Daga_i_Oskar Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Cześc Dominisiu :multi: Cudne fotki Szpilki :loveu: :loveu: :loveu: zdjęcia wychodza Ci rewelacyjnie, najbardziej podobaja mi sie te w ruchu:multi: , a modelka niczemu sobie, jest po prostu booska :loveu: :loveu: Quote
DORRAG Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='dbsst'] Szpila chodząca po drzewie super:crazyeye::klacz: (moją psine to najpierw musiałabym na drzewo podsadzić a potem ściągnąć:roll: ) Quote
agabass Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='dbsst']SZPIEWIÓRKA ach ta Szpilka alpidrzewonistka :lol: :lol: :lol: super fotoski witaj Debe witaj i pa zarazem :cool3: Quote
Magda Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Dominiko, a dlaczego ciebie nie ma na forum??:-( Wklejasz tylko foteczki i znikasz....... Ale sie wyciagnela:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 DOMINICZKO :mad: wracaj mi na dogo natentychmiast :p ale dziecko urosło :evil_lol: Quote
anetta Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Ahahahahaha, Szpila wiewor :lilangel: Ciekawe co jeszcze w niej drzemie 8) Quote
dbsst Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 nie ma mnie na forum bo mam baardzo mało czasu co gorsza od maja przez co najmniej miesiac (jak nie wiecej) nie bede miec neta :shake: :-( :-( Quote
PIKA Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 O Szplila ma zdjecie od razu w rameczce :lol: :crazyeye::crazyeye: Szpila na drzewie :klacz: Super :klacz: Quote
dbsst Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 dzisiejszy spacer :D najpierw troszke przyrody ;) Quote
dbsst Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 i z serii moich ulubionych czyli hop do góry jak kangury Quote
KaRa_ Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Bawiliscie sie w chowanego?:lol: Uuu to musiało bolec:shake: Biedna Szpilunia A tak wogole bardzo czysty las ;) Quote
Basia&Safi Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 :o w zyciu nie widzialam tak umiesinionego psa :)::) jak to sie robi Safinka tez musi tak ladnie wygladac :):) Quote
Alicja Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 :evil_lol:Szpilka przy scianie płaczu czemu wieszacie dziewczynkę :razz: Quote
Gosiek Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Dominisiu - gdzie Ty nam tak uciekasz? :-( No jak tak można.. a teraz jeszcze piszesz ze miesiac bez neta :-( a co znami? a zdjecia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:... brak mi słów- obejrzałam z zapartym tchem :cool1: buziaki Gosia Quote
malawaszka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: debest a myślałam że już mnie nie zadziwisz fotami, że już lepsze bhyć nie mogą :crazyeye: ale rany boski jak się myliłam :lol: BOSKIE!!!!! hahah a Szpila w konfesjonale :evil_lol: :klacz: Quote
dbsst Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 :cool1: Dziewczyneczki jesteście Kochane :buzi: jeszcze to i znowu spadam :cool1: gdzie jeste pies :evil_lol: daj buzi :buzi: o fuuu czosnkowe wykrzywia mi mordziatke hahahhaha Quote
Alicja Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 :loveu:ale słodycz jeżyk :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Patka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Dominika to najpiekniej zbudowany boxer co ja mowię suka jaką widziałam - mój TZ jest pełen podziwu - Szpila jest doskonała w każdym calu - gratulacje Quote
dbsst Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 :crazyeye: :crazyeye: Patko dziękuje w imieniu Szpilki i moim i pozdrawiam TZa ;) tak mówiąc serio to ona jest kurdupelkiem i tylko na fotach tak wyglada zapytajcie Telkunie Juste PIKE.......................... a oto foty które zrobił mój TZ dawno nie miałam takich portretów a tak na serio to nigdy nie miałam takich ciepłych słonecznych portretów :loveu: tylko żeby troszku modelke zamienić bo ona nie ma słonecznej miny :oops: Quote
malawaszka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 haha ostatnie najlepsze :lol: :lol: :lol: ekstra masz kolorek włosów :razz: Quote
Patka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 tak mówiąc serio to ona jest kurdupelkiem i tylko na fotach tak wyglada zapytajcie Telkunie Juste PIKE.......................... drobna nie drobna ale muskulaturę ma mniamnuśną :cool3: bardzo fajna fotka Quote
Alicja Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Dominiś Subcio fotki :razz:...no i są cieplutkie ;) Quote
Recommended Posts