Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Justa napisał(a):
a tak jakoś...:roll:
mój aparat mnie nie kocha.
a ze mnie umknęła wena twórcza.
Gala szczęśliwa, że dałam jej spokój...

hahahahhahaha no tak piesy troche mniej sie ciesza jak ciagle musa sie ustwiac do zdjecia hahahha

• Replies 26.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dbsst

8189

• Alicja

3447

• malawaszka

1035

• Maga100

877

Posted

dbsst napisał(a):
hahahahhahaha no tak piesy troche mniej sie ciesza jak ciagle musa sie ustwiac do zdjecia hahahha

szczególnie, jak mało zdolny fotograf:roll: żeby mi chodziaż dobre foty wychodziły to nie miałabym wyrzutów sumienia, zę dręczę mojego włąsnego psa.

Posted

Justa napisał(a):
szczególnie, jak mało zdolny fotograf:roll: żeby mi chodziaż dobre foty wychodziły to nie miałabym wyrzutów sumienia, zę dręczę mojego włąsnego psa.

ale zaraz Cię kopne pani moderator :mad:

Posted

O Boże Debe, boksio jest boski i ma takie przeraźliwie smutne spojrzenie :shake: Niech ktoś go pokocha :placz: :placz: :placz:

Justa, szczerze współczuję, czy te psy nie miały właściciela??
Zawsze się boję takich sytuacji, bo ja Leona nie podniosłabym do góry :shake: Chyba musze zainwestować w jakiś gaz czy coś do obrony

Posted

Maga - miały właścicieli, osiedlowa hołota... nie bardzo ich interesowały psy.

A w gaz to i ja sie musze uzbroić... przybajmniej na wieczorne spacery...

Posted

Justa napisał(a):
:cool3: :cool3: :cool3:

ale tak całkiem serio serio.
zbieram na EOSA

huuuuuuuura :multi: :multi: bedzie kolejna eoska ;)

Posted

Justa napisał(a):
bosz.... tylko za ile lat:shake:

juz Ci kiedys mówiłam o tych latach i czekaniach ;)

tło kiepskie ale podoba mi sie głębia

Posted

Justa ja również współczuję szczerze. Sama miałam nieprzyjemną sytuację u siebie w parku dwa dni przed swoimi urodzinami pokłuciłam się z facetem o psy, o teren i takie tam. A raczej to on wszczoł awanturę i zaczął mnie wypędzać, poczym dostałam w zęby z piąchy i w skroń. Nic mi się nie stało całe szczęście, ale się strachu najadłam o siebie i o psy, bo miała chłopców na smyczach, a ten kretyn, aby mnie przepędzić spóścił swojego mieszańca rotka z czymś tam i ten pies się rzucił. Nie mając czym bydlaka odpędzić, odpędzałam go nogą i kopnęłam go przyznaję, ale nie wiedziałam co mam robić. Za to też dostałam i koleś wyrzucił mnie z psiowego wc, a ja cały czas się bałam czy ten jego pies rzuci sie jeszcze raz na mnie czy na moje psy, bo tamtem mnie szarpał i szarpał. Oczywiście po całej akcji spłakałam się jak straszliwie i jeszcze typowi nawrzucałam. Ja również będę chodzić z czymś na takich drani ale u mnie będzie to żel parlirzujący ;) . Psów się tak nie boją, ale ich właścicieli.
Pozdrawiam wszystkich psiarzy gorąco.

Posted

dbsst napisał(a):
juz Ci kiedys mówiłam o tych latach i czekaniach ;)

tło kiepskie ale podoba mi sie głębia

chodzi żółto-pomaranczowe ściany :hmmmm::evil_lol:

Posted

agabass napisał(a):
Justa ja również współczuję szczerze. Sama miałam nieprzyjemną sytuację u siebie w parku dwa dni przed swoimi urodzinami pokłuciłam się z facetem o psy, o teren i takie tam. A raczej to on wszczoł awanturę i zaczął mnie wypędzać, poczym dostałam w zęby z piąchy i w skroń. Nic mi się nie stało całe szczęście, ale się strachu najadłam o siebie i o psy, bo miała chłopców na smyczach, a ten kretyn, aby mnie przepędzić spóścił swojego mieszańca rotka z czymś tam i ten pies się rzucił. Nie mając czym bydlaka odpędzić, odpędzałam go nogą i kopnęłam go przyznaję, ale nie wiedziałam co mam robić. Za to też dostałam i koleś wyrzucił mnie z psiowego wc, a ja cały czas się bałam czy ten jego pies rzuci sie jeszcze raz na mnie czy na moje psy, bo tamtem mnie szarpał i szarpał. Oczywiście po całej akcji spłakałam się jak straszliwie i jeszcze typowi nawrzucałam. Ja również będę chodzić z czymś na takich drani ale u mnie będzie to żel parlirzujący ;) . Psów się tak nie boją, ale ich właścicieli.
Pozdrawiam wszystkich psiarzy gorąco.

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Aga i nie dzwoniłaś na policje :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

nie moge w to uwierzyć

w d\sensie że sa tacy kretynie nie nie kretyni w zasadzie nie wiem jak ich nazwac

SZOK

Posted

dbsst napisał(a):
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Aga i nie dzwoniłaś na policje :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

nie moge w to uwierzyć

w d\sensie że sa tacy kretynie nie nie kretyni w zasadzie nie wiem jak ich nazwac

SZOK
]

szok opowiem ci resztę jak się spotkamy a co najlepsze to był koleś około 40-stki, którego znam z widzenia i który ma dwie nastoletnie córki nieżle co. I tak mnie nie przepędził z MOJEGO PARKU jakoś on teraz wogóle się tam nie pokazuje.
Ja byłam w takim szoku, że nie mogłam w to uwierzyć naprawde, a teraz jest to dla mnie śmieszne i zarazem tragiczne.

Posted

agabass napisał(a):
]

szok opowiem ci resztę jak się spotkamy a co najlepsze to był koleś około 40-stki, którego znam z widzenia i który ma dwie nastoletnie córki nieżle co. I tak mnie nie przepędził z MOJEGO PARKU jakoś on teraz wogóle się tam nie pokazuje.
Ja byłam w takim szoku, że nie mogłam w to uwierzyć naprawde, a teraz jest to dla mnie śmieszne i zarazem tragiczne.
bosz Aga , ale ja bym mu tego nie odpuściła , ja bym go przydybała , cholerka ale bym mu chciała nakopać :angryy:

Posted

agabass napisał(a):
]

doczekać sie nie moge reszty opowieści

Ty to jesteś ciekawy człowiek zawsze cos zmalujesz hahahha

Posted

dbsst napisał(a):
doczekać sie nie moge reszty opowieści

Ty to jesteś ciekawy człowiek zawsze cos zmalujesz hahahha

a jak tyko gdybym jeszcze mogła przewidywać przyszłość :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ja niemoge Aga toż on na Ciebie napadł!!!!! :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: ojjj dogomaniacy - psy na smycze, kagańce zdejm i dawajj na tego sk******a łomot spuścić :mad: :mad: :mad:

Posted

agabass napisał(a):
a jak tyko gdybym jeszcze mogła przewidywać przyszłość :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hahaahaha to w ogole wypas na maxa hahahhahaha

Ewa nie o sciany chodzi (piekne sciany niedawno malowane:angryy: ) a o "bałagan" w tle ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ja niemoge Aga toż on na Ciebie napadł!!!!! :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: ojjj dogomaniacy - psy na smycze, kagańce zdejm i dawajj na tego sk******a łomot spuścić :mad: :mad: :mad:

jestem za ja i moj pies morderca burek pierwsza klasa podworkowy zrobi porzadek z tym typem :mad: