Hanna R. Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Dominika, kim jest ten cudny lefoń ??? Bo nie wiem :oops: :oops: :oops: Quote
PIKA Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 tylko że czasem psy włączają takiego przechodnia do swojej brudnej zabawy ;-) podgryzal się z nimi? :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='dbsst'] Co za minki :-o :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Debe wrocila i znowu pełno fotkow :multi: :loveu: :multi: dobrywieczorek :D Quote
Alicja Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale Telimena walczy z Szpilkoladą :razz: Quote
dbsst Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 bellatriks bardzo Ci dziękuje :loveu: [quote name='HankaRupczewska']Dominika, kim jest ten cudny lefoń ??? Bo nie wiem :oops: :oops: :oops: to syn mojego bardzo dobrego kolegi :cool3: [quote name='PIKA']podgryzal się z nimi? :evil_lol: naszczęście nie ale nosił kość gumową Szpili w zębach i latał na kolanach za nimi szczekając :shake: :lol: :lol: :roll: :lol: Cola dzięks :buzi: Madzia, Ala no wieci to była wojna.............. która pierwsza do kuchni doleci i zajmie najlepsze żebracze miejsce ;) :evil_lol: Ewa a tak muszę soe pozybyć tego co nagromadziłam bo inaczej nie bede mogła w spokoju PISAC ( mgrki )(to w tym roku moja ulubiona wymówka ;)) Quote
dbsst Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 i znowu trochę zielska :lol: prawie jak woda :D prawie jak ryba i prawie jak orzeł ;) Quote
Cola Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 :crazyeye: gadaj szybciorem gdzie takie oswojone ptaszyska latają?? Miłe nawet te zielsko :cool3: :loveu: Quote
dbsst Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 w Łazienkach jak pada deszcz i siedzisz wściekła pod parasolem zmoknięta i pijesz piffko ze złością masz szanse spotkać takiego oto wesołka ;) a teraz coś autorstwa mojego TZa nie wiem jak to się dzieje ale On bierze aparat i cyka takie cuda od ręki :multi: :multi: :multi: :multi: oto Turcja widziana okiem TZ a :D (miał w szkolenie w Turcji no comment) Quote
dbsst Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 muszę pozmniejszać TZ foty bo się w ogóle nie przygotowałam z tym tematem ;) Quote
Patka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 no ładnie Ty remont On "szkolenie" :evil_lol: ale piękne fotki tylko fakt cos w tym roku pogoda sie nie spisuje .... Quote
dbsst Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='Patka']no ładnie Ty remont On "szkolenie" :evil_lol: ale piękne fotki tylko fakt cos w tym roku pogoda sie nie spisuje .... hahhahaha i do tego opalony wrócił jak nie wiem teraz łarbuz dzis Was chyba zamecze fotami ;) Quote
Cola Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 ..a męcz nas, męcz...mnie nie zamęczysz :evil_lol: Quote
olcha Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 O jakie ładne! i orzeł i ryba i woda i Turcja i arbuz (aż mi ślina pociekła - lece do sklepu) Czekam na więcej nie czuje się zamęczona wręcz przeciwnie :cool3: Quote
Alicja Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 :placz:Ja scem arbuza , a w sklepie nie było :placz: Debe .....jak ty to zrobiłas :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Do Turcji to też bym się przejechała ;) Quote
e.v.a Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Debe ale mi smaka na arbuza zrobilas:mad: :evil_lol: co do ptaszkow w łazienkach to tez mialam okazje widziec takiego ptasiora jedzacego z raczki :D nawet fotke cyknelam jak tylko znajde ja to zesnakuje i wstawie do mnie :razz: a TZecikowe foteczki sa naprawde milusie dla oka:cool3: Quote
Teklunia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='dbsst'] i prawie jak orzeł ;) hihi, jaki wyplosz zmokniety :D :D :D [quote name='dbsst'] mmm :p pojechaloby sie tam :fadein: Quote
PIKA Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Ja tez bym się podszkolila :roll: w Turcji a ten przyklad :evil_lol: :crazyeye::crazyeye: ale odwazny :crazyeye::crazyeye: Quote
dbsst Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 no to kolejny odwazny stwór moje ukochane wiweióry Quote
dbsst Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 ponieważ pogoda była fatalna niestety wiewiory w "rucu" wyszły mi nie ostre :placz: Quote
olcha Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Moje rudaski wściekłe kochane :loveu: :loveu: :loveu: Cudne zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts