Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dbsst napisał(a):
jak Wam sie podoba mój nowy koteCek to jeszcze Wam pokażę to ;)

:errrr: :errrr: :errrr: :errrr:

O kurka!!!!!!!!!Robi wrażenie ten kocurek:-o:-o:-o:-o

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

dbsst napisał(a):
dzieki dzięki dzięki

a oto pawiany niesamowite zwierzęta warto poobserwować ich stadne zachwoania ja jestem pod wrazeniem :D

hop i bęc (maluch chciał wskoczyć mamie na grzbiet ale troszke żle wymierzył :evil_lol: )

od siedzenia na kamieniu mają w strasznym stanie pupy :placz:

moje ukochane zdjęcie

:cool3: :lol:

Debe u Was małpy nie są za szybami?:-o

A te sisiory są wyjątkowo paskudne. Podczas mojej wizyty w ZOO też je ufociłam, ale wydało mi się to niesmaczne. U Ciebie na zdjęciu wygląda lepiej:evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
jak Wam sie podoba mój nowy koteCek to jeszcze Wam pokażę to ;)

:errrr: :errrr: :errrr: :errrr:

Kurcze no.
U nas to wszystko albo za kratami, albo za szybą:cool1:

Posted

czerwonodoopce nie są za szybą lemury nie są za szybą (ale nie mam ich fot bo spały maupy wredne ;)

lwy, tygryst nie są za szyba
puma, szympansy, lampart, i ine świetne maupeczki sa za szybą lub za siatka z małymi oczkami :angryy:

ptaki w większośc sa za siatka że ledwo je widac :angryy: :angryy: :angryy: :shake:

a co do siusiaków cóż takie je natura stworzyła ;)

Agga obawiam się że jak Dogoekipa zrobi mi remont to mogę własnych ścian nie poznac po % ciezko się układa kafle ;)

Posted

nono...fotki przepiękne :loveu: ale mało :mad: :evil_lol:
Tyle godzin w zoo i co? Myślisz, że mnie zadowolisz kilkoma fotkami? NIE :diabloti:

Właśnie o takie kafelki mi chodziło :loveu: cudo :p

Posted

dbsst napisał(a):
a co do siusiaków cóż takie je natura stworzyła ;)

No ok, ale przyznasz, że nie jest to cud natury?:lol:

Podobno we wrocławskim Zoo jest mało klatek i szyb, ale nie byłam, więc powtarzam tylko to, co usłyszałam.

Posted

an3czka napisał(a):
No ok, ale przyznasz, że nie jest to cud natury?:lol:

Podobno we wrocławskim Zoo jest mało klatek i szyb, ale nie byłam, więc powtarzam tylko to, co usłyszałam.
byłam dość dawno we wrocławskim i bardzo mi się podobało / w porównaniu do Chorzowskiego to dużo czyściej/duże wybiegi , zieleń .

Posted

gdzie nie wejde tam mowa o siusiakach :evil_lol:

ja tez nie bylam we Wrocławskim :shake: ale w najblizszym czasie sie wybieram :multi: tylko musze aparacik skolowac jakis:evil_lol:

w warszawskim zoo wydaje mi sie tak czysto :roll: ale i tak wole łódzkie :evil_lol: (chyba mamy wiecej zwierzatek :razz: ;) )

Posted

Witam, witam i o zdrowie pytam:razz: :diabloti:

dbsst napisał(a):

Pinkna, chyba jak wróce do domku to wkońcu pójde do Zoo, już mnie tam bardzo dawno nie było, a tam tak fajnie :diabloti:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
byłam dość dawno we wrocławskim i bardzo mi się podobało / w porównaniu do Chorzowskiego to dużo czyściej/duże wybiegi , zieleń .

A ja nie mam skali porównawczej, bo byłam tylko w krakowskim!:bigcry:

Posted

W wrocławskim zoo tez kiedys bylam i bylo swietne! U nas w Poznaniu jest fajne nowe zoo, tylko najlepiej sie jezdzi sie rowerem bo nogi bola od tych kilometrow bo zwierzeta sa jakby umieszczone w lesie i na polach:evil_lol:

Posted

Cola dziekuje :buzi:

Ania cud nie cud ma i dynda dyndała to co zrobić ;)

ja znam tylko dwa zoo nasze warszawskie które lubie i nie lubie :shake:
oraz byłam w zoo we frankfurcie (byłam tam raz i mnie sie tam nawet podobało, ale to było dawno) tam widziałam goryla na własne gołe oczy :loveu:

zoo

Posted

Super zdjątko :loveu: , no i takie same białe znaczenia na paluchach jak Opka :cool3: tzn. po dwa białe w każdej łapie.

Zdjęć z Zoo nie będę komentować, bo bym się za bardzo rozpisała ;) . Powiem krótko zjadło mnie z zazdrości i się chyba w końcu do Zoo przejdę. Wybieram sie tak od 3 lat, odkąd zamieszkaliśmy od tego przybytku jakieś 1000 metrów :roll: .

Posted

Fajnie jest tez w Plockim Zoo :cool3: Tam jest tak ze na wybiegu dla maup jest przepasc i nad ta przepascia jest taki most ktory sie chwieje i mozna tam spokojnie sobie wejsc :lol::lol: Ja tego nie widzialam ale moi rodzice mi opowadali :lol: Wogole jest duze urozmaicenie terenu, nie jest plasko jak w naszym Zoo :cool3:

Posted

anetta napisał(a):
Fajnie jest tez w Plockim Zoo :cool3: Tam jest tak ze na wybiegu dla maup jest przepasc i nad ta przepascia jest taki most ktory sie chwieje i mozna tam spokojnie sobie wejsc :lol::lol: Ja tego nie widzialam ale moi rodzice mi opowadali :lol: Wogole jest duze urozmaicenie terenu, nie jest plasko jak w naszym Zoo :cool3:

Gdy byłam mała cyba ze 2 razy byłam w Płockim zoo bo jadac do rodziny wlasnie przejezdzalismy kolo niego;) Ale nic juz z tamtad nie pamietam oprocz glownej bramy:lol:

Posted

hehehe Alu a no Szpilatronik wystrzałowy ;)
Jojeczku :D oczka i nochal to nie ładne tylko zapyziałe w jakis pyłkach są :evil_lol:
a co do zdropwia moje dziś leTko beznadziejne to chyba zmiana pogody :shake:

Agga może będzi jakiś cud ja bym bardzo kciała

simbuk WITAJ :multi: :multi: :multi: :multi:
Szpila na na dwóch przednich po dwa białe palce a na tylnych trzy skosem symetrycznie ;) :multi:

leć do Zoo leć i przynieś kilka zdjęć ;)

Anetko mówisz że w Płocku takie fajeranckie Zoo chyba pojade ;) to niedaleko :evil_lol:

dzis miałam iśc na zdjęcia ale po ciężkim dniu remontu padłam jak kawka :shake:

mieliśmy rura error i podłoge w szlamie :placz:

dosć niegdy więcej remontu :angryy:

Posted

zrobiło sie chłodniej i jest "nie do zniesienia" gada szczeka lata skacze :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Kara Ty zawsze tak masz że nie pamiętasz najciekawszego ;) :evil_lol:

qiedyś też miałyśmy temat o warszawie ;)

Posted

dbsst napisał(a):
Kara Ty zawsze tak masz że nie pamiętasz najciekawszego ;) :evil_lol:

qiedyś też miałyśmy temat o warszawie ;)

Bo ja mam krótką pamięć:evil_lol: :lol: Warszawa to miasto, w którym zawsze mam jakieś głupie sytuacje:lol: Kiedyś wchodząc do pociagu but mi wpadł pod pociąg a tam jakies 1metr czy wiecej w dol wiec do Poznania wrocilam w kapciach:lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Bo ja mam krótką pamięć:evil_lol: :lol: Warszawa to miasto, w którym zawsze mam jakieś głupie sytuacje:lol: Kiedyś wchodząc do pociagu but mi wpadł pod pociąg a tam jakies 1metr czy wiecej w dol wiec do Poznania wrocilam w kapciach:lol:

:errrr: :errrr: :megagrin: :megagrin: :megagrin: hahahhaha juz wiem dlaczego Cie tak lubie :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: