Gosiek Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 malawaszka napisał(a):hahahahaha :turn-l::icon_roc: :obrazic: Quote
dbsst Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 :cool3: Magda to wpadaj i bierz ją :cool3: Paulinko :buzi: bigos dziękuje :multi: Sylwia, Basia żebyście wiedziały szczęście aż bucha z niej jak może biegać :multi: dziewczynki nie śmiać mi się z Gosi :shake: :mad: fuge bede mieć jaśminową z dodatkiem żółtego :roll: Quote
Mi. Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 ale cycki jej odstają:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 [quote name='*luthien*'] ale cycki jej odstają:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to guziki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mi. Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='dbsst']to guziki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no tak:oops:Ale gafa :evil_lol: Quote
dbsst Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 [quote name='*luthien*']no tak:oops:Ale gafa :evil_lol: hehehehehehe spoko spoko Szpila powiedziała, że gafy nie zauwazyła ;) :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Daisunia Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 SUPER zdjecia :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :lol: a ze Szpilencji super modelka :multi: Quote
Vectra Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Debe masz u mnie ogromnaste piwo :cool1: :cool1: za te instrukcje ;) Quote
Medorowa Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 dbsst napisał(a)::cool3: Magda to wpadaj i bierz ją :cool3: A kiedyś sie zdziwisz Debe, jak tak po nią przyjadę:razz: :razz: :evil_lol: I przestańcie sie czepiać jej... guzików:mad: Quote
dbsst Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Daisunia dziękuje jak miło cie widzieć :buzi: Madziara a bierz ta guziciare dziś sie znowy zabawiała ćmem i teraz pierdzi..............pan Michał musiał zdeptać ciema bo ta bezwzględna bestia nie chciała dać mu dokonać żywota..........to istny Ćmilot:p Vectra napisał(a):Debe masz u mnie ogromnaste piwo :cool1: :cool1: za te instrukcje ;) ale bez pianki :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 dbsst napisał(a): Madziara a bierz ta guziciare dziś sie znowy zabawiała ćmem i teraz pierdzi..............pan Michał musiał zdeptać ciema bo ta bezwzględna bestia nie chciała dać mu dokonać żywota..........to istny Ćmilot:p Oż, to sadystka jedna:mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Dbsst jak tam idzie remont? My dziś kuchnie wybraliśmy:multi: i farbe na sciany i plyteczki juz zalozone mamy:razz: Quote
Hanna R. Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Jaśmin ... czekolada ... turkus ... :roll: :roll: :roll: Dawniej to był kremowy, brązowy i niebieski :roll: Tak było przaśnie . Nie to co teraz ... :p Daj trochę więcej tego remontu ! Quote
dbsst Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 KaRa_TC napisał(a):Dbsst jak tam idzie remont? My dziś kuchnie wybraliśmy:multi: i farbe na sciany i plyteczki juz zalozone mamy:razz: ooooooo są fotki :cool3: ja mam już fugę jest ślicznie teraz jeszcze wybór szafek i blatów i malowanko Alu dam kibelek ale jak mi ładnie wyjdzie :cool1: Quote
e.v.a Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='dbsst']ooooooo są fotki :cool3: ja mam już fugę jest ślicznie teraz jeszcze wybór szafek i blatów i malowanko Alu dam kibelek ale jak mi ładnie wyjdzie :cool1: no wiesz debe nawet z kibelka chcesz zrobic dzielo :shake: :razz: :evil_lol: :cool3: Quote
Alicja Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='evaxon']no wiesz debe nawet z kibelka chcesz zrobic dzielo :shake: :razz: :evil_lol: :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dalej nie napisze.....bliźniaczka pewno wie co chciałam kliknąć :cool3: Quote
dbsst Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dalej nie napisze.....bliźniaczka pewno wie co chciałam kliknąć :cool3: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ewa nie dzieło tylko mi biała plama wychodzi............ zaraz przyjedzie do mnie Leon lalalalla lalala a jak nie przyjedzie to qtoś dostanie :mad: Quote
e.v.a Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 dbsst napisał(a)::eviltong: :eviltong: :eviltong: Ewa nie dzieło tylko mi biała plama wychodzi............ zaraz przyjedzie do mnie Leon lalalalla lalala a jak nie przyjedzie to qtoś dostanie :mad: :lol: sama jestes plama:lol: chce-my kibelek chce-my kibelek kibelek oswietlany wylaczona lodowka w sypialni :):cool3: :roll: :razz: Quote
Alicja Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='dbsst']:eviltong: :eviltong: :eviltong: Ewa nie dzieło tylko mi biała plama wychodzi............ zaraz przyjedzie do mnie Leon lalalalla lalala a jak nie przyjedzie to qtoś dostanie :mad::razz:chiba Leon przyszedł ;) Quote
dbsst Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 był Lełon :loveu: :loveu: z Magą przyszedł miło z jego strony ;) qrde Maga to nawet fajna dziewczyna czytaj nie robiłyśmy zdjęć tylko ..............gadałayśmy :crazyeye: :crazyeye: acha MAGA przynosi mi SZĘŚCIE promotor przyją mi pracę :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 dbsst napisał(a):był Lełon :loveu: :loveu: z Magą przyszedł miło z jego strony ;) qrde Maga to nawet fajna dziewczyna czytaj nie robiłyśmy zdjęć tylko ..............gadałayśmy :crazyeye: :crazyeye: acha MAGA przynosi mi SZĘŚCIE promotor przyją mi pracę :multi: :multi: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:no nareszcie praca napisana i przyjęta ;) nie uwierzę ,ze nie cykałyście fotek:shake:która chora :razz: Quote
dbsst Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 ciemno już było a zresztą Maga ZAŁAMAŁA się moim stanem mieszkania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='dbsst']ciemno już było a zresztą Maga ZAŁAMAŁA się moim stanem mieszkania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to kończ szybciutko bo mi będą okna wymieniać i podłoga u Kuby będzie robiona , to musicie się przyjechać we 2 do mnie załamać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts