dbsst Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 :lol: :lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a może jest w Wawce jakieś muzeum osobliwości to mogłabyś tam odda swój ceny eksponat:razz: oooooooo nie wiem czy się nim podziele :lol: :lol: Quote
dbsst Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 łosy łosy ładniej brzmi :diabloti: a to łosowo Quote
dbsst Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 niewychowana łospscoła czy ktoś ma ochotę poznac prawdziwego lwa :cool1: Quote
PIKA Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 dbsst napisał(a): czy ktoś ma ochotę poznac prawdziwego lwa :cool1: jaaaaaaaa :sweetCyb: jaaaaa :sweetCyb: Quote
Alicja Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='dbsst']niewychowana łospscoła czy ktoś ma ochotę poznac prawdziwego lwa :cool1::ppoprose o lefonia prawdziwnego Quote
dbsst Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 ale ostrzegam jest tego duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo :cool1: Quote
dbsst Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Przedstawiam LWA GROŹNEGO z nim nie ma żartów zrobienie tych fot kosztowało mnie wiele wysiłku i zdrowia mam nadzieje że udało Wam sie przeżyć ten ryk :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 A te to się opieprzają zamiast pracować. I wychodzi, że ktoś głupio wymyślił " pracowita jak pszczółka " :p A wiesz, Debe, że ja przeczytałam, że teraz to ty mieszkasz [SIZE=5]kilkaset [SIZE=4][SIZE=5]kilometrów od poprzedniego miejsca zamieszkania i od mamy ... Tylko potem coś mi zaczęło niekonweniować . NO - bystra jestem :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 niekonweniować trudne słowo ;) hahahhaha no tak to ta wiosna wspaniała tak Ci w głowie zamotała ;) :lol: :lol: Quote
Alicja Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 :crazyeye:Debe skąd ty tego lefonia zdobyłaś :razz: Quote
dbsst Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:Debe skąd ty tego lefonia zdobyłaś :razz: zakradłam się podstępnie do miejsca lefoniów i pstrykłam zdjęcie mam też mrożące krew w żyłach zdjęcia lefonia przy posiłku :cool1: qto sie nie boi :cool1: Quote
Maga100 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 no tak, zdjęcia tyłków to to, co ci wychodzi najlepiej przecież :evil_lol: acha i jak wrócisz z tej Bydgoszczy okropnej, to czeka cię spacer! Ze mną :cool3: Ma być Szpilka i twój aparat. Ewentualnie możesz być też ty :grins: Quote
malawaszka Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 hahaha :klacz: sama nie wiem które straszniejsze - czy lew, czy lew przy rozszaprywaniu krwawego posiłku, czy może te zadki :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 [quote name='Maga100']no tak, zdjęcia tyłków to to, co ci wychodzi najlepiej przecież :evil_lol: acha i jak wrócisz z tej Bydgoszczy okropnej, to czeka cię spacer! Ze mną :cool3: Ma być Szpilka i twój aparat. Ewentualnie możesz być też ty :grins: OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PANI dziękuje Ci z całego serca że i ja moge się z Tobą na spacer wybrać :modla: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: taaaaaaaaaaaaaaaaaaaak tyłeczki mi wychodzą na większości zdjeć :evil_lol: hahahaha Waszka widze że sie strasznie zestrachałaś ;) Quote
PIKA Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 ucztujący lefoń wielki :-D Kogo ten lefon zjadł? :razz: Quote
Maga100 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='dbsst']OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PANI dziękuje Ci z całego serca że i ja moge się z Tobą na spacer wybrać :modla: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 agabass napisał(a):fotki rewelacja i pszczółki i dupki cudniaste :buzi: dziekuje Maga ja wiedziałam że zadowolę Cie moja służebnościa ;) PIKA on zjadł.......................ZEBERKE :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 SAYMA pewnie myślisz że zobaczysz nową fotke a tu figa z makiem pasternakiem...............................jak nie powiesz czesc to nie wstawie nic nowego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts