dbsst Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Justa napisał(a):huhuhuhu !!! kogo przywiało, no proszę:razz: tęskniliśmy, em trochę:diabloti: nie no, bardzo nam Was brakowało:multi: więcej fot !!! ojej Pani Moderatoo jak milo :multi: :multi: :multi: :buzi: Quote
dbsst Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='Justa']:cool3: to teraz proszę ładnie o zdjęcia:cool3: nie moge sie oprzec takiej milej pani ;) oto Szpile oswiecilo na ogrodku ;) takie kwiatki mielismy (zostaly zrownane z ziemia nie wiem jak to sie stalo :roll: ) to troszku nie wyszlo Telimena Quote
Justa Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: oh debeściaczku nasz utalentowany :multi: :loveu: a powiedz mi, daleko sie wyprwadziłaś?:roll: Bo może już sie nie spotkamy na wspólnym spacerku, jak gdzieś na drugim końcu Warszawy jesteś...:-( Quote
dbsst Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Justa napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: oh debeściaczku nasz utalentowany :multi: :loveu: a powiedz mi, daleko sie wyprwadziłaś?:roll: Bo może już sie nie spotkamy na wspólnym spacerku, jak gdzieś na drugim końcu Warszawy jesteś...:-( hehehehehehe jestem z jakies 500m od poprzedniego miejsca zamieszkania i z 1000 od rodzicow ;) czyli tak jakbym sie nie ruszyla z mojej zony ;) Quote
Patka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 jak domek sie rozwija tak samo pieknie jak ogród :cool3: Quote
malawaszka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 śliczne fotki :loveu: a panowie strażacy fiu fiu :oops: :cool1: Quote
dbsst Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Patka napisał(a):jak domek sie rozwija tak samo pieknie jak ogród :cool3: hahahah domek sie rozwija tak jak Szpilatron pozwolil ogrodowi zaszalec czyli rudera ;) hahahahhahaha Quote
dbsst Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 malawaszka napisał(a):śliczne fotki :loveu: a panowie strażacy fiu fiu :oops: :cool1: dzieki hahahhahahah WASZKA trzebabylo tu byc i tych fiu fiu rwac ;) :cool3: Quote
agabass Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Witaj Debe bebe kofana cieszka sie z twojej obecnośćci Szpilka kofana:multi: :loveu: a i nie dziwię się że uwieczniłaś strażaków pytanie tylko gdzie zostawili sikawki :lol: pozdro siostro;) Quote
dbsst Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 to jeszcze na dobranoc Szpila i jej luby ;) Quote
Justa Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 dbsst napisał(a):hehehehehehe jestem z jakies 500m od poprzedniego miejsca zamieszkania i z 1000 od rodzicow ;) czyli tak jakbym sie nie ruszyla z mojej zony ;) kamień z serca:multi: czyli możemy dalej liczyć na wspólne spacerkowanie?:cool3: jak Szpilek przestanie cieczkowac oczywiście:cool1: Quote
dbsst Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Justa napisał(a):kamień z serca:multi: czyli możemy dalej liczyć na wspólne spacerkowanie?:cool3: jak Szpilek przestanie cieczkowac oczywiście:cool1: jasne :D jestesmy juz blizej konca niz dalej takze wiesz szykuj sie ;) bedziesz mnie odstresowywac ;) Quote
agabass Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 hej hej ja też mogę ci pomóc w tych steresach ;) :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Cześć Debe :multi: :multi: Siakoś tak pustko kiedy Cię nie ma :shake: :roll: Piekne zdjęcia Szpilencji i kfiatków :loveu: :loveu: bowskie foty robisz :loveu: :loveu: Quote
Justa Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 dbsst napisał(a):jasne :D jestesmy juz blizej konca niz dalej takze wiesz szykuj sie ;) bedziesz mnie odstresowywac ;) huhuhu:cool3: tylko ostrzegam, ze Gala ma lęki. po tym jak ją zaatakowały 2 boksery w wielkanoc:roll: Quote
Medorowa Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 A to buziaczek, cz na uszko jej coś szepcze :cool3: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='madzia i medor']A to buziaczek, cz na uszko jej coś szepcze :cool3: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:ale Szpilka uhahana , ten mały widocznie jej kacze kawałki opowiada ;) Quote
Maga100 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 O hallo Debe! :bigok: My też jesteśmy spragnieni spaceru :multi: Quote
olcha Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Ale ma facet sprzęt :cool3: fiu fiu ale uhahana :lol: Ma gust dziewczyna :cool2: małe jest piękne :evil_lol: Quote
dbsst Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 [quote name='Maga100']O hallo Debe! :bigok: My też jesteśmy spragnieni spaceru :multi: hehehe to moze sie spotkamy w tym tygodniu kiedy to Sz pachnie najbardziej hahahhaha :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bedziesz miec zakochanego Leona ;) Olcha no tak moglam sie domyslac ze poprzesz milosc duzo-mala ;) Quote
Maga100 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='dbsst']hehehe to moze sie spotkamy w tym tygodniu kiedy to Sz pachnie najbardziej hahahhaha :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bedziesz miec zakochanego Leona ;) ale jakby co, to TY będziesz miała w domu gromadkę wnuków :diabloti: Daj znać, jak Szpila skończy, tylko nie na gg, bo wciąż go nie zainstalowałam :evil_lol: Quote
gochgoch Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='dbsst'] NOOOO, NIEZŁA MINAAA....:-D Quote
Recommended Posts