Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jo-jo']Moja Droga ja tu byłam jak Ciebie nie było :evil_lol: , a teraz czekam na szczeniaki więc rzadziej zaglądam :roll: (aż wstyd się przyznac...:oops: )

A ten ślimol poprostu kosmiczny :loveu:

widziałam znaczy czytałam i tez czekam na małe koniki ;)

Gosiu no wiesz bokser to najpiękniejszy pies na ziemi :D

ślimok sprinter gdzieś sobie szedł a że mnie w oko wpadł to go hop na parapet i po oczach mu z obiektywu ;) hahahhahaha

u nas było duzó ślimoków (jednego mam na sumieniu) ale teraz ichnie ma pewnie wszystkie zsotały porozdeptywane

a oto ślimok alpinista ;)

i w moim ulubionym kadrze ostatnio ;)

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']raz , dwa , trzy ...jak zamknę oczy to ta Szpilka zniknie .....prawda :razz:

Ale sie uśmiałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

te ostatanie sa super!! jaka ta Warszawa potrafi byc piekna - szkoda, ze tylko noca:lol:
a slimak jest ekhm the best (badz jak kto woli debest:lol:)

Posted

[quote name='Gosiek']zaczynam naprawdę lubić boksie.. dzieki tej mordzi ślicznej :loveu:

Boksiów nie da się nie lubić!! Ich nie da się nie uwielbiać!! Nie da się nie kochać!! :evil_lol: :loveu: :loveu:

Posted

Kolejny super bokser!!! Obfita w foty galeria sprawiła mi radośc:loveu: Co te boksie w sobie takiego mają, że tak się je kocha !!!

Na pewno mają dziwne pomysły hehe, moja sucz tak ni z tego ni z owego olizała wczoraj dół mójej kołdry, a jak chciałam sie męża kołdra przykryc, to dosłownie powódź. Coś ją wzięło na pościel:evil_lol:
-----------
Nastrojowe foty bardzo lubimy, szczególnie mój mąż. 3/4 zdjęc, to zdjęcia okolicy:lol: . Kiedyś sąsiedzi na pewno rozpoczną jakąś awanturę, gdyz mój mąż fotografuje dosłownie wszystko - łącznie z prywatnymi posesjami:p

Posted

Witam czule nowo odwiedzające osobu Wyjątek i majorke :D :multi:

strasznie mnie cieszka że moje foty się troszke chociaz podobaja :D :multi: :multi:

dziękuje dziękuje dziękuje

Gosiu Ty jeszcze o tym nie wiesz ale Ty już :loveu: :loveu: boksie a dojdzie to do Ciebie jak poznasz Szpile (mam nadzieje że ją poznasz :cool3: )