Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

Pomimo wszystko, ja bym nie dała rady na tak długo rozstać sie z aparatem :crazyeye:
Jak TZ ma go w rękach dłuzej niż minutę, to już się denerwuję :stupid: :evil_lol:

PS bardzo żałuję, ze nie załapałam się na kąpiel z peelingiem i biczami w postaci mopa :evil_lol:

Posted

PIKA TZ daleko ni ema dostępu do neta to mogę Tobie wyjawiac moje tajemnice :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

TRAGEDIA nie przeżyje tego remontu

pan od kafelków w szpitalu
pan od pokojów jutro idzie na badanie i nie wiadomo czy nie zostanie w szpitalu
fachowcy od elektryki kombinowali az im jaj nie pourywałam (dowiedzieli sie ze TZa nie ma:angryy: )
w administracji kombinowali az sie tam nie zaszylam i nie powiedzialam ze nie wyjde
no a teraz jade po 40kg cekolu bo potrzebny na już (i jak ja go przytargam :mad: )

T R A G E D I A kto mnie przygarnie

Posted

dbsst napisał(a):
PIKA TZ daleko ni ema dostępu do neta to mogę Tobie wyjawiac moje tajemnice :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

fachowcy od elektryki kombinowali az im jaj nie pourywałam (dowiedzieli sie ze TZa nie ma:angryy: )
w administracji kombinowali az sie tam nie zaszylam i nie powiedzialam ze nie wyjde
no a teraz jade po 40kg cekolu bo potrzebny na już (i jak ja go przytargam :mad: )

T R A G E D I A kto mnie przygarnie

Dominika to masz bosko :angryy: fachofffcy :mad: :mad:

my się szykujemy do budowy garażu :angryy: tylko jak pomyśle że kolejny majster ma tu być to już mam dość :placz:

chodz do mnie :evil_lol: coprawda mam wszystko w większej części rozpieprzone w domu ,ale co tam będziesz miała swojskie klimaty ;)

Posted

[quote name='dbsst']PIKA TZ daleko ni ema dostępu do neta to mogę Tobie wyjawiac moje tajemnice :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

T R A G E D I A kto mnie przygarnie:razz:bierz Szpilke i chodź , Kuby nie ma więc miejscówka wolna;)

Posted

[quote name='Patka']my już po mozemy Cie przygarnoąc ale badź twarda inaczej sie nie da a potem padniesz na slicze nowe kafelki i będzie dobrze :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i nikt cie z nich nie zdrapie ;)

Posted

[quote name='Maga100']Debe, ja cię przygarnę, w zamian za sprzątanie, co ty na to? :cool3: :evil_lol:

jestem za ale ja TYLKO z doopolina Szpiliną

wlaśnie biej rekordy kichów w coągu godziny 55 razy (no może 50)

TRAGEDIA

brzuch mnie juz boli od kichów :angryy:

WSZYSTKIE jesteście KOCHANE

to ja mam taki plan pomieszkiwać bede u każdej wg kolejności zgłoszen :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
to ja mam taki plan pomieszkiwać bede u każdej wg kolejności zgłoszen :evil_lol: :evil_lol:

Hi hi to może fotorelacje z każdego pomieszkiwania :evil_lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
Hi hi to może fotorelacje z każdego pomieszkiwania :evil_lol:

spoko możesz na mnie liczyć ja i aparat to jedność :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):

Do mnie też ze Szpila się wprowadzisz? :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']a kiedy emil wraca? :cool3:

czwartek :mad:

ale mnie w czwartek nie ma :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Do mnie też ze Szpila się wprowadzisz? :evil_lol:

no a jak Saba musi miec czasem inna przekaske jak zeberki :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):

wlaśnie biej rekordy kichów w coągu godziny 55 razy (no może 50)

TRAGEDIA

brzuch mnie juz boli od kichów :angryy:

WSZYSTKIE jesteście KOCHANE

dobra to kiedy przyjeżdzasz :p

Posted