Szpili to wole jej nie brać ona zawsze źle sie w gościach zachwuje nie wychowana jest z miski wode wypija zabawki psuje taki burak małosolny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Mnie najbardziej podobają się pontony ;)

tak ale z baskami rozrabiaskami miałam spotkac się wcześniej ;-)

Hahahaha, a ja myślałam, że mnie tak perfidnie zdrabniasz :lol: :lol: :lol:

a
Cola się nie odzywała ale spoko spoko najwyżej będe szukać info u źródła czyli u...................myślisz pewnie, że u Ciebie a tu pudło u PIKI :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No pewnie, że nieu mnie,przecież pisałam, że ja nic nie wiem :lol:

Posted

:shake:i broń bosze nie kupuj pontonu z wypełnianymi bokami sprasowanym steropianem ....po pól roku tam są pustki , musiałam uzupełnieć gąbką .teraz i tak kombinuję nad nowym spankiem dla malca ale nie wiem czy ma to sens jak on i tak najczęściej spi na foelu albo ze mną:p

Posted

[quote name='Maga100']Leon ma podobną :cool3:

Hej, wstałam :p i nie ślizga się ??

no widze że wstałas jestem pod wrażeniem :cool3:

Posted

[quote name='dbsst']
no widze że wstałas jestem pod wrażeniem :cool3:

z wielkim trudem :eviltong:
i nawet nie zauważyłam jak TZ gdzieś wybył :crazyeye:
a to oznacza, że miałam dzisiaj naprawdę zdrowy, mocny sen :evil_lol:

Posted

Czesc Debesciaczku :)

Jeszcze raz sobie obejrzalam kuchnię i musze przyznac ze bardzo mi sie Twoje kafelki podobaja - lubie takie podluzne... fajowe są!

No i w ogole to fajnie Ci, bo ja wprost kocham urządzać mieszkania :loveu: Kucie ścian, tynkowanie i te sprawy troche mniej, ale poźniejsze urządzanie wynagradza mi nawet te traumy :lol:

Posted

fajowe te legowiska - jak się trochę pozbieram po leczeniu Bolusia to też chyba mu kupię nowe, bo jedno już wywaliłam jak zasiusiał, a to mi sie do pralki nie zmieściło i po ostatnim praniu schło dwa tygodnie :angryy: bo nie wywirowane :roll:

Posted

Czesć Debe :multi:

Bierz kanape :razz:

Ja tez lubiam okna, tylko dylemat mialam bo ja mam parter i wszystko widac :evil_lol:

Ala
ja mam ponton ze bokami ze styropianu i jest ok :cool3:

Posted

hoho...kuchnia gotowa :cool3: piękna :loveu:

Kanapy są fajniesze, bo nie wieje na psa po bokach :cool3:

To się niedługo zdzwonimy i ustalimy :razz: Wyczytałam gdzieś, że trza coś przynieść do jedzenia :cool3: Dobrze wyczytałam? :roll:

Posted

Debe - Agabass wczoraj dzwoniła do Ciebie (tak mi mówiła przez telefon) i wyraźnie nie dodzwoniła się:placz: . Agabasek ma jakowes problemy i nic z tego. Sorki, że z takim opóźnieniem.
Ale i tak taki spacerek nas nie ominie, prawda?
pzdr.

Posted

Cola napisał(a):
Wyczytałam gdzieś, że trza coś przynieść do jedzenia :cool3: Dobrze wyczytałam? :roll:

:hmmmm: ja wyczytalam, ze pojdziemy na pizze, a Asherek zrobila salatke, zeby nas ugoscic :cool3: :loveu: Ale jak masz cos pysznego, to przynies :evil_lol:

Debe, a Ty bedziesz?

Posted

Dziewczęta, zaraz wychodzę do Tesco na zakupy sałatkowe i kawowe :diabloti: Więc jakby co, to proszę mnie łapać na komórkę :cool3:
Sorry za spam, ale na wszelki wypadek wklejam do każdej zainteresowanej galerii, żeby nikt nie przeoczył ;)