Alicja Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 dbsst napisał(a)::fadein: :ylsuper: :jumpie: tiaaaaak mogę Cię naszpikować jak jeżyka jak kcesz ;) ja igiełki zawsze o każdej porze :loveu::cool3:ciekawe kiedy:razz: Quote
dbsst Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:ciekawe kiedy:razz: no myślę, że się KIEDYŚ spotkamy :angryy: Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 dbsst napisał(a):no myślę, że się KIEDYŚ spotkamy :angryy::placz::placz::placz:pewnie na emeryturze :placz: Quote
PIKA Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):a mi to sie jakieś pismo z uniwerka w minesocie wyswietla czy cóś:crazyeye: Bo teraz Ważna Pani Magister od razu na uniwerku i to w Minesocie bedzie pracowac :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 3, 2006 Author Posted August 3, 2006 PIKA napisał(a):Bo teraz Ważna Pani Magister od razu na uniwerku i to w Minesocie bedzie pracowac :evil_lol: chyba minesPocie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Alu mysle ze wczesniej niz na emerycie :lol: Quote
malawaszka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 fiu fiu Debeściaczku ale masz fuche zajefajną :loveu: :loveu: :loveu: Quote
KaRa_ Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 dbsst napisał(a): :fadein: prowadzić kursy :cool3: i pracować na wydziale masażu jeśli sie zdecyduje Będziesz uczyc tego co kiedys mi mowilas?:evil_lol: jak bylas w Lusówku?:lol: Quote
Agga Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 dbsst masuj masuj....jak przyjade to poprosze o masaż.:p Quote
e.v.a Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 haha dziewczyny wy nie wiecie ale Debe tam tylko bedzie sprzatac hahahaha witaj Debeściaczku :multi: Quote
Teklunia Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Czesc Pani Mgr :) Nie wiedzialm ze robisz masaze... Fajna sprawa, miec wsrod znajomych taki talent :cool3: Quote
agbar Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 oj ja to bym chciala taki masazyk mmmmmmmmm:lol: Quote
Alicja Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 :multi::multi::multi:a ja mam obiecane igiełki:p Quote
agbar Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:a ja mam obiecane igiełki:p a w co te igielki bedziesz miala hmmm..wsadzane:evil_lol: Quote
simbik Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Nieco spóźnione ale najszczersze gratulacje mgr :Rose: :bigcool: :bigcool: :bigcool: . Wiem co mówię bo na świerzo pamiętam swoje przeżycia z przed roku :lol: . Quote
dbsst Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 evaxon napisał(a):haha dziewczyny wy nie wiecie ale Debe tam tylko bedzie sprzatac hahahaha witaj Debeściaczku :multi: ja tylko nauczam ale sama nie wykonuje masaży (juz) simbik DZIEKUJE :buzi: ja wcale się nie czuje jak po stuiach ciagle to samo siu bździu w głowie :shake: :shake: Quote
KaRa_ Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 dbsst napisał(a): Szpila je jak niemowlak,ze cala upaprana jest:evil_lol: A bedziesz na zlocie?:cool3: Quote
e.v.a Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 dbsst napisał(a):j hehe jaki słodki brudasek :loveu: Quote
malawaszka Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 ojejjjj ale się dziecko upaprało :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 nie będzie mnie napewno nawet a może przedewszystkim w weekend :placz: powód-przyziemna rzecz praca :placz: a tu Fela kotka kolegi :D :loveu: Vectra jeszcze raz ;) Quote
dbsst Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 no wiesz powiedz to ;) :lol: :lol: Felka jest extra :loveu: Quote
Recommended Posts