dbsst Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Justa napisał(a):a tak jakoś...:roll: mój aparat mnie nie kocha. a ze mnie umknęła wena twórcza. Gala szczęśliwa, że dałam jej spokój... hahahahhahaha no tak piesy troche mniej sie ciesza jak ciagle musa sie ustwiac do zdjecia hahahha Quote
Justa Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 dbsst napisał(a):hahahahhahaha no tak piesy troche mniej sie ciesza jak ciagle musa sie ustwiac do zdjecia hahahha szczególnie, jak mało zdolny fotograf:roll: żeby mi chodziaż dobre foty wychodziły to nie miałabym wyrzutów sumienia, zę dręczę mojego włąsnego psa. Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Justa napisał(a):szczególnie, jak mało zdolny fotograf:roll: żeby mi chodziaż dobre foty wychodziły to nie miałabym wyrzutów sumienia, zę dręczę mojego włąsnego psa. ale zaraz Cię kopne pani moderator :mad: Quote
Justa Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 dbsst napisał(a):ale zaraz Cię kopne pani moderator :mad: huhuhu grozisz per moderator?:mad: :razz: Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Justa napisał(a):huhuhu grozisz per moderator?:mad: :razz: mmmmmmmmmhhhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmm :p Quote
Justa Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 :cool3: :cool3: :cool3: [SIZE="2"]ale tak całkiem serio serio. zbieram na EOSA Quote
Maga100 Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 O Boże Debe, boksio jest boski i ma takie przeraźliwie smutne spojrzenie :shake: Niech ktoś go pokocha :placz: :placz: :placz: Justa, szczerze współczuję, czy te psy nie miały właściciela?? Zawsze się boję takich sytuacji, bo ja Leona nie podniosłabym do góry :shake: Chyba musze zainwestować w jakiś gaz czy coś do obrony Quote
Justa Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Maga - miały właścicieli, osiedlowa hołota... nie bardzo ich interesowały psy. A w gaz to i ja sie musze uzbroić... przybajmniej na wieczorne spacery... Quote
anetta Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 O kurcze, Justa. Sytuacja nie do pozazdroszczenia :shake: Dobrze ze Twoj tata mial trzezwosc umyslu. Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Justa napisał(a)::cool3: :cool3: :cool3: ale tak całkiem serio serio. zbieram na EOSA huuuuuuuura :multi: :multi: bedzie kolejna eoska ;) Quote
Justa Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 dbsst napisał(a):huuuuuuuura :multi: :multi: bedzie kolejna eoska ;) bosz.... tylko za ile lat:shake: Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Justa napisał(a):bosz.... tylko za ile lat:shake: juz Ci kiedys mówiłam o tych latach i czekaniach ;) tło kiepskie ale podoba mi sie głębia Quote
Alicja Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 dbsst napisał(a):juz Ci kiedys mówiłam o tych latach i czekaniach ;) tło kiepskie ale podoba mi sie głębia :placz:palec mi do oka włozył Quote
agabass Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Justa ja również współczuję szczerze. Sama miałam nieprzyjemną sytuację u siebie w parku dwa dni przed swoimi urodzinami pokłuciłam się z facetem o psy, o teren i takie tam. A raczej to on wszczoł awanturę i zaczął mnie wypędzać, poczym dostałam w zęby z piąchy i w skroń. Nic mi się nie stało całe szczęście, ale się strachu najadłam o siebie i o psy, bo miała chłopców na smyczach, a ten kretyn, aby mnie przepędzić spóścił swojego mieszańca rotka z czymś tam i ten pies się rzucił. Nie mając czym bydlaka odpędzić, odpędzałam go nogą i kopnęłam go przyznaję, ale nie wiedziałam co mam robić. Za to też dostałam i koleś wyrzucił mnie z psiowego wc, a ja cały czas się bałam czy ten jego pies rzuci sie jeszcze raz na mnie czy na moje psy, bo tamtem mnie szarpał i szarpał. Oczywiście po całej akcji spłakałam się jak straszliwie i jeszcze typowi nawrzucałam. Ja również będę chodzić z czymś na takich drani ale u mnie będzie to żel parlirzujący ;) . Psów się tak nie boją, ale ich właścicieli. Pozdrawiam wszystkich psiarzy gorąco. Quote
agabass Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 dbsst napisał(a):juz Ci kiedys mówiłam o tych latach i czekaniach ;) tło kiepskie ale podoba mi sie głębia ach ta twoja głębia hahahah Quote
e.v.a Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 dbsst napisał(a):juz Ci kiedys mówiłam o tych latach i czekaniach ;) tło kiepskie ale podoba mi sie głębia chodzi żółto-pomaranczowe ściany :hmmmm::evil_lol: Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 agabass napisał(a):Justa ja również współczuję szczerze. Sama miałam nieprzyjemną sytuację u siebie w parku dwa dni przed swoimi urodzinami pokłuciłam się z facetem o psy, o teren i takie tam. A raczej to on wszczoł awanturę i zaczął mnie wypędzać, poczym dostałam w zęby z piąchy i w skroń. Nic mi się nie stało całe szczęście, ale się strachu najadłam o siebie i o psy, bo miała chłopców na smyczach, a ten kretyn, aby mnie przepędzić spóścił swojego mieszańca rotka z czymś tam i ten pies się rzucił. Nie mając czym bydlaka odpędzić, odpędzałam go nogą i kopnęłam go przyznaję, ale nie wiedziałam co mam robić. Za to też dostałam i koleś wyrzucił mnie z psiowego wc, a ja cały czas się bałam czy ten jego pies rzuci sie jeszcze raz na mnie czy na moje psy, bo tamtem mnie szarpał i szarpał. Oczywiście po całej akcji spłakałam się jak straszliwie i jeszcze typowi nawrzucałam. Ja również będę chodzić z czymś na takich drani ale u mnie będzie to żel parlirzujący ;) . Psów się tak nie boją, ale ich właścicieli. Pozdrawiam wszystkich psiarzy gorąco. :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Aga i nie dzwoniłaś na policje :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nie moge w to uwierzyć w d\sensie że sa tacy kretynie nie nie kretyni w zasadzie nie wiem jak ich nazwac SZOK Quote
agabass Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 dbsst napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Aga i nie dzwoniłaś na policje :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nie moge w to uwierzyć w d\sensie że sa tacy kretynie nie nie kretyni w zasadzie nie wiem jak ich nazwac SZOK] szok opowiem ci resztę jak się spotkamy a co najlepsze to był koleś około 40-stki, którego znam z widzenia i który ma dwie nastoletnie córki nieżle co. I tak mnie nie przepędził z MOJEGO PARKU jakoś on teraz wogóle się tam nie pokazuje. Ja byłam w takim szoku, że nie mogłam w to uwierzyć naprawde, a teraz jest to dla mnie śmieszne i zarazem tragiczne. Quote
Alicja Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 agabass napisał(a):] szok opowiem ci resztę jak się spotkamy a co najlepsze to był koleś około 40-stki, którego znam z widzenia i który ma dwie nastoletnie córki nieżle co. I tak mnie nie przepędził z MOJEGO PARKU jakoś on teraz wogóle się tam nie pokazuje. Ja byłam w takim szoku, że nie mogłam w to uwierzyć naprawde, a teraz jest to dla mnie śmieszne i zarazem tragiczne.bosz Aga , ale ja bym mu tego nie odpuściła , ja bym go przydybała , cholerka ale bym mu chciała nakopać :angryy: Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 agabass napisał(a):] szok opowiem ci resztę jak się spotkamy a co najlepsze to był koleś około 40-stki, którego znam z widzenia i który ma dwie nastoletnie córki nieżle co. I tak mnie nie przepędził z MOJEGO PARKU jakoś on teraz wogóle się tam nie pokazuje. Ja byłam w takim szoku, że nie mogłam w to uwierzyć naprawde, a teraz jest to dla mnie śmieszne i zarazem tragiczne. doczekać sie nie moge reszty opowieści Ty to jesteś ciekawy człowiek zawsze cos zmalujesz hahahha Quote
agabass Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 dbsst napisał(a):doczekać sie nie moge reszty opowieści Ty to jesteś ciekawy człowiek zawsze cos zmalujesz hahahha a jak tyko gdybym jeszcze mogła przewidywać przyszłość :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ja niemoge Aga toż on na Ciebie napadł!!!!! :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: ojjj dogomaniacy - psy na smycze, kagańce zdejm i dawajj na tego sk******a łomot spuścić :mad: :mad: :mad: Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 agabass napisał(a):a jak tyko gdybym jeszcze mogła przewidywać przyszłość :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahaahaha to w ogole wypas na maxa hahahhahaha Ewa nie o sciany chodzi (piekne sciany niedawno malowane:angryy: ) a o "bałagan" w tle ;) Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ja niemoge Aga toż on na Ciebie napadł!!!!! :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: ojjj dogomaniacy - psy na smycze, kagańce zdejm i dawajj na tego sk******a łomot spuścić :mad: :mad: :mad: jestem za ja i moj pies morderca burek pierwsza klasa podworkowy zrobi porzadek z tym typem :mad: Quote
Alicja Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 dbsst napisał(a):jestem za ja i moj pies morderca burek pierwsza klasa podworkowy zrobi porzadek z tym typem :mad::multi::multi:i mój pies morderca :mad: Quote
Recommended Posts