Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

dbsst napisał(a):
idzie się za mną dogadać jak WAS gaduły nie ma kołomnie i mam szanse coś powiedzieć :cool1:

ale ja Wam muszę powiedzieć, że to prawda :lol: na zlocie w zeszłym roku miałam okazję słyszeć jak się Debe rozgadała :evil_lol: noo i ONA też POTRAFI :cool1: :razz:

Posted

malawaszka napisał(a):
ale ja Wam muszę powiedzieć, że to prawda :lol: na zlocie w zeszłym roku miałam okazję słyszeć jak się Debe rozgadała :evil_lol: noo i ONA też POTRAFI :cool1: :razz:

cicha woda :siara:

Posted

malawaszka napisał(a):

nie możliwe :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ale ja Wam muszę powiedzieć, że to prawda :lol: na zlocie w zeszłym roku miałam okazję słyszeć jak się Debe rozgadała :evil_lol: noo i ONA też POTRAFI :cool1: :razz:

łeeeeeeee tam przesadzasz ja sobie nie przypominam ja milczek :mad:

Vectra Ty nawet nie wiesz jak mój głos brzmi (masz to szczęście ;)) :evil_lol:

Berek Ewciu :buzi:

Ceść Alu :buzi:

BeaC WITAM :multi: :multi: :multi: :multi: i dziękuje dziękuje dziekuje :multi: :multi:

PIKA :mad:

Ceść Paulinko :buzi:

uffffffffffffffffffffffffffff się nagadałam :cool1: :eviltong:

Posted

ja niestety muszę poprzeć Debe :shake: :cool3:
gdy się umawiamy, to on w ogóle nic nie mówi, tylko pstryk, pstryk, ewentualne dźwieki jakie wydaje to: mam same dupy! ale wyszło! ale nie wyszło! za jasno! za ciemno! koniec baterii!

Posted

Moja Maga moja :lilangel:

prawde gada prawde :saint1:

czasem jeszcze mi sie wyrwie jakies słówko takie mniej cenzuralne ale wszyscy jesteśmy ludzmi prawda :gent:

Posted

[quote name='Maga100']ja niestety muszę poprzeć Debe :shake: :cool3:
gdy się umawiamy, to on w ogóle nic nie mówi,

To Debe jest facetem? :crazyeye::crazyeye:

Posted

:lol:

Vectra napisał(a):
Debe to że ja dużo mówie :siara: nie oznacza że nie słucham innych :p :p

ale to oznacza że nie mam szans wypowiedzieć ani pół słówka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

noe nie PIKA wszystko zauważy :roll: :lol:

Posted

[quote name='Maga100']uups, zdradziłam największą tajemnicę Debesta :shock:
No ladnie :mad: to ja już wiem, czego Wy się tak często umawiacie :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahaha no nie mogę to jak Debest jest facetem to TZ Cieć jest :crazyeye: :hmmmm: .... a nie wygląda :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o kurde ale się porobiło ....zaraz lece na zeszłoroczne foty ze Zlotu oblukać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahaha no nie mogę to jak Debest jest facetem to TZ Cieć jest :crazyeye: :hmmmm: .... a nie wygląda :evil_lol: o rany:crazyeye:. Debe czy to prawda jest to co ja myśle myśląc o tym co tu czytam, że myśle o tym?:hmmmm::cool3: :evil_lol: