dbsst Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 [quote name='jo-jo']Moja Droga ja tu byłam jak Ciebie nie było :evil_lol: , a teraz czekam na szczeniaki więc rzadziej zaglądam :roll: (aż wstyd się przyznac...:oops: ) A ten ślimol poprostu kosmiczny :loveu: widziałam znaczy czytałam i tez czekam na małe koniki ;) Gosiu no wiesz bokser to najpiękniejszy pies na ziemi :D ślimok sprinter gdzieś sobie szedł a że mnie w oko wpadł to go hop na parapet i po oczach mu z obiektywu ;) hahahhahaha u nas było duzó ślimoków (jednego mam na sumieniu) ale teraz ichnie ma pewnie wszystkie zsotały porozdeptywane a oto ślimok alpinista ;) i w moim ulubionym kadrze ostatnio ;) Quote
e.v.a Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 a u nas slimokowe pustki :D i dobrze bo ja nic ni edepcze a Tigre nic niekorci zeby do pysia brac :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 hahahhahahha Szpila nie zwraca uwagi na ślimoki naszczęście za to zwraca uwage na Telme :diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='dbsst']za to zwraca uwage na Telme :diabloti: i nawet przed nia tylko na dwóch przednich łapach stoi :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 hahahha wiesz wiesz jak jest czego sie nie robi zeby zachecic do zabawy :cool3: Quote
e.v.a Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='dbsst'] ale Szpila Telmie w tyleczek przywalila z dynki az ta oczka zamknela :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Oooo, Ślimak- Flejtuszek ! Domku se nie posprzątał ... :cool3: Quote
Medorowa Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Świetne te zdjęcia :multi: :multi: Szpiluchna w siódmym niebie :lol: :loveu: Quote
Alicja Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 raz , dwa , trzy ...jak zamknę oczy to ta Szpilka zniknie .....prawda :razz: Quote
dbsst Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 teraz troche na poważnie kto kocha Afryke lub chce ją pokochać niech wejdzie na ta strone i pomoże Kindze która kocha nie tylko Afryke........... http://naszestrony.nazwa.pl/kingafreespirit/kingapl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 Quote
Medorowa Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']raz , dwa , trzy ...jak zamknę oczy to ta Szpilka zniknie .....prawda :razz: Ale sie uśmiałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 tak mi się zrobiło nastrojowo.............to nastrojowe foty wstawie ;) Quote
Agnes Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 te ostatanie sa super!! jaka ta Warszawa potrafi byc piekna - szkoda, ze tylko noca:lol: a slimak jest ekhm the best (badz jak kto woli debest:lol:) Quote
dbsst Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 hahahahha dobrze ze chociaz noca jest piękna ;) dziękuje za miłe słowo ;) Quote
Wyjątek Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='dbsst'] Zdjęcie świetne, Szpilka- śliczności!!! :loveu: Quote
e.v.a Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='dbsst'] a mi sie straszni epodoba ta fotka :) Quote
Gosiek Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 zaczynam naprawdę lubić boksie.. dzieki tej mordzi ślicznej :loveu: Quote
Wyjątek Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Gosiek']zaczynam naprawdę lubić boksie.. dzieki tej mordzi ślicznej :loveu: Boksiów nie da się nie lubić!! Ich nie da się nie uwielbiać!! Nie da się nie kochać!! :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 dobry dzien :lol: ahh taka mordencja na rozpoczecie dnia jak znalazl :loveu: Quote
mar....ka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Kolejny super bokser!!! Obfita w foty galeria sprawiła mi radośc:loveu: Co te boksie w sobie takiego mają, że tak się je kocha !!! Na pewno mają dziwne pomysły hehe, moja sucz tak ni z tego ni z owego olizała wczoraj dół mójej kołdry, a jak chciałam sie męża kołdra przykryc, to dosłownie powódź. Coś ją wzięło na pościel:evil_lol: ----------- Nastrojowe foty bardzo lubimy, szczególnie mój mąż. 3/4 zdjęc, to zdjęcia okolicy:lol: . Kiedyś sąsiedzi na pewno rozpoczną jakąś awanturę, gdyz mój mąż fotografuje dosłownie wszystko - łącznie z prywatnymi posesjami:p Quote
dbsst Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Witam czule nowo odwiedzające osobu Wyjątek i majorke :D :multi: strasznie mnie cieszka że moje foty się troszke chociaz podobaja :D :multi: :multi: dziękuje dziękuje dziękuje Gosiu Ty jeszcze o tym nie wiesz ale Ty już :loveu: :loveu: boksie a dojdzie to do Ciebie jak poznasz Szpile (mam nadzieje że ją poznasz :cool3: ) Quote
Recommended Posts