e.v.a Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 :shake: glupi prawie stary dziad:mad: ciekawe czy corki tez leje :shake: Agnieszko wspolczuje ze spotkalo cie cos takiego :shake: Quote
PIKA Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 agabass napisał(a):[ A raczej to on wszczoł awanturę i zaczął mnie wypędzać, poczym dostałam w zęby z piąchy i w skroń. :crazyeye: :crazyeye: cooooo? Facet Cie pobil? :crazyeye::crazyeye: Znaczy do "tego" parku to trzeba z obstawa chodzic :crazyeye::crazyeye: Zabilabym drania :angryy::angryy: Aga moze sie na spacer umówimy? ciekawe czy mnie z Sabą zaatakuje ? :diabloti: malawaszka napisał(a):psy na smycze a po co smycze? :diabloti: Psy nalezy spóscic ze smyczy :diabloti: Quote
agabass Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ja niemoge Aga toż on na Ciebie napadł!!!!! :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: ojjj dogomaniacy - psy na smycze, kagańce zdejm i dawajj na tego sk******a łomot spuścić :mad: :mad: :mad: stwierdzam jednak, że jestem miękki pączek, a zawsze myślałam, że ze mnie karate mistrz. a tak na poważnie, to niezłe przeżycie. Rozumiem pokłócić się z kimś w parku, czy dyskutować , ale od razu w zęby. A te moje dwie pierdoły psiowe były w takim szoku, ze chyba do tej pory nie wiedzą co się stało, choć mój Gomez i rottka by zagryzł hahaha w wyobraźni. Quote
agabass Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 dbsst napisał(a):jestem za ja i moj pies morderca burek pierwsza klasa podworkowy zrobi porzadek z tym typem :mad: a w tej naszej trójce ( Aga, Gom i Dab) to ja zagryzam hahaha a co najlepsze ta akcja miała miejsce przed 9 rano nieźle co ale już starczy o kretynach wywodów dawać Szpilkową mordercę ;) Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 PIKA napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: cooooo? Facet Cie pobil? :crazyeye::crazyeye: Znaczy do "tego" parku to trzeba z obstawa chodzic :crazyeye::crazyeye: Zabilabym drania :angryy::angryy: Aga moze sie na spacer umówimy? ciekawe czy mnie z Sabą zaatakuje ? :diabloti: hahaha Aga i masz obstawe jak się Saba rotkiem naje to bedzie chetna do zabaw ze Szpila ;) Aga dla mnie i tak jestes karate mistrz teraz łatwo nam sie wymądrzać ale jak ja bym od dziada dostała w mazak i jescze puścił by psa na mnie bądz na Szpile to tęż bym nie wiedziała co mam zrobic lece spac DOBRANOC Quote
PIKA Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 dbsst napisał(a):hahaha Aga i masz obstawe jak się Saba rotkiem naje to bedzie chetna do zabaw ze Szpila ;) cale jajco w tym, że tu nie chodzi o rotka bo jakby facio popdniósl na mnie reke, to Saba by na nim w sekundzie siedziala :roll: Quote
agabass Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 PIKA napisał(a):cale jajco w tym, że tu nie chodzi o rotka bo jakby facio popdniósl na mnie reke, to Saba by na nim w sekundzie siedziala :roll: Pies nie jest tu nic winien tak naprawde, bo pan mu wysłał takie a takie sygnały i to znaczyło dla psa atak - gwałtownie ruszył facet na mnie a pies się rzucił i wszystko jasne. Gom jak to Gom gotów do walki, ale co on mój mały bączek mógł by zdziałać. Dab natomiast jeszcze dzieciak i niepewny. Natomiast ja powinnam przrypakować troszku chba. Quote
Maga100 Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 O Boże, Agabass, facet cię uderzył?? :crazyeye: :crazyeye: Ja bym się nie zastanawiała tylko natychmiast dzwoniła na policję! :angryy: Czy to było w parku na Duracza? Quote
PIKA Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Maga100 napisał(a): Czy to było w parku na Duracza? a w ktorym jeszcze parku koło nas masz psi kibel ? :roll: Aga - Saba by siedziala na facecie :lol: na rotku pewnie tez, ale później :lol: Quote
agabass Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Maga100 napisał(a):O Boże, Agabass, facet cię uderzył?? :crazyeye: :crazyeye: Ja bym się nie zastanawiała tylko natychmiast dzwoniła na policję! :angryy: Czy to było w parku na Duracza? tak tam niestety, ale koleś i tak ma ostro pozamiatane policja hm może i byłoby to właściwe, ale dam typowi szansę ;) Quote
agabass Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 PIKA napisał(a):a w ktorym jeszcze parku koło nas masz psi kibel ? :roll: Aga - Saba by siedziala na facecie :lol: na rotku pewnie tez, ale później :lol: widzę, że ten psi kibel to znany hahaha a ta Twoja Saba waleczna baba hahaha ja mam ciche bojowe psy pokojowe, a nie waleczne Saby niestety Quote
PIKA Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 agabass napisał(a):widzę, że ten psi kibel to znany hahaha a ta Twoja Saba waleczna baba hahaha ja mam ciche bojowe psy pokojowe, a nie waleczne Saby niestety bo Saba to molos... pies obronny ..... z natury ;) Quote
Maga100 Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 PIKA napisał(a):a w ktorym jeszcze parku koło nas masz psi kibel ? :roll: oj co sie czepiasz :eviltong: agabass napisał(a):, ale dam typowi szansę ;) JA BYM NIE DAŁA :angryy: Najpierw policja, a potem moi koledzy :mad: :mad: :mad: Quote
agabass Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 spać idę buziaki wy moje szalone dogomaniaczki :eviltong: :mad: :mad: :mad: :mad: zatłuczemy zabijemy drani, którzy biją damy ;) Quote
Moniś Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Ahhhh... ta Szpileczka cudna dziewczyneczka :loveu::loveu::loveu::loveu: Ma figurke, oj ma :lol::lol::lol: Quote
Alka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 agabass napisał(a): Sama miałam nieprzyjemną sytuację u siebie w parku dwa dni przed swoimi urodzinami pokłuciłam się z facetem o psy, o teren i takie tam. A raczej to on wszczoł awanturę i zaczął mnie wypędzać, poczym dostałam w zęby z piąchy i w skroń... Pozdrawiam wszystkich psiarzy gorąco. niesamowite...:diabloti: co za drań :diabloti::diabloti::diabloti: Debe, Szpileczka to można się zauroczyć , pozdrowionka dla was :loveu::loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Rany, co tu sie dzieje :crazyeye: Galeria Szpilki zmienila sie w kronike policyjna... Wspolczuje dziewczyny :shake: Quote
Basia&Safi Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 haaaaloooo a moze jakien nowe foteczki a nie ploteczki :):):):) Quote
Gosiek Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Teklunia napisał(a):Rany, co tu sie dzieje :crazyeye: Galeria Szpilki zmienila sie w kronike policyjna... Wspolczuje dziewczyny :shake:Co to sie dzieje na tym świecie :crazyeye: współczuje dziewczyny takich incydentów. Dominisiu - Szpileńka ma niesamowita muskulaturę - kulturystykę uprawia? Quote
an3czka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Aż trudno uwierzyć jak się to czyta. Również współczuję:shake: Quote
olekg89 Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 O mój Czarek by sie zajoł typkiem :D Wiecie czarka 3cm ząbki ładnie wtopiłyby sie w dupe tego dziada :/ Quote
Alicja Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Debeściaczku ....gdzie jezdeśśśśśśśśśśśśśśs;) Quote
madzia20sosnowiec Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Gosiek napisał(a):Dominisiu - Szpileńka ma niesamowita muskulaturę - kulturystykę uprawia? szpila szarpie na klate dominike :lol: wprawdzie domi chuchro ( jezu jak sie to pisze:oops: :evil_lol: ) ale i tak swoje daje, efekt widać :eviltong: Quote
Recommended Posts