dbsst Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pno to faftycznie jest wielkości Ozzulca , maleństwo koffane :loveu: nio kurdupelek caly czas powtarzam ale nikt mnie nie slucha ;) Quote
Alicja Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 :razz:kurdupelek ,ale wygląda okazale ;) ta fota mnie ubawiła :evil_lol: Quote
e.v.a Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 dbsst napisał(a): Szpila to nie bokser:shake: to kingbokserka :D Quote
malawaszka Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 hahhaa no ja nie mogę - wyginam śmiało ciało :lol: :lol: :lol: Quote
Agga Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 jaki pokemon. No na niektórych zdjęciach to jakies akty:crazyeye: Quote
dbsst Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 i to juz ostatnie foty strasznie mi się podobaja kolory :D swiatło się zmieniło i taki mamy efekt :D DZIĘKUJE WAM bardzo za to że nas odwiedzacie.................. jest mi strasznie miło jeszcze raz DZIĘKUJE :buzi: Quote
dbsst Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 no wiesz Agguś czasem tak bywa że wiosna im strzla do łbów na szczęście piłka wszystko załatwia :D :lol: :lol: :lol: Quote
Magda Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 dbsst napisał(a):i to juz ostatnie foty strasznie mi się podobaja kolory :D swiatło się zmieniło i taki mamy efekt :D DZIĘKUJE WAM bardzo za to że nas odwiedzacie.................. jest mi strasznie miło jeszcze raz DZIĘKUJE :buzi: Dominiko no nie moge sie napatrzec:crazyeye: Te zdjecia sa takie sliczne, a te kolory. Naprawde gdybys zrobila zdjecie Mikiemu to bym go nie poznala (nasz pozyczany aparat przy twoim to maly pikus.....):evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Uff pzrebrnelam pzrez caly spacer :loveu: Pieski się wyszalały :multi: a zdjęcia cudne, ale to już wiesz ;) Quote
Alicja Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Debeściaczku , to gdzie ta przeprowadzka :razz: Quote
asher Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Jaaaaacieeeeeee, ile zdjęć!!!! :multi: A co Szpila tutaj robi? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
dbsst Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Debeściaczku , to gdzie ta przeprowadzka :razz: nie daleko obecnego miejsca zamieszkania :D Asherku Szpilka DOŁEK kopała :cool3: MAdziu :buzi: dzięki Pika a wyszalały się a cio ;) hahahha Quote
Teklunia Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 asher napisał(a): A co Szpila tutaj robi? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:pewnie pazurki sobie oglada, czy sie w czasie zabawy manicure nie zniszczyl... :lol: Quote
lady_lina Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 swietne foteczki :):) Szpilunia sliczna jestes :loveu: Quote
Gosiek Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Oświadczam ze absolutnie nie jestem w stanie wybrać zdjecia które mi sie najbardziej podoba :angryy: Cholera jasna - przestaniesz robić takie cudne foty? Wstaw jakiegoś kicza kiedyś co? Zaczynam w straszne kompleksy wpadać :lmaa::lmaa::lmaa: Quote
dbsst Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Gosiek napisał(a):Oświadczam ze absolutnie nie jestem w stanie wybrać zdjecia które mi sie najbardziej podoba :angryy: Cholera jasna - przestaniesz robić takie cudne foty? Wstaw jakiegoś kicza kiedyś co? Zaczynam w straszne kompleksy wpadać :lmaa::lmaa::lmaa: obiecuje że wstawie kicza dziś :cool1: lady_lina dziekuje :buzi: od Szpinakolady :D Teklunia jak Ty ja znasz ;) Quote
e.v.a Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 dbsst napisał(a):obiecuje że wstawie kicza dziś :cool1: Debe twoj kicz bedzie i tak 100 razy lepszy od mojej najlepszej fotki:lol: witajcie dziewczyny :D Quote
dbsst Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 evaxon napisał(a):Debe twoj kicz bedzie i tak 100 razy lepszy od mojej najlepszej fotki:lol: witajcie dziewczyny :D jesteś Kochaniutka :buzi: Quote
anetta Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 O matko! Alle foty Obejrzalam kilka stron wstecz i.....one sa po prostu zajebiste:ylsuper: Kazda fota ma cos w sobie smiesznego :lol::lol: Modele takie ze hej :klacz: Bardzo fajne miejsce do spacerkow, tylko szkoda ze tak daaaleeekooo :( Quote
dbsst Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Anetko ja Ci wsółczuje tyle stron przewertować :crazyeye: ale za to Ci dziękuje :D :buzi: Dziś było ładne słonko i śliczne niebo............nie wytrzymałam i wyszłam na foto spacer :evil_lol: i z nowu bedzie dużo hahahhahahhaha technicznie fatalne ale ta mina :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:mina bowska :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 dziś uczyłam się zatrzymania ruchu tak jak ja kce średnio mi to wyszło :( oraz bawiłam sie przez chwile cieniem i światłem (tez jest to jeszcze nie to ale...........trzeba próbować) i tak romantycznie czyli Szpilka w chmurach :D (tylko mi ostrość zgubiły jak zmniejszyłam :placz: ) Quote
Recommended Posts