Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

LAZY napisał(a):
Alez ona ma foitogeniczna morde! Poprostu cudo! No zdolnosci fotograficzne debesciary tez nie sa bez znaczenia:P

Lazy jak będziesz w wawce to Cię noramalnie ucałuje a Szpilowa pokarze do czego została sworzona ;) :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='dbsst']:grin: :grin: :grin: a tak jakos mam dzis gest ;) :ylsuper:
odurzenie czasem powoduje stany odebienia i debestowej zabawy, chyba każdy normalny człowiek choć raz przeżył odebecenie, leczenie z tej przydadłości jest niemożliwe, ponieważ w procesie odebecenie zanikają receptory debowe i człowiek nie jest wstanie racjonalnie myśleć. stan ten jednak jest przyjemny i każdy powtarza odurzenia.:roll: :lol: :lol:

Posted

[quote name='agabass']odurzenie czasem powoduje stany odebienia i debestowej zabawy, chyba każdy normalny człowiek choć raz przeżył odebecenie, leczenie z tej przydadłości jest niemożliwe, ponieważ w procesie odebecenie zanikają receptory debowe i człowiek nie jest wstanie racjonalnie myśleć. stan ten jednak jest przyjemny i każdy powtarza odurzenia.:roll: :lol: :lol:

:crazyeye: o matko chyba mam zamarznięty jeszcze mózg bo strasznie to skomplikowane :crazyeye:

Posted

[quote name='agabass']odurzenie czasem powoduje stany odebienia i debestowej zabawy, chyba każdy normalny człowiek choć raz przeżył odebecenie, leczenie z tej przydadłości jest niemożliwe, ponieważ w procesie odebecenie zanikają receptory debowe i człowiek nie jest wstanie racjonalnie myśleć. stan ten jednak jest przyjemny i każdy powtarza odurzenia.:roll: :lol: :lol:

że co :lol:

czy Ty mnie obrażasz czy pouczasz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

dbsst napisał(a):
że co :lol:

czy Ty mnie obrażasz czy pouczasz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

od razu obrażasz - sie bawię :lol: ale proszę o wybaczenie za te odebienie

Posted

agabass napisał(a):
od razu obrażasz - sie bawię :lol: ale proszę o wybaczenie za te odebienie

no zartujesz ja sie tak latwo nie obrazam

to taki zart z mojej pracy ale o tym ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Asher nie wialo tylko moj ulozony pies (:lol: :lol: :lol: ) pozowal ;)

Basiu ciwiczenia buzi i jezyka dzis były :lol:

Posted

dbsst napisał(a):
no zartujesz ja sie tak latwo nie obrazam

to taki zart z mojej pracy ale o tym ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Asher nie wialo tylko moj ulozony pies (:lol: :lol: :lol: ) pozowal ;)

Basiu ciwiczenia buzi i jezyka dzis były :lol:

bo Szpiola ma 1230000 komend na fafel, np. wafle w góre, albo od zawietrznej cokolwiek miałoby to znaczyć, na skos pod włoś i tak dalej ...
to taka fafluniara z sadów więc nie ma sie co dziwić, maski sie ćwiczy nie :evil_lol:

Posted

agabass napisał(a):
bo Szpiola ma 1230000 komend na fafel, np. wafle w góre, albo od zawietrznej cokolwiek miałoby to znaczyć, na skos pod włoś i tak dalej ...
to taka fafluniara z sadów więc nie ma sie co dziwić, maski sie ćwiczy nie :evil_lol:

hehehehe co rano cwiczymy na sadach miny i mineczki :lol: :lol: