Teklunia Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 dbsst napisał(a): ale foty, ja nie moge!!! :-o Szpila ma chyba najlepsza muskulature, kondycje i linie na calej Dogo :lol: Quote
asher Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Debest, no jak pragnę zdrowia, jak jej się ta łapa ma zagoić, skoro takie akrobacje wyczynia??? :mad: :evil_lol: Zdjęcia rewelacyjne :loveu: Kurde, nudna się robię, ciągle to powtarzam, wstawiłabyś jakieś kiepskie :roll: :diabloti: Quote
dbsst Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 dzięki dzięki dzięki a oto wytłumaczenie mojej miny :evil_lol: ona sie kilometr wcześniej odbija hahahahhaa Quote
asher Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Debe, wklej te foty do topiku Cavano, nabawią sie kompleksów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 asher napisał(a):Debe, wklej te foty do topiku Cavano, nabawią sie kompleksów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahaahahahha ta jasne i przeniosą terningi na inny dzien cobyśmy nie nadąrzyły za Wami ;) TZ maltretuje jak tam fajnie i kombinuje jak wrocic w sobote z Bydgoszczy zeby w niedziele wpasc juz ze Szpilatronem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Debeściaczku toż ta Szpilkowa lata :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
PIKA Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Szpila niedlugo skrzudeł dostanie :razz: i Ci odfrunie :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Debe rewelacyjne zdjęcia Szpili i jaka ona jest skoczna :crazyeye: świetnie uchwycone :klacz: Quote
sota36 Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Darek Alus dziekuje za zyczenia - micha mu sie smieje !!!!!!!!!! Quote
dbsst Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 dzięki jestescie Kochane czasem mój lotmistrz ma pewne problemy z odbiciem sie od ziemi :evil_lol: ale jak się odbije to leeeeeeeeeeeeeci Quote
asher Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 No nie mogę, wszędzie dzis latające psy wstawiają :lol: A to jest mistrzowstwo świata, lewitująca Szpila :roflt: Quote
malawaszka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 hahahah ja nie moge jakie ujęcia :lol: :lol: :lol: a czemu pozbawiłaś TZta twarzy??? :lol: Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 o matko :crazyeye:co ta Mała wyprawia :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 malawaszka napisał(a): a czemu pozbawiłaś TZta twarzy??? :lol: moze robil glupie miny jak mój :evil_lol: Quote
dbsst Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 malawaszka napisał(a):hahahah ja nie moge jakie ujęcia :lol: :lol: :lol: a czemu pozbawiłaś TZta twarzy??? :lol: a bo jakoś tak wyszło ;) Quote
lady_lina Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 wlasnie zaczełam przegladac sobie dział 'galeria' te fotki sa swietne!!!! :) zwłaszcza te gdzie sunia lata ;P Pozdrawiam !! :):) Quote
dbsst Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 lady_lina napisał(a):wlasnie zaczełam przegladac sobie dział 'galeria' te fotki sa swietne!!!! :) zwłaszcza te gdzie sunia lata ;P Pozdrawiam !! :):) bardzo bardzo bardzo dziekuje :D PIKA miny miał słodkie ale wiesz nie wypada miec słodkiej miny duZIemu mężczyźnie ;) :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 dbsst napisał(a):bardzo bardzo bardzo dziekuje :D PIKA miny miał słodkie ale wiesz nie wypada miec słodkiej miny duZIemu mężczyźnie ;) :lol: :lol: :lol:duzi męczyzna styda słodkich minek :cool3: Quote
Camara Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 PIKA napisał(a):Szpila niedlugo skrzudeł dostanie :razz: i Ci odfrunie :shake: :hmmmm: po co jej skrzydła??? przeca widać, że Szpila ma wspomaganie w uszach :lol: dbsst napisał(a): czesc ja tylko przelotem ;) debe - jak zwykle niezwykłe zdjęcia :loveu: Quote
Recommended Posts