jo-jo Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='dbsst'] i kuna pościgowa :evil_lol: załapana przez rekina Hmm ktoś tu lubi wode :evil_lol: Quote
PIKA Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:bo mie se dopiero przypomniało ze ty teraz na parterze mieszkasz :p ja mam parter i krat nie wstawiam :shake: Psa mam :evil_lol: Debe a Ty dalas TZ-towi Emilka tak bez protestu ?:crazyeye: Quote
dbsst Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 PIKA ja mu go wcisnełam :cool1: zalezy mi na fotach z tej delegacji :cool3: Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 dbsst napisał(a):PIKA ja mu go wcisnełam :cool1: zalezy mi na fotach z tej delegacji :cool3: To co to za fotki mają być? :razz: Quote
dbsst Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 jo-jo napisał(a):To co to za fotki mają być? :razz: mam nadzieje ze bardzo orginalne z orginalnego miejsca jakim jest Izrael :cool3: Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 dbsst napisał(a):mam nadzieje ze bardzo orginalne z orginalnego miejsca jakim jest Izrael :cool3: mmm super miejsce na delegacje :diabloti: Quote
dbsst Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 jo-jo napisał(a):mmm super miejsce na delegacje :diabloti: no nie :shake: Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Rozumiem że jak wróci to szybciutko fotki jakieś wstawisz? :razz: Quote
dbsst Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 jo-jo napisał(a):Rozumiem że jak wróci to szybciutko fotki jakieś wstawisz? :razz: jaaaaaaaaaasne podziele sie z Wami widokami hahhahahahha czemu mnie nie wydeleguja w jakies fajne miejsce :placz: Quote
Alicja Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='dbsst']jaaaaaaaaaasne podziele sie z Wami widokami hahhahahahha czemu mnie nie wydeleguja w jakies fajne miejsce :placz::placz::placz::placz:mnie też nie chcą :placz: / rany co cie spotkam to slimtam :cool3:/ Quote
PIKA Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 jo-jo napisał(a):mmm super miejsce na delegacje :diabloti: i troszke niebezpieczne :shake: Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 PIKA napisał(a):i troszke niebezpieczne :shake: oj tak...... Quote
dbsst Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 dlatego dzis siedze jak na szpilkach jeszcze nie napisal czy dolecial :shake: Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 dbsst napisał(a):dlatego dzis siedze jak na szpilkach jeszcze nie napisal czy dolecial :shake: Tylko nie usiądź na Szpilce! Doleci i się odezwie, tam się troche chyba leci:razz: Quote
dbsst Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 jo-jo napisał(a):Tylko nie usiądź na Szpilce! Doleci i się odezwie, tam się troche chyba leci:razz: na Szpilce bedzie ciężko usiąść powód: strasznie się teraz wierci i rozrabia :shake: ale lubie jak jej wszedzie pelno :multi: Quote
Agga Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Dbsst Ty uważaj bo Robercik ci z kilkoma żonami przyjedzie:evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 dbsst napisał(a):na Szpilce bedzie ciężko usiąść powód: strasznie się teraz wierci i rozrabia :shake: ale lubie jak jej wszedzie pelno :multi: Bo tak się zachowuje psisko :loveu: Ale namolna nie jest:razz: Quote
Paula Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Czesc Debe :multi: W koncu moge sie u Ciebie odezwac, bo jestem u sis, a moj komp pada, i niestety nie otwieraja mi sie duze galerie :placz: Szpilka oczywiscie jest super sucz, kiedy bedziecie u nas na spacerku :diabloti: ? P.S. Wyszly Ci jakies foty moich piesow z wtedy, jak byla Waszka ? Wiem, ze juz sie sciemnialo i Coli nie bardzo wyszly, ale moze Tobie, hę? Szczegolnie chodzi mi o ta fotke Axy, jak wlazi na drzewo :) Quote
PIKA Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='dbsst'] jeszcze nie napisal czy dolecial :shake: jaby mial nie dolecieć to bysmy się dowiedzieli z Wiadomości :roll: [quote name='Agga']Dbsst Ty uważaj bo Robercik ci z kilkoma żonami przyjedzie:evil_lol: :hmmmm: Agus ale to nie ten kraj :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 doleciał PIKa ja Cie toffam normalnie :loveu: Paulinko zaraz cos Ci wstawie ;) fajnie że wpadłaś do nas co do spacerku najwczesniej za dwa tygodnie :/ Quote
Vectra Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 cześć :multi: :multi: a czemu dopiero za dwa tygodnie ? z ciekawości pytam :diabloti: bom wścibska :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Vectra napisał(a):cześć :multi: :multi: a czemu dopiero za dwa tygodnie ? z ciekawości pytam :diabloti: bom wścibska :evil_lol: bo po 1 nie mam aparatu bede miala w czwartek 2 pisze prace 3 w czwartek wyjezdzam 4 a w niedziele znowu wyjeżdzam na tydzień :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 dbsst napisał(a):bo po 1 nie mam aparatu bede miala w czwartek 2 pisze prace 3 w czwartek wyjezdzam 4 a w niedziele znowu wyjeżdzam na tydzień :evil_lol: no prosze jaki napięty plan :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Debe , ten Izrael , musi wcale nie taki niebezpieczny jak podaja , bo mój wujek i jego żona są tak średni 2 razy w miesiacu tam i zawsze wracają ;) Quote
PIKA Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 dbsst napisał(a): PIKa ja Cie toffam normalnie :loveu: a co na to Twoj TZ ? :evil_lol: Quote
Recommended Posts