Gosiek Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 ach jaka rozczulająca Szpileńka...... a teraz juz sie przyzwyczaiła do nowego domku? Quote
Cola Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 W końcu pojawiła się czarna mordka :loveu: i jakoś tak żywiej się zrobiło w topiku :lol: Quote
an3czka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='dbsst']hahahahahhahaha witaj Aniu ide di Ciebie i do Gosi i dojsc nie moge :oops: niezapominajki powyzej to z mojego ogrodka :D Debe, kochana!! Czekam w takim razie na Ciebie, jak dojdziesz:lol: Quote
dbsst Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Szpilka czuje sie coraz lepiej w nowym domku a na ogrodku to czuje sie jak u siebie ;) teraz niestety ma szlaban na ogrodek bo ma cieke :shake: nie robie tez jej zbytnio fot w nowym domu jest spokojniejsza niz w starym mniej szczeka mniej zajmuje chyba jej lepiej zawsze jak jej sie znudzimy to idzie do sypialni spac najgorsze byly pierwsze 3 dni bo troche marudzila ale ogrodek wszystko zalatwil ;) Cola kwiatkow w ogrodku juz nie ma zostaly zaorane ;) przez trakoszpil ;) co do remontu to nie wiem kiedy sie zacznie trace juz nadzieje zyjemy na kartonach nic nie moge znalezc do pracy mam stale zestawy ciuchow czuje sie okropnie z tym ale generalnie to mam wielka radosc bo spelnilo sie marzenie czyli wieksze mieszkanie ;) to moja przerobeczka ;) Quote
malawaszka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 świetnie, że Szpila się zadomowiłą :multi: ogródek nawet malutki to raj dla psa :loveu: pokaż fotkę zaoranego ogródka :evil_lol: Quote
Agga Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 WItaj dbsst. Ciesze się, że już jesteście. Jak już będzesz miała więcej czas zagadaj do mnie.Dbsst zrob tu porządek. Oni tu nic tylko gadają. A szpilunia jak zwykle taka piekna. Już czekam dnia kiedy sie do niej przytule.:loveu: Quote
dbsst Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 wstawiam kilka kffiatkow ;) narazie musze miec jakas kolejnosc ;) Quote
KaRa_ Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 To zdjecie przebija wszystkie inne zdjecia kwiatkow:cool3: ŚWIETNE!!! Quote
Gosiek Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 extra te przeróbeczki... niezapominajki kuszą niesamowitym nasyceniem kolorku a barwinek swą teczową kolorystyką :p Quote
Medorowa Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Jest, nareszcie będą zdjęcia Szpileczki:Cool!: :Cool!: Ale ładne zdjęcia tych kff iatuszków:crazyeye: nie wiedziałam, ze na dogomani takie talenty sie ukrywają:roll: Quote
dbsst Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 hahah dzieki Gosi ja nie moge krytyk na pol etatu :D :cool3: :evil_lol: a oto jedna historia wyszlam sobie ktorejs niedzieli na spacerek pogoda piekna pomyslalam wezme aparat moze cos cykne :cool1: pech ;) chcial ze spotkalam kolege i jego dziewczyne i sie troszku zagadalismy juz mielismy sie rozejsc...................ale jakos nie moglismy ;) gadamy gadamy i slyszymy trzask lamanego konaru patrzymy sie po sobie i po drzewach no coz chyba ogolny omam ;) ale za chwile podobny dziwiek dochodzi naszych uszu :roll: kolega mowi zebysmy odeszli od takiej jabloneczki zdarzylismy tylko ruszyc a konar tej jabloneczki runal w miejsce gdzie stalismy :crazyeye: :shake: :mad: szok zadzwonilam na straz ta przyjechala a ja wyjelam emila i wszystko upamietnilam ;) Quote
Gosiek Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 wooow niezła historia :roll: hihi ale fotorelacja swietna... a panowie strazacy na pstrykane fotki nic nie mówili? Quote
dbsst Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Gosiek napisał(a):wooow niezła historia :roll: hihi ale fotorelacja swietna... a panowie strazacy na pstrykane fotki nic nie mówili? ten jeden chyba byl niezadowolony ale nic nie powiedzial ;) Quote
e.v.a Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 witaj Debe:multi: wreszcie wrocilas do nas ze Szpiluchna:loveu: buziaczki i pozdrowionka :D Quote
PIKA Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Hej Dominika :multi: wrocilas :Cool!: i zaraz byś zgineła pod konarem jabloneczki :shake: Quote
Gosiek Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='dbsst']ten jeden chyba byl niezadowolony ale nic nie powiedzial ;) ten? iii tam - myslę że sie tylko zastanawiał czy Cię na kawke nie zaprosić :p Quote
KaRa_ Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Dobrze,ze od jabloneczki sie odsuneliscie oj bo by ciekawie by sie nie skonczylo:roll: Quote
Medorowa Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 KaRa_TC napisał(a):Dobrze,ze od jabloneczki sie odsuneliscie oj bo by ciekawie by sie nie skonczylo:roll: No to się nazywa farcior... :crazyeye: :roll: Quote
dbsst Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 hahahha Gosiu on byl daaaaaleki od kawy a blizszy wywalenia mnie z parku ;) Witajcie witajcie ;) Quote
Justa Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 huhuhuhu !!! kogo przywiało, no proszę:razz: tęskniliśmy, em trochę:diabloti: nie no, bardzo nam Was brakowało:multi: więcej fot !!! Quote
Recommended Posts