dbsst Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='PIKA']Jesuuu ja tez się spóźniłam :oops: wszystkiego najlepszego dla Szpili w następnych 300 latach :multi::multi::multi: dziękujemy :buzi: Quote
Cola Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='dbsst']hehehehe tego mówić nie kciałam że ja się starzałam ale inni nie młodnieli bo jeszcze by się zbuntowały :evil_lol: :lol: i nie odwiedzały nas :cool1: :evil_lol: hahaha...to co to będzie jak moje choopy będą świętować :???: a one starsze są Quote
Agga Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='evaxon']:lol: ja to bym nie chciala sie pod Szpilka znalesc:lol: Ja na zlocie nie raz byłam pod Szpilką:cool3: Quote
e.v.a Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Agga']Ja na zlocie nie raz byłam pod Szpilką:cool3: jestem pelna podziwu ze przezylas:lol: :evil_lol: Quote
Evelina Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Jeszcze ja .... :oops: Szpilo jedna. :cool3: Jak to jest, ze bokserow ... hmmmm :roll: a na Ciebie patrze i sie zachwycam. :loveu: Zdrowka i takiej kondychy jaka nam prezentujesz przez nastepne 100 lat zycze :lol: Quote
Cola Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 :evil_lol: :evil_lol: Szpila uczy Telme komendy leżeć :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 jakbym nie znała szpili to bym pomyślała ze psa morduje :cool3: czesc debe :buzi: Quote
Hanna R. Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='Cola']:evil_lol: :evil_lol: Szpila uczy Telme komendy leżeć :evil_lol: To się nazywa przymus bezpośredni ... Chyba . :cool3: Quote
Agga Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='evaxon']jestem pelna podziwu ze przezylas:lol: :evil_lol: To było fascynująxce przeżycie, zwłaszcza jak się Szpila w lesie w czymś wytaplała. Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='dbsst']Dziękujemy Wam bardzo za życzenia :multi: Alu prześliczna fotka jakbym mogł się obrazic dziekuje :buzi: Sylwia :buzi: cuuuuuuuuuudowna pocztówka :multi: :multi: Dziękuje Wam Cioteczki ;) O jaka ślicznotka:loveu: Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='dbsst'] buzi nawet przy zebraniu :lol: O jaki rozczulający widok:loveu: Quote
anetta Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 http://images3.fotosik.pl/80/1dcea77f095aced8.jpg kolezanka ma bardzo dziwna minke, wyglada jakby jej zeby wypadly :megagrin::megagrin::megagrin: Och Szpila, ty miesniaku :loveu: Quote
Basia&Safi Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 SAfinka tez lubi jak sie ja drapie po brodzie hihihih Quote
dbsst Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='Evelina']Jeszcze ja .... :oops: Szpilo jedna. :cool3: Jak to jest, ze bokserow ... hmmmm :roll: a na Ciebie patrze i sie zachwycam. :loveu: Zdrowka i takiej kondychy jaka nam prezentujesz przez nastepne 100 lat zycze :lol: dziękujemy za śliczne życzonka :D a teraz ślimak sprinter :D Quote
an3czka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='dbsst'] a teraz ślimak sprinter :D Narzucił chłopak tempo. Nie ma co :-D Quote
Gosiek Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 hahaha ślimok niesamowity - zwłaszcza to 3 zdjecie :loveu: ależ zasuwał :evil_lol: a Szpileńka piękna, po prostu piękna :loveu: choć przyznam się że mam podobny pogląd jak Evelinka :oops: to Szpile uwielbiam :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 A u mnie w mieście to plaga ślimaków :roll: no trzeba uważac aby nie rozdeptać a zdarzyło mi się :oops: :oops: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 a mnie takie dupiate wychodza :placz: :placz: :placz: Quote
Teklunia Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='dbsst']ale model! :loveu: swieetnie wyglada na tym jasnym tle :) Quote
Cola Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 :multi: doczekałam się ślimaka sprintera :cool3: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 ehhkmm debe, gdzies polazła?mam nadzieje ze jak wrocisz to zasypiesz nas fotami :eviltong: Quote
jo-jo Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='dbsst'] jo-jo dziękuje :buzi: jak miło Cie gościć w moich skromnych progach :loveu: :multi: Moja Droga ja tu byłam jak Ciebie nie było :evil_lol: , a teraz czekam na szczeniaki więc rzadziej zaglądam :roll: (aż wstyd się przyznac...:oops: ) A ten ślimol poprostu kosmiczny :loveu: Quote
Recommended Posts