Vectra Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 jakie gadułu moja droga :mad: :mad: :mad: wogóle to ceść Dominika Quote
dbsst Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Vectra napisał(a):jakie gadułu moja droga :mad: :mad: :mad: wogóle to ceść Dominika Ceść Ewa 8) Quote
malawaszka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 dbsst napisał(a):idzie się za mną dogadać jak WAS gaduły nie ma kołomnie i mam szanse coś powiedzieć :cool1: ale ja Wam muszę powiedzieć, że to prawda :lol: na zlocie w zeszłym roku miałam okazję słyszeć jak się Debe rozgadała :evil_lol: noo i ONA też POTRAFI :cool1: :razz: Quote
Vectra Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 malawaszka napisał(a):ale ja Wam muszę powiedzieć, że to prawda :lol: na zlocie w zeszłym roku miałam okazję słyszeć jak się Debe rozgadała :evil_lol: noo i ONA też POTRAFI :cool1: :razz: cicha woda :siara: Quote
Alicja Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 :loveu:Ceść Moja bliźniaczko gadulinko:multi: Quote
BeaC Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='madzia i medor'],,Dogonie, dogoniiee... ją";) :evil_lol: Piękne zdjęcie, a wogóle to szpila ładnie jest umięśniona Quote
PIKA Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 malawaszka napisał(a):ale ja Wam muszę powiedzieć, że to prawda :lol: na zlocie w zeszłym roku miałam okazję słyszeć jak się Debe rozgadała :evil_lol: noo i ONA też POTRAFI :cool1: :razz: nie możliwe :shake::evil_lol: Quote
dbsst Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='malawaszka']ale ja Wam muszę powiedzieć, że to prawda :lol: na zlocie w zeszłym roku miałam okazję słyszeć jak się Debe rozgadała :evil_lol: noo i ONA też POTRAFI :cool1: :razz: łeeeeeeee tam przesadzasz ja sobie nie przypominam ja milczek :mad: Vectra Ty nawet nie wiesz jak mój głos brzmi (masz to szczęście ;)) :evil_lol: Berek Ewciu :buzi: Ceść Alu :buzi: BeaC WITAM :multi: :multi: :multi: :multi: i dziękuje dziękuje dziekuje :multi: :multi: PIKA :mad: Ceść Paulinko :buzi: uffffffffffffffffffffffffffff się nagadałam :cool1: :eviltong: Quote
Maga100 Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 ja niestety muszę poprzeć Debe :shake: :cool3: gdy się umawiamy, to on w ogóle nic nie mówi, tylko pstryk, pstryk, ewentualne dźwieki jakie wydaje to: mam same dupy! ale wyszło! ale nie wyszło! za jasno! za ciemno! koniec baterii! Quote
dbsst Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Moja Maga moja :lilangel: prawde gada prawde :saint1: czasem jeszcze mi sie wyrwie jakies słówko takie mniej cenzuralne ale wszyscy jesteśmy ludzmi prawda :gent: Quote
PIKA Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Maga100']ja niestety muszę poprzeć Debe :shake: :cool3: gdy się umawiamy, to on w ogóle nic nie mówi, To Debe jest facetem? :crazyeye::crazyeye: Quote
Medorowa Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 PIKA napisał(a):To Debe jest facetem? :crazyeye::crazyeye: No proszę, jakie sekrety/tajemnice są ujawniane na dogo:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='PIKA']To Debe jest facetem? :crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:może poszło o Leona Quote
Vectra Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Debe to że ja dużo mówie :siara: nie oznacza że nie słucham innych :p :p Quote
dbsst Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 :lol: Vectra napisał(a):Debe to że ja dużo mówie :siara: nie oznacza że nie słucham innych :p :p ale to oznacza że nie mam szans wypowiedzieć ani pół słówka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: noe nie PIKA wszystko zauważy :roll: :lol: Quote
Maga100 Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='PIKA']To Debe jest facetem? :crazyeye::crazyeye: uups, zdradziłam największą tajemnicę Debesta :shock: Quote
PIKA Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Maga100']uups, zdradziłam największą tajemnicę Debesta :shock: No ladnie :mad: to ja już wiem, czego Wy się tak często umawiacie :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='PIKA']No ladnie :mad: to ja już wiem, czego Wy się tak często umawiacie :evil_lol::cool3:tylko po cholere im na spotkaniach TZty:razz: Quote
e.v.a Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='Maga100']uups, zdradziłam największą tajemnicę Debesta :shock: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :hmmmm::roll: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 hahahaha no nie mogę to jak Debest jest facetem to TZ Cieć jest :crazyeye: :hmmmm: .... a nie wygląda :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='malawaszka']hahahaha no nie mogę to jak Debest jest facetem to TZ Cieć jest :crazyeye: :hmmmm: .... a nie wygląda :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o kurde ale się porobiło ....zaraz lece na zeszłoroczne foty ze Zlotu oblukać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='malawaszka']hahahaha no nie mogę to jak Debest jest facetem to TZ Cieć jest :crazyeye: :hmmmm: .... a nie wygląda :evil_lol: o rany:crazyeye:. Debe czy to prawda jest to co ja myśle myśląc o tym co tu czytam, że myśle o tym?:hmmmm::cool3: :evil_lol: Quote
an3czka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='dbsst'] Debe wszystkie zdjęcia genialne, ale to...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts