Agnes Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 niebo jest fajowe ;) tez chcialam uchwycic, ale mieszkam za nisko :( A co do zdjec to mam tak samo - stoje do ostatnich sekund jak fotografuje galopujace na mnie psy - zeby miec jak najlepsze ujecie i jak najblizej ;) Dopiero w ostataniej chwili odrywam aparat i odskakuje w bok ;) Quote
dbsst Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Agnes napisał(a):niebo jest fajowe ;) tez chcialam uchwycic, ale mieszkam za nisko :( A co do zdjec to mam tak samo - stoje do ostatnich sekund jak fotografuje galopujace na mnie psy - zeby miec jak najlepsze ujecie i jak najblizej ;) Dopiero w ostataniej chwili odrywam aparat i odskakuje w bok ;) hahhahaha ile razy ja juz lezałam i tylko jedna mysl aby aparat byl caly hahahhaha ja juz niedługo bede sie cieszyc niebem i tym widokiem z okna ktory kocham :-( teraz bede mieszkac na parterze :razz: ale w zamian Szpila bedzie miec ogrodek :multi: Quote
Agnes Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 loooo fajowo ;) jak bedziesz potrzebowala architekta krajobrazu do Twojego ogrodka to wal jak w dym :P Quote
dbsst Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Agnes napisał(a):loooo fajowo ;) jak bedziesz potrzebowala architekta krajobrazu do Twojego ogrodka to wal jak w dym :P hahahah ale ten ogródek będzie bardzo malutki jednak mamy zamiar kiedy s miec duuuuuuuuuuuuzy ogród a wtedy......... wale jak w dym dziekuje :buzi: Quote
Agnes Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 z malego tez mozna zrobic cacko ;) Za 2 lata bede architektem z papierami - kupuj domek z ogrodem i bede szalec:cool3: Aaaa tak swoja droga - wczoraj pewna osoba dala mi adres strony sigmy ktora ma wypozyczalnie z blue city - jakbys chciala :) Fajna sprawa. Maja kuuupe obiektytow sigmy Quote
dbsst Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Agnes napisał(a):z malego tez mozna zrobic cacko ;) Za 2 lata bede architektem z papierami - kupuj domek z ogrodem i bede szalec:cool3: Aaaa tak swoja droga - wczoraj pewna osoba dala mi adres strony sigmy ktora ma wypozyczalnie z blue city - jakbys chciala :) Fajna sprawa. Maja kuuupe obiektytow sigmy tiaaaaaaaaaaaa oczywiscie że bym kciała tez pytanie ;) a co do małego ogródka to masz racje ooopotrzebne mi krzaki kore są wysokie i zielone przez cały rok :D chcemy zagrodzić sie takim cackiem hihihi Quote
Agnes Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 jest takich krzakow troche ;) adres dam na pw, bo nie wiem czy tak moge na dogo ;) Quote
dbsst Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Agnes napisał(a):jest takich krzakow troche ;) adres dam na pw, bo nie wiem czy tak moge na dogo ;) dziekuje baaardzo zabieram się za czytanie ;) Quote
Alicja Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 :multi:Dbsst , czyli udało się to mieszkanko z ogródeczkiem , o którym pisałaś na gg:razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:przypominam sobie jeszcze że jak będzie ogródek to miał też być 2 boxio :p Quote
dbsst Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:Dbsst , czyli udało się to mieszkanko z ogródeczkiem , o którym pisałaś na gg:razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:przypominam sobie jeszcze że jak będzie ogródek to miał też być 2 boxio :p pracuje nad drugim boksiem ( ze schroniska) troche topotrwa bo musze spełnić jeden warunek mam nadzieje ze po wakacjach na zime bede mogla bede mogla wziasc juz jakas zmarznieta dusze ;) ale nie kce zapeszac wiec nic wiecej na ten temat nie mowie :cool1: a mieszkanko na 95% jest nasze no moze 97% do póki nie wniesiemy tam naszych rzeaczy to zawsze może sie cos zdazyc okropnego :angryy: Quote
Alicja Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 dbsst napisał(a):pracuje nad drugim boksiem ( ze schroniska) troche topotrwa bo musze spełnić jeden warunek mam nadzieje ze po wakacjach na zime bede mogla bede mogla wziasc juz jakas zmarznieta dusze ;) ale nie kce zapeszac wiec nic wiecej na ten temat nie mowie :cool1: a mieszkanko na 95% jest nasze no moze 97% do póki nie wniesiemy tam naszych rzeaczy to zawsze może sie cos zdazyc okropnego :angryy:to trzymam kciuki za wszelką pomyślność :p Quote
dbsst Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):to trzymam kciuki za wszelką pomyślność :p dzięki ja też co wieczór myśle o tym co zrobić żeby się udało ;) Quote
Patka Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Dbst pobiłaś mnie nam sie tylko z balkonem trafiło, bo wczesnie był brak :evil_lol: Z nowego mieszkanka nowe fotki prosze :multi: Quote
dbsst Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Patka napisał(a):Dbst pobiłaś mnie nam sie tylko z balkonem trafiło, bo wczesnie był brak :evil_lol: Z nowego mieszkanka nowe fotki prosze :multi: oooooooooooo to napewno fotek bedzie w brud ;) a szukaliśmy z ogrodem badz balkonem ze wzgledu na...................tak na Szpilke hahahhaa Quote
malawaszka Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Patka napisał(a):Z nowego mieszkanka nowe fotki prosze :multi: i z wnętrza - może jakieś pomysły pozgapiamy :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 malawaszka napisał(a):i z wnętrza - może jakieś pomysły pozgapiamy :evil_lol: qrde ja potzrebuje jakiś klasa pomysłów :cool1: Quote
Patka Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Kolor morska trawa z duluxa nie wyszedł taki jak miał być ... :diabloti: generalnie spieszy nam sie a dopieszczac będziemy później ... Ale chętnie pooglądam jakieś ciekawe strony z pomocą w urzadzaniu :razz: jakbys czyms dysponowała :cool3: Quote
Maga100 Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 a gdzie to nowe lokum będzie? Bo nie doczytałam z powodu usprawiedliwionej nieobecności? :cool1: Quote
Cola Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 oj debe debe tak jęczałaś, że tylko kilka fotek Ci wyszło z naszego spacerku....a tu proszę jaki nawał i jakie fajne fotki :mad: Uśmiałam się ze Szpilowej skaczącej po drzewach. Czyje ona ma geny?? Kota??:razz: Quote
dbsst Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Cola napisał(a):oj debe debe tak jęczałaś, że tylko kilka fotek Ci wyszło z naszego spacerku....a tu proszę jaki nawał i jakie fajne fotki :mad: Uśmiałam się ze Szpilowej skaczącej po drzewach. Czyje ona ma geny?? Kota??:razz: Cola jesteś huuuuuuuuuura jak konto mailowe :evil_lol: Maga blisko obecnego miejsca zamieszkania i ciut bliżej Ciebie ;) Quote
Cola Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 W malutkim rewanżu powstawiam fotki piaskowej Szpilencji :) Quote
Recommended Posts