dbsst Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 hello systkim WRÓCIŁAM ale dziś pewnie mnie nie bedzie duzo na kompie bo ide w odwiedziny jest ladna pogoda wiec mozed mi sie uda wyciągnać Mame na spacer bede uaktualniec strone www (taki mam plan) i robic nowy banerek bo musze zmiesic dwa :eviltong: Gosiu Szpilka jedyne co uprawia to wnerwianie nas obślizgłymi faflami na poscieli ;) :lol: :lol: Madziu dzieki za chuchro (tYż nie wiem jak to się pisze :p ) czuje sie doceniona (ostatnio znowu byłam na diecie ;)) ale juz nie jestem od świat hahahhaha Quote
dbsst Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 malawaszka napisał(a):Witaj HuHerko :lol: :lol: :lol: hahahah dziekuje za szybki kurs ortografii ;) hahahhahaha Quote
Gosiek Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 dbsst napisał(a):hahahah dziekuje za szybki kurs ortografii ;) hahahhahahahihihi no nie wiem - sprawdziłam w worldzie i powinno być Chucherko :eviltong: cześć Dominisiu :p Quote
malawaszka Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 haha dokładnie - tamto napisałam żeby zobaczyć jak wygląda, a teraz specjalnie odgrzebałam słownik ortograficzny i ma być CHuCHro - ale goopie słowo :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 Gosiek napisał(a):hihihi no nie wiem - sprawdziłam w worldzie i powinno być Chucherko :eviltong: cześć Dominisiu :p hahahhahahahahah no to mamy slowo klucz normalnie czesc Gosieńko Quote
PIKA Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 O Dominika wrócila :multi: ale sobie poszla i jeszcze straszy, ze jej znowu nie będzie :shake: Quote
Alicja Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Czołem Chucherka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
baskomaniak Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='dbsst']hello systkim WRÓCIŁAM ale dziś pewnie mnie nie bedzie duzo na kompie ... Hello... Ale jak już będziesz nieco dłużej, to wpadnij do Kociokwika i zobacz co ta Twoja Szpilencja wyprawia... :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 dbsst napisał(a): Madziu dzieki za chuchro (tYż nie wiem jak to się pisze :p ) czuje sie doceniona (ostatnio znowu byłam na diecie ;)) ale juz nie jestem od świat hahahhaha hahahaha ja w swieta diete sobie odpusciłam, teraz jestem, znaczy sie od jutra zaczynam hahaha :eviltong: Quote
dbsst Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 a oto kilka zdjęc dla wszystkich ktorzy byli sa lub beda na diecie ;) baskomaniak bylam widzialam i nie wiem co mysielc po kim ona taka madra :cool3: dziś wybraliśmy się na krótki spacerek Słonko było cudne i miejsce takie wiosenne i cos takiego nam wyszło Quote
Alicja Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 :mad:znowu zawiesiłaś Szpilaczka na drzewie :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='dbsst'] zabijają mnie te zdjecia buahahahahhaha szpila nie do pobicia!:eviltong: Quote
dbsst Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 Ala lubie sobie ja od czasu do czasu na drzewie powiesic ;) :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='dbsst'] Szpilus, nie brakuje Ci przypadkiem jakiegos podloza? ;) Quote
malawaszka Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 ale pięknie!!! uwielbiam takie tereny - śliczny trawniczek i duuuże drzewa :multi: Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='dbsst']a oto kilka zdjęc dla wszystkich ktorzy byli sa lub beda na diecie ;):multi: to dla mnie :eviltong: byłam, jestem i bedę :evil_lol: farbowałaś Szpilencję? hihihi zdjecia kosmiczne... wzgledem jakosci naturalnie :loveu: A Szpila bombowa - wielką przyjemnośc musi sprawiać focenie tak fotogenicznej sunieczki, co? Quote
an3czka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='dbsst']łoczy Ło jakie śłiczne łoczy:loveu: Quote
an3czka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='dbsst'] i latawiec Debe a to jest normalnie mistrzostwo świata!:lol: Quote
Basia&Safi Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Szpila jest poprostu śliczna :):) ale chcialam powiedziec ze Safi ostatnio zapisala sie na silownie :cool3: :D:D:D Quote
Recommended Posts