LAZY Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Alez ona ma foitogeniczna morde! Poprostu cudo! No zdolnosci fotograficzne debesciary tez nie sa bez znaczenia:P Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 LAZY napisał(a):Alez ona ma foitogeniczna morde! Poprostu cudo! No zdolnosci fotograficzne debesciary tez nie sa bez znaczenia:P Lazy jak będziesz w wawce to Cię noramalnie ucałuje a Szpilowa pokarze do czego została sworzona ;) :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 [quote name='agabass']a ty co debatujesz bestko :evil_lol: :grin: :grin: :grin: a tak jakos mam dzis gest ;) :ylsuper: Quote
agabass Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='dbsst']:grin: :grin: :grin: a tak jakos mam dzis gest ;) :ylsuper: odurzenie czasem powoduje stany odebienia i debestowej zabawy, chyba każdy normalny człowiek choć raz przeżył odebecenie, leczenie z tej przydadłości jest niemożliwe, ponieważ w procesie odebecenie zanikają receptory debowe i człowiek nie jest wstanie racjonalnie myśleć. stan ten jednak jest przyjemny i każdy powtarza odurzenia.:roll: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='agabass']odurzenie czasem powoduje stany odebienia i debestowej zabawy, chyba każdy normalny człowiek choć raz przeżył odebecenie, leczenie z tej przydadłości jest niemożliwe, ponieważ w procesie odebecenie zanikają receptory debowe i człowiek nie jest wstanie racjonalnie myśleć. stan ten jednak jest przyjemny i każdy powtarza odurzenia.:roll: :lol: :lol: :crazyeye: o matko chyba mam zamarznięty jeszcze mózg bo strasznie to skomplikowane :crazyeye: Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 [quote name='agabass']odurzenie czasem powoduje stany odebienia i debestowej zabawy, chyba każdy normalny człowiek choć raz przeżył odebecenie, leczenie z tej przydadłości jest niemożliwe, ponieważ w procesie odebecenie zanikają receptory debowe i człowiek nie jest wstanie racjonalnie myśleć. stan ten jednak jest przyjemny i każdy powtarza odurzenia.:roll: :lol: :lol: że co :lol: czy Ty mnie obrażasz czy pouczasz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Agga Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Szpila faflunie jestes niesamowita mordeczko:loveu: Quote
asher Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='dbsst']kolejne kwaśne buzi dla Honey i poczochrany fafel dla Aggi Hahaha, strasznie dziś wiało w Warszawie :lol: Quote
agabass Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 dbsst napisał(a):że co :lol: czy Ty mnie obrażasz czy pouczasz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: od razu obrażasz - sie bawię :lol: ale proszę o wybaczenie za te odebienie Quote
Basia&Safi Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 jeeeeee powyginaly sie fafelki :cool3: :):):) Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 agabass napisał(a):od razu obrażasz - sie bawię :lol: ale proszę o wybaczenie za te odebienie no zartujesz ja sie tak latwo nie obrazam to taki zart z mojej pracy ale o tym ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii Asher nie wialo tylko moj ulozony pies (:lol: :lol: :lol: ) pozowal ;) Basiu ciwiczenia buzi i jezyka dzis były :lol: Quote
agabass Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 dbsst napisał(a):no zartujesz ja sie tak latwo nie obrazam to taki zart z mojej pracy ale o tym ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii Asher nie wialo tylko moj ulozony pies (:lol: :lol: :lol: ) pozowal ;) Basiu ciwiczenia buzi i jezyka dzis były :lol: bo Szpiola ma 1230000 komend na fafel, np. wafle w góre, albo od zawietrznej cokolwiek miałoby to znaczyć, na skos pod włoś i tak dalej ... to taka fafluniara z sadów więc nie ma sie co dziwić, maski sie ćwiczy nie :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 qrcze nie no najpierw silownia na doopeczke teraz Safi jeszcze bedzie musiala fafelki wyginac :D:D:D:D Ciocia szpilcia Ty juz nic nie pokazuj :D:D:D:D Quote
Alicja Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 :multi::multi::multi:mój ukoffany faflun:loveu: Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 agabass napisał(a):bo Szpiola ma 1230000 komend na fafel, np. wafle w góre, albo od zawietrznej cokolwiek miałoby to znaczyć, na skos pod włoś i tak dalej ... to taka fafluniara z sadów więc nie ma sie co dziwić, maski sie ćwiczy nie :evil_lol: hehehehe co rano cwiczymy na sadach miny i mineczki :lol: :lol: Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 zaraz mnie rozłączą pewnie to na koniec ;) Quote
Hanna R. Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='dbsst']i jeszcze to ŚLICZNE ! DOBRANOC DEBEŚCIACZKU ... Quote
an3czka Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='dbsst']kolejne kwaśne buzi dla Honey i poczochrany fafel dla Aggi O jaka śliczna mordziulka!:loveu: Quote
an3czka Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='dbsst']to chyba na super dobarnoc ;) A tu Szpileczka jakaś taka smutna się wydaje...:roll: Quote
KaRa_ Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='dbsst'] Ale smtna mordzia:shake: pewnie chce sie wyszalec na dworze;) Quote
Recommended Posts