bigos Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 dbsst napisał(a):jak Wam sie podoba mój nowy koteCek to jeszcze Wam pokażę to ;) :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: O kurka!!!!!!!!!Robi wrażenie ten kocurek:-o:-o:-o:-o Quote
an3czka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 dbsst napisał(a):dzieki dzięki dzięki a oto pawiany niesamowite zwierzęta warto poobserwować ich stadne zachwoania ja jestem pod wrazeniem :D hop i bęc (maluch chciał wskoczyć mamie na grzbiet ale troszke żle wymierzył :evil_lol: ) od siedzenia na kamieniu mają w strasznym stanie pupy :placz: moje ukochane zdjęcie :cool3: :lol: Debe u Was małpy nie są za szybami?:-o A te sisiory są wyjątkowo paskudne. Podczas mojej wizyty w ZOO też je ufociłam, ale wydało mi się to niesmaczne. U Ciebie na zdjęciu wygląda lepiej:evil_lol: Quote
an3czka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 dbsst napisał(a):jak Wam sie podoba mój nowy koteCek to jeszcze Wam pokażę to ;) :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: Kurcze no. U nas to wszystko albo za kratami, albo za szybą:cool1: Quote
dbsst Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 czerwonodoopce nie są za szybą lemury nie są za szybą (ale nie mam ich fot bo spały maupy wredne ;) lwy, tygryst nie są za szyba puma, szympansy, lampart, i ine świetne maupeczki sa za szybą lub za siatka z małymi oczkami :angryy: ptaki w większośc sa za siatka że ledwo je widac :angryy: :angryy: :angryy: :shake: a co do siusiaków cóż takie je natura stworzyła ;) Agga obawiam się że jak Dogoekipa zrobi mi remont to mogę własnych ścian nie poznac po % ciezko się układa kafle ;) Quote
Cola Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 nono...fotki przepiękne :loveu: ale mało :mad: :evil_lol: Tyle godzin w zoo i co? Myślisz, że mnie zadowolisz kilkoma fotkami? NIE :diabloti: Właśnie o takie kafelki mi chodziło :loveu: cudo :p Quote
an3czka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 dbsst napisał(a):a co do siusiaków cóż takie je natura stworzyła ;) No ok, ale przyznasz, że nie jest to cud natury?:lol: Podobno we wrocławskim Zoo jest mało klatek i szyb, ale nie byłam, więc powtarzam tylko to, co usłyszałam. Quote
Alicja Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 an3czka napisał(a):No ok, ale przyznasz, że nie jest to cud natury?:lol: Podobno we wrocławskim Zoo jest mało klatek i szyb, ale nie byłam, więc powtarzam tylko to, co usłyszałam.byłam dość dawno we wrocławskim i bardzo mi się podobało / w porównaniu do Chorzowskiego to dużo czyściej/duże wybiegi , zieleń . Quote
e.v.a Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 gdzie nie wejde tam mowa o siusiakach :evil_lol: ja tez nie bylam we Wrocławskim :shake: ale w najblizszym czasie sie wybieram :multi: tylko musze aparacik skolowac jakis:evil_lol: w warszawskim zoo wydaje mi sie tak czysto :roll: ale i tak wole łódzkie :evil_lol: (chyba mamy wiecej zwierzatek :razz: ;) ) Quote
jo-jo Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Witam, witam i o zdrowie pytam:razz: :diabloti: dbsst napisał(a): Pinkna, chyba jak wróce do domku to wkońcu pójde do Zoo, już mnie tam bardzo dawno nie było, a tam tak fajnie :diabloti: Quote
an3czka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):byłam dość dawno we wrocławskim i bardzo mi się podobało / w porównaniu do Chorzowskiego to dużo czyściej/duże wybiegi , zieleń . A ja nie mam skali porównawczej, bo byłam tylko w krakowskim!:bigcry: Quote
KaRa_ Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 W wrocławskim zoo tez kiedys bylam i bylo swietne! U nas w Poznaniu jest fajne nowe zoo, tylko najlepiej sie jezdzi sie rowerem bo nogi bola od tych kilometrow bo zwierzeta sa jakby umieszczone w lesie i na polach:evil_lol: Quote
dbsst Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 Cola dziekuje :buzi: Ania cud nie cud ma i dynda dyndała to co zrobić ;) ja znam tylko dwa zoo nasze warszawskie które lubie i nie lubie :shake: oraz byłam w zoo we frankfurcie (byłam tam raz i mnie sie tam nawet podobało, ale to było dawno) tam widziałam goryla na własne gołe oczy :loveu: zoo Quote
e.v.a Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 dbsst napisał(a): mój miesniaczek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agga Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 dbsst a ja się nie pogodze, że Was na zlocie może nie być :-( Quote
simbik Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Super zdjątko :loveu: , no i takie same białe znaczenia na paluchach jak Opka :cool3: tzn. po dwa białe w każdej łapie. Zdjęć z Zoo nie będę komentować, bo bym się za bardzo rozpisała ;) . Powiem krótko zjadło mnie z zazdrości i się chyba w końcu do Zoo przejdę. Wybieram sie tak od 3 lat, odkąd zamieszkaliśmy od tego przybytku jakieś 1000 metrów :roll: . Quote
anetta Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Fajnie jest tez w Plockim Zoo :cool3: Tam jest tak ze na wybiegu dla maup jest przepasc i nad ta przepascia jest taki most ktory sie chwieje i mozna tam spokojnie sobie wejsc :lol::lol: Ja tego nie widzialam ale moi rodzice mi opowadali :lol: Wogole jest duze urozmaicenie terenu, nie jest plasko jak w naszym Zoo :cool3: Quote
KaRa_ Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 anetta napisał(a):Fajnie jest tez w Plockim Zoo :cool3: Tam jest tak ze na wybiegu dla maup jest przepasc i nad ta przepascia jest taki most ktory sie chwieje i mozna tam spokojnie sobie wejsc :lol::lol: Ja tego nie widzialam ale moi rodzice mi opowadali :lol: Wogole jest duze urozmaicenie terenu, nie jest plasko jak w naszym Zoo :cool3: Gdy byłam mała cyba ze 2 razy byłam w Płockim zoo bo jadac do rodziny wlasnie przejezdzalismy kolo niego;) Ale nic juz z tamtad nie pamietam oprocz glownej bramy:lol: Quote
dbsst Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 hehehe Alu a no Szpilatronik wystrzałowy ;) Jojeczku :D oczka i nochal to nie ładne tylko zapyziałe w jakis pyłkach są :evil_lol: a co do zdropwia moje dziś leTko beznadziejne to chyba zmiana pogody :shake: Agga może będzi jakiś cud ja bym bardzo kciała simbuk WITAJ :multi: :multi: :multi: :multi: Szpila na na dwóch przednich po dwa białe palce a na tylnych trzy skosem symetrycznie ;) :multi: leć do Zoo leć i przynieś kilka zdjęć ;) Anetko mówisz że w Płocku takie fajeranckie Zoo chyba pojade ;) to niedaleko :evil_lol: dzis miałam iśc na zdjęcia ale po ciężkim dniu remontu padłam jak kawka :shake: mieliśmy rura error i podłoge w szlamie :placz: dosć niegdy więcej remontu :angryy: Quote
KaRa_ Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 dbsst napisał(a):Kara :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: No co miałam wtedy 6lat:evil_lol: Ale z Szpili torpeda:lol: Quote
dbsst Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 zrobiło sie chłodniej i jest "nie do zniesienia" gada szczeka lata skacze :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Kara Ty zawsze tak masz że nie pamiętasz najciekawszego ;) :evil_lol: qiedyś też miałyśmy temat o warszawie ;) Quote
KaRa_ Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 dbsst napisał(a):Kara Ty zawsze tak masz że nie pamiętasz najciekawszego ;) :evil_lol: qiedyś też miałyśmy temat o warszawie ;) Bo ja mam krótką pamięć:evil_lol: :lol: Warszawa to miasto, w którym zawsze mam jakieś głupie sytuacje:lol: Kiedyś wchodząc do pociagu but mi wpadł pod pociąg a tam jakies 1metr czy wiecej w dol wiec do Poznania wrocilam w kapciach:lol: Quote
dbsst Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 KaRa_TC napisał(a):Bo ja mam krótką pamięć:evil_lol: :lol: Warszawa to miasto, w którym zawsze mam jakieś głupie sytuacje:lol: Kiedyś wchodząc do pociagu but mi wpadł pod pociąg a tam jakies 1metr czy wiecej w dol wiec do Poznania wrocilam w kapciach:lol: :errrr: :errrr: :megagrin: :megagrin: :megagrin: hahahhaha juz wiem dlaczego Cie tak lubie :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Recommended Posts