dbsst Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 he he dzięki to dzęki temu że tulipan pieknie uschły :evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 dbsst napisał(a):he he dzięki to dzęki temu że tulipan pieknie uschły :evil_lol: hahaha a ja dziś tulipki wy... rzuciłam :evil_lol: bez ufocenia :roll: ale ze mnie.... ech ;) Quote
Basia&Safi Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 jeeee uwielbam zelezki mnammmmm :):):) daj troche hihihi :):):) Quote
dbsst Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha a ja dziś tulipki wy... rzuciłam :evil_lol: bez ufocenia :roll: ale ze mnie.... ech ;) hahaha ja jeszcze dam im obeschnąć i jeszcze może coś pstrykne z nich ;) hahahhahahaha widzę że zrobiło się zelkowo ;) to teraz cosik innego i Szpileczka żebyście nie zapomniały jak wygląda :evil_lol: :evil_lol: no to spadam :buzi: pa Quote
Daga_i_Oskar Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 BOOOOOOOOOOOOMBAAAAAAAAAAAAAAAAAA :klacz: Quote
e.v.a Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 dbsst napisał(a):i Szpileczka żebyście nie zapomniały jak wygląda :evil_lol: :evil_lol: nooo teraz to napewno nie zapomnimy:lol: Quote
PIKA Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 dbsst napisał(a)::cool1: :oops: :crazyeye: kooooooosaaaaaaaaaaa :loveu: Quote
dbsst Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 no to na dobranoc jeszcze cos takiego :D Quote
Nugatowa Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 dbsst napisał(a):no to na dobranoc jeszcze cos takiego :D O jee takie w stylu awangardowym :cool3: cześć Debe szpilka jest naprawde genialna.. Na jej widok Nugat się ślini na jej widok..jest taką kokietka :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Booombaaaaaa :crazyeye: DOBRANOC :buzi: Quote
dbsst Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 ojejciu Nugatowa :buzi: Szpilka poleciała poprawiać fryzure jak się tylko dowiedzieła że ma branie i :buzi: przesyła ;) zawsze chciałam malować ponieważ nie mam takich umiejętności "prawdziwych" to namalowałam Wam coś na niby ......... ten kwiatek suszek ama dl amnie wielkie znaczenie sentymentalne i tak też chce go pokazać tak romantycznie ;) tylko nie wiem czy mi to tak do końca wyszło :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
Nugatowa Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 dbsst napisał(a):ojejciu Nugatowa :buzi: Szpilka poleciała poprawiać fryzure jak się tylko dowiedzieła że ma branie i :buzi: Zawuważmy ze nuagliusz w rodowodzie ma CASANOWA :cool3: i kochaa kobiety niestety tak zadko tu wpadam spowodowane jest to pootokamii śliny na widok szpilki :loveu: a najbardziej to chyba go podnieca jej imię kocha dominujące kobiety :evil_lol: :evil_lol: i z jajami <szpilka antyterrosrystka> :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 ylko nie wiem czy mi to tak do końca wyszło :oops: :oops: :oops: :oops: cuuudnie wyszlo :loveu: Quote
Gosiek Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 czesć Dominisiu :p padłam z wrazenia a malowanie wyszło bardzo klimatycznie i romantycznie :cool3: Quote
an3czka Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 dbsst napisał(a): Witaj Debe. Śliczne Ci te zdjęcia wychodzą Quote
Teklunia Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 dbsst napisał(a): tak romantycznie ;) tylko nie wiem czy mi to tak do końca wyszło :oops: :oops: :oops: :oops: wyszlo do konca, a nawet bardziej!!! :lol: jest swietne :p Quote
Koma Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Piękne zdjęcia :-o aż nie wiem co napisać :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Moniś Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Koma napisał(a):Piękne zdjęcia :-o aż nie wiem co napisać :klacz: :klacz: :klacz: Dokładnie! DECH ZAPIERA :-o:-o:-o:-o:-o:-o Quote
dbsst Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 qrczaki dzięki ciesze się strasznie że siępodoba bo i mnie się podoba ( ato zadkośc bo mnie sie podoba cos domomentu zapisu jako nowa praca, a jak ja wstawiam na dgm to juz mi sie nie podoba a ta i dzis mnie sie podobuje ;)) a to staroc jak jeszcze tulipki żyły ;) Quote
e.v.a Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 o wiele ladniejsze od tych martwych:cool3: i do tego śliczna zielona rameczka nono....:cool3: albo nie rameczka:roll: no nie wiem co to ale ladne zielone:evil_lol: Quote
Nugatowa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 dbsst napisał(a):a tam martwe maja swoj klimat ;) Debe sliczne :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Az zyc sie chce jak patrze na wiosenne kolory :multi: A gdzie szpilencja Nugat sie slini na jej widok :razz: jeszcze mi tu chlopa rozkochaja :eviltong: Quote
Recommended Posts