Alicja Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='PIKA']a co na to Twoj TZ ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie czyta Dogomanii:razz: Quote
e.v.a Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie czyta Dogomanii:razz: i cale szczescie:evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Pomimo wszystko, ja bym nie dała rady na tak długo rozstać sie z aparatem :crazyeye: Jak TZ ma go w rękach dłuzej niż minutę, to już się denerwuję :stupid: :evil_lol: PS bardzo żałuję, ze nie załapałam się na kąpiel z peelingiem i biczami w postaci mopa :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 PIKA TZ daleko ni ema dostępu do neta to mogę Tobie wyjawiac moje tajemnice :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: TRAGEDIA nie przeżyje tego remontu pan od kafelków w szpitalu pan od pokojów jutro idzie na badanie i nie wiadomo czy nie zostanie w szpitalu fachowcy od elektryki kombinowali az im jaj nie pourywałam (dowiedzieli sie ze TZa nie ma:angryy: ) w administracji kombinowali az sie tam nie zaszylam i nie powiedzialam ze nie wyjde no a teraz jade po 40kg cekolu bo potrzebny na już (i jak ja go przytargam :mad: ) T R A G E D I A kto mnie przygarnie Quote
Vectra Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 dbsst napisał(a):PIKA TZ daleko ni ema dostępu do neta to mogę Tobie wyjawiac moje tajemnice :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: TRAGEDIA nie przeżyje tego remontu pan od kafelków w szpitalu pan od pokojów jutro idzie na badanie i nie wiadomo czy nie zostanie w szpitalu fachowcy od elektryki kombinowali az im jaj nie pourywałam (dowiedzieli sie ze TZa nie ma:angryy: ) w administracji kombinowali az sie tam nie zaszylam i nie powiedzialam ze nie wyjde no a teraz jade po 40kg cekolu bo potrzebny na już (i jak ja go przytargam :mad: ) T R A G E D I A kto mnie przygarnie Dominika to masz bosko :angryy: fachofffcy :mad: :mad: my się szykujemy do budowy garażu :angryy: tylko jak pomyśle że kolejny majster ma tu być to już mam dość :placz: chodz do mnie :evil_lol: coprawda mam wszystko w większej części rozpieprzone w domu ,ale co tam będziesz miała swojskie klimaty ;) Quote
Alicja Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='dbsst']PIKA TZ daleko ni ema dostępu do neta to mogę Tobie wyjawiac moje tajemnice :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: TRAGEDIA nie przeżyje tego remontu pan od kafelków w szpitalu pan od pokojów jutro idzie na badanie i nie wiadomo czy nie zostanie w szpitalu fachowcy od elektryki kombinowali az im jaj nie pourywałam (dowiedzieli sie ze TZa nie ma:angryy: ) w administracji kombinowali az sie tam nie zaszylam i nie powiedzialam ze nie wyjde no a teraz jade po 40kg cekolu bo potrzebny na już (i jak ja go przytargam :mad: ) T R A G E D I A kto mnie przygarnie:razz:bierz Szpilke i chodź , Kuby nie ma więc miejscówka wolna;) Quote
Patka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 my już po mozemy Cie przygarnoąc ale badź twarda inaczej sie nie da a potem padniesz na slicze nowe kafelki i będzie dobrze :cool3: Quote
Alicja Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Patka']my już po mozemy Cie przygarnoąc ale badź twarda inaczej sie nie da a potem padniesz na slicze nowe kafelki i będzie dobrze :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i nikt cie z nich nie zdrapie ;) Quote
anetta Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Witam po przerwie Fajne mieszkanko, idealne do wypoczynku i do zrelaksowania sie :megagrin: CAle szczescie ze TZ juz jest na miejscu ;) Quote
Maga100 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Debe, ja cię przygarnę, w zamian za sprzątanie, co ty na to? :cool3: :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='Maga100']Debe, ja cię przygarnę, w zamian za sprzątanie, co ty na to? :cool3: :evil_lol: jestem za ale ja TYLKO z doopolina Szpiliną wlaśnie biej rekordy kichów w coągu godziny 55 razy (no może 50) TRAGEDIA brzuch mnie juz boli od kichów :angryy: WSZYSTKIE jesteście KOCHANE to ja mam taki plan pomieszkiwać bede u każdej wg kolejności zgłoszen :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 dbsst napisał(a):to ja mam taki plan pomieszkiwać bede u każdej wg kolejności zgłoszen :evil_lol: :evil_lol: Hi hi to może fotorelacje z każdego pomieszkiwania :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 jo-jo napisał(a):Hi hi to może fotorelacje z każdego pomieszkiwania :evil_lol: spoko możesz na mnie liczyć ja i aparat to jedność :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 dbsst napisał(a):spoko możesz na mnie liczyć ja i aparat to jedność :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No ja myśle :razz: Quote
dbsst Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 jo-jo napisał(a):No ja myśle :razz: a kiedy Ty zaproponujesz kwaterkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 dbsst napisał(a):jestem za ale ja TYLKO z doopolina Szpiliną to ja mam taki plan pomieszkiwać bede u każdej wg kolejności zgłoszen :evil_lol: :evil_lol: Do mnie też ze Szpila się wprowadzisz? :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='Maga100']a kiedy emil wraca? :cool3: czwartek :mad: ale mnie w czwartek nie ma :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 PIKA napisał(a):Do mnie też ze Szpila się wprowadzisz? :evil_lol: no a jak Saba musi miec czasem inna przekaske jak zeberki :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='dbsst']czwartek :mad: ale mnie w czwartek nie ma :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a gdzie ty się znowu wybierasz ? :shake: Quote
dbsst Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='Maga100']a gdzie ty się znowu wybierasz ? :shake: na chwile do Bydgoszczy :shake: Quote
Alicja Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 dbsst napisał(a):jestem za ale ja TYLKO z doopolina Szpiliną wlaśnie biej rekordy kichów w coągu godziny 55 razy (no może 50) TRAGEDIA brzuch mnie juz boli od kichów :angryy: WSZYSTKIE jesteście KOCHANE to ja mam taki plan pomieszkiwać bede u każdej wg kolejności zgłoszen :evil_lol: :evil_lol:dobra to kiedy przyjeżdzasz :p Quote
dbsst Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 :placz: :placz: :placz: :placz: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: załamka po co ja tam wlazłam :angryy: http://www.allegro.pl/item112112820_8_mieieczna_suka_rasy_bokser.html http://www.allegro.pl/item111984043_trzy_suczki_rasy_bokser_w_dobre_rece_.html pies to nie zabawka tak :angryy: http://www.allegro.pl/item111221381_boksery_bokser_bokserki.html serce mi sie kraja http://www.allegro.pl/item112315733_bokserki_sliczne_szczeniaczki_bokser_boksery.html Quote
Recommended Posts