Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

madzia i medor napisał(a):

Jeszce jakbyś miała zdjęcie czarnej pumy, to byłabym Ci bardzo wdzięczna:razz:

Madziu niestety nie mam koty się pochowały i w sumie to nie wiem czy czarna jest w warszawie czy nie ma :oops:

ale to napewno nie ostatnia moja wyprawa do zoo więc bede mieć w pamięci i tę sugestię ;)

Kasiu dziękuje ale wolałabym zeby Cie nie zatykało ;)

Alu przed Toba to sie nic nie ukryje :evil_lol:

Gosiu dziękuje dziekuje dziękuje :buzi: czekanie przed takim kocurkiem to istna przyjemność i wspaniałe doświadczenie (kiedyś sie patrzyło i odchodziło teraz dostrzega się rzeczy zaczarowane ;))

Ewciu ależ to jeszcze nie jest to co ja bym chciała Wam dać :cool1: :lol:

Maga :-o :-o jaka Ty miła :evil_lol: :evil_lol:

Vectra on nawet robi łaaaaaaaaaaaaaaaa ;)

Majorka on ma modna fryzure bo to modny lewek ;) :evil_lol:

i moja lwica :D

Posted

dbsst napisał(a):
jak Wam sie podoba mój nowy koteCek to jeszcze Wam pokażę to ;)

:errrr: :errrr: :errrr: :errrr:
i jak niby mam mnie nie zatykac, kiedy Ty ciagle to robisz...
;)

Posted

nio moj koteCek ma ząbki jak perełki ;)

Dziewczynki rozpieszczacie mnie tymi miłymi słowami DZIĘKUJE

Kasiu :buzi:

a oto mój kawałek kuchennej sciany ;)

Posted

Agga napisał(a):
dbbst to kiedy mam na parapetówe przyjechać? Już musze jakąs flache kupic? Przeca te mieszkanie trzeba dokładnie opić.:diabloti:

wczoraj pan nam powiedział ze jeszcze miesiąc :angryy: :angryy: :angryy:
na poczatku sierpnia sie odezwe ;) cobys miala czas flache schlodzic ;) :evil_lol:

Posted

Debe całkem ładny tek kawałek ściany :cool3: :cool3: :cool3:

zapytaj tego pana czy to napewno miesiąc bo my mieliśmy jednego fachoffce :mad: :mad: co tak co miesiąc mówił że miesiąc :angryy: :angryy:

Posted

Vectra napisał(a):
Debe całkem ładny tek kawałek ściany :cool3: :cool3: :cool3:

zapytaj tego pana czy to napewno miesiąc bo my mieliśmy jednego fachoffce :mad: :mad: co tak co miesiąc mówił że miesiąc :angryy: :angryy:

spoko ten juz "robi miesiac" teoretycznie jest od 15 czerwca

mowil ze zajmie mu remont 2 miechy miesiac juz mina wiec teraz został drugi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hehhe dziex

Posted

dbsst napisał(a):
wczoraj pan nam powiedział ze jeszcze miesiąc :angryy: :angryy: :angryy:
na poczatku sierpnia sie odezwe ;) cobys miala czas flache schlodzic ;) :evil_lol:

No psze pana szybciej tam z tym remontem. Ile można czekać. Ciepło jest i pić sie chce:evil_lol:

Vectra ty nie strasz debe bo ona zejdzie na serce. A ona młoda jest, całe zycie przednią.:evil_lol:

Posted

Agga napisał(a):
No psze pana szybciej tam z tym remontem. Ile można czekać. Ciepło jest i pić sie chce:evil_lol:

Vectra ty nie strasz debe bo ona zejdzie na serce. A ona młoda jest, całe zycie przednią.:evil_lol:

:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

złośliwa ta Agga :eviltong: :eviltong: :eviltong:

ale tak serio to ja już mam DOŚĆ

Posted

Agga napisał(a):

ja jej nie strasze :evil_lol: :evil_lol: lojalnie uprzedzam ;) ;)
lepiej się miło rozczarować niż skopać doopsko kolejnemu fachoffcowi bo ja na samo to słowo dostaje palpitacji serca :mad: :mad: :angryy:

Posted

Agga napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przyłączam się do Apelu do Pana Kafelkarza ....gibciej chopie bo gorzoła paruje :angryy:

Debe fajny kawałek ścianki ;)

Posted

dbsst napisał(a):
:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

złośliwa ta Agga :eviltong: :eviltong: :eviltong:

ale tak serio to ja już mam DOŚĆ

No jak złosliwa kochana co ty mowisz. No dobrze powiedzmy, że majaczysz w upale.

Powiedz panu, żeby dwa razy szybciej robił. Włąsnie wpadłam na genialny pomysł. Zaraz zmontujemy dogomaniacką ekipe. Jak wpadniemy do ciebie to remont zaraz skończymy:multi:

Posted

Agga napisał(a):

[B]Powiedz panu, żeby dwa razy szybciej robił. Włąsnie wpadłam na genialny pomysł. Zaraz zmontujemy dogomaniacką ekipe. Jak wpadniemy do ciebie to remont zaraz skończymy:multi:

myśle że to bardzo dobry pomysł :evil_lol: :evil_lol: