PIKA Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='malawaszka']hahahaha no nie mogę to jak Debest jest facetem to TZ Cieć jest :crazyeye: :hmmmm: .... a nie wygląda :evil_lol: a dlaczego myslisz, że mężczyzna kochający inaczej to od razu dozorca? :crazyeye: Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='PIKA']a dlaczego myslisz, że mężczyzna kochający inaczej to od razu dozorca? :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:TZ Cieć to xywka ze Zlotu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 :roll: donosze mam super extra piękne dzwi i sie alkoholizuje :roll: :evil_lol: :evil_lol: to spadam do gosci pyyyyyyyyyyyyyyyyyszny miodzik :evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Miłego alkoholizowania;) ;) ;) A jutro poproszę Twoje niespotykane, zabójcze foteczki:cool3: Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='dbsst']:roll: donosze mam super extra piękne dzwi i sie alkoholizuje :roll: :evil_lol: :evil_lol: to spadam do gosci pyyyyyyyyyyyyyyyyyszny miodzik :evil_lol::pSiostrzyczko tylko ostroznie z tym alkoholem ;)mam nadzieje ze to nie wisienki:cool3: A jutro proszę pokazać nam ......drzwi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 haha dziewczyno jak ty kazde drzwi okna i talerze oblewac to w alkoholizm wpadniesz:evil_lol: Quote
dbsst Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 alkohol miód i piffo (:tard: ) otwierajki piękne :sweetCyb: :sweetCyb: podłoga w łazience średnia :scream7: podłoga w kuchni zarąbista :shiny: kolor w kuchni na ścianie bombastic :iloveyou: w pokoju niezły :mdrmed: coraz bliżej końca huuuuuuuuuuuuura :megagrin: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
Medorowa Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 No to super:multi: :multi: :multi: Remoncik - męczarnia, ale jak się zobaczy efekt końcowy... :multi: Quote
Teklunia Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Czesc Debe :) Rzuc nam jakas domową fotke, co? :cool3: Lubie takie bardzo :lol: Quote
Paula Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 dbsst napisał(a):coraz bliżej końca huuuuuuuuuuuuura :megagrin: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Super :multi: Debe bedzie czesciej i Szpilka tez :multi: :diabloti: Quote
PIKA Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Debe porob zdjęcia ścianom, plytkom, drzwiom i wszystkiemu :razz: Quote
dbsst Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 oznajmiam MAM kuchnie jak tylko chwile odsapne to zaczne robić foty :cool1: Quote
Vectra Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 dbsst napisał(a):oznajmiam MAM kuchnie jak tylko chwile odsapne to zaczne robić foty :cool1: chwila mineła ,odsapnełaś dawaj foty :mad: :mad: :mad: jak oblookam będe gratulować :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 jedno jest pewnie nie potrafie oddaćkoloru i krztałtu kuchni :shake: na wejściu po prawej stronie stoi lodówka "obudowana" tymi szafkami tak się kończa szafki lodówkowe i zostaje dużo miejsca wolnego akurat na otwarcie okna na szerokość blat pod tymi szafkami blat z bliska ale bardziej jest żółty :/ przejście z bardzo ważnymi miskami we tle ;) kuchenka i okap oraz maskownica na rury :roll: :angryy: zlew (naprzeciw lodówki i ekran na rury w szafie na górze okropny licznik gazowy :angryy: :angryy: ) kolor sciany magnolia duluxa kolor kafli taki kremowy kolor podłogi kremowo żółty podobny do blatu :cool1: Quote
Maga100 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 mnie sobie to łatwo wyobrazić :p powiem tak: wygląda lepiej niż było :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: PS bo przecież nie słodzimy :diabloti: Quote
Teklunia Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='dbsst'] no, najważniejszy mebel dla najwazniejszego domownika stoi na własciwym miejscu :lol: Quote
Vectra Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Magnolie duluxa mam na ścianach w pokoju :p :p nawet ładna ta kuchnia :cool3: :cool3: :cool3: [SIZE="1"]śliczna kuchnia tylko głośno nie wolno słodzić Quote
dbsst Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 wiecie co jest najzajebistrze w tej kuchni że pachnie nowością i drewienkiem myslałam że sie nie doczekam :multi: :multi: :multi: ale jak wpadne na "smaki" to wszystko ugotuje i upieke :cool3: Quote
Alicja Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 :multi::multi::multi:moja Bliźniaczko , nareszcie sie doczekałaś ...i my też . A ja muszę napisać ze kuchnia BARDZO MI SIĘ PODOBUJE :pi ma fajnie ulokowane lampki ;)nad blatem . Debesciaczku czy jak będe w Warszawce to będe mogła coś zamówić z galerii smaczków :p Aha siostrzyczko miałaś nam pokazać :razz:drzwi Quote
dbsst Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:moja Bliźniaczko , nareszcie sie doczekałaś ...i my też . A ja muszę napisać ze kuchnia BARDZO MI SIĘ PODOBUJE :pi ma fajnie ulokowane lampki ;)nad blatem . Debesciaczku czy jak będe w Warszawce to będe mogła coś zamówić z galerii smaczków :p Aha siostrzyczko miałaś nam pokazać :razz:drzwi zamówic możesz ale czy smak podobny bedzie do tych smaków smakowych to smiem wątpić :shake: :cool1: :evil_lol: PIKA obciachowa na maxa ja wiem ale wstawiłam ją żeby wiesz coś sie działo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 ups zapomniałam zgrac taki jeden ktos mnie na gg zagaduje :cool1: :shake: Quote
Maga100 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='dbsst']ups zapomniałam zgrac taki jeden ktos mnie na gg zagaduje :cool1: :shake: co za bezczel jakiś :angryy: Quote
Recommended Posts