Alicja Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 dbsst napisał(a)::roll: ja widze co dziewczyny robią w psie to się zastanawiam czy w ogole go odpalać :oops:ani mnie sie waż takie rzeczy mówić Ty lepiej przyjeżdżaj mnie naumieć :p Quote
KaRa_ Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Jaki fajny prosiaczek:lol: :lol: :lol: Faktycznie jakiś gawron jej usiadł na główce:lol: :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 hahaha umarłam z komentarzy dziewczyn :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dominisiu, widzę ze mnei na kwiatki a Ciebie na focenie prosiaczków naszło ;) Ale bardzo mi się podoba ta zabawa w GO (dla nie wtajemniczonych Głębię Ostrości) i suuuper na tej drugiej focie ryjaszek wyszedł :multi: A na przeróbeczki w PSie nie narzekaj... są śliczne :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 o tak zgdzam się z Gosia, przeróbeczki sa śliczne, nie masz co narzekac :loveu: Quote
dbsst Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Alu ja z checią bede Cię uczyć jak sama się naumiem :placz: Kara no usiedł jej gawron wydało się Szpila ma cos wspólnego z gawronami ;) mnie hahahahha a teraz tak the dorsowo Quote
dbsst Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 a ta figurka jest niezła do GO jestem z siebie dumna o tyle ze wszystko w manualu ;) a Szpila tak se wyszła bo była robiona na prendce ;) w sensie zdjecia ale jak sie nieciekawe tło zpeesuje to ujdzie w tłoku :diabloti: DZIĘKI za miłe słowa :buzi: Quote
PiotrekJ Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 dbsst napisał(a):a oto niespodziewanka :D :evil_lol: Szpilka sie kapke ciut zmieniła od wczoraj :evil_lol: Normalnie Ty to zdolniacha jesteś :p ... Ja to chyba na korepetycje się do Ciebie wybiorę :razz: ... Quote
Gosiek Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 :lol: a wiesz ze ja od jakiegoś czasu tylko i wyłącznie na manualu focę? Jakoś od kiedy spróbowałam to strasznie mi sie nie podobają automatyczne ustawienia :diabloti: Szpileczka suuuper Quote
dbsst Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 przesadzsz Piotrze to tylko dzięki tłu i figurce. tło jest jasnoszare i pewnie dzięki temu wyszedł taki efekt plus do tego światło tak mnie sie zdaje ale ja się nie znam :oops: Quote
dbsst Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Gosiek napisał(a)::lol: a wiesz ze ja od jakiegoś czasu tylko i wyłącznie na manualu focę? Jakoś od kiedy spróbowałam to strasznie mi sie nie podobają automatyczne ustawienia :diabloti: Szpileczka suuuper no ja też uważam że na manualu jest inna ostrość i głebia dlatego też zdjęć nie mam dużo bo ciężko mi się czasem skupić na ustawieniach:diabloti: , a na programie to zawsze jest iso 400 nie można zmienić przesłony ani nic i się tak bez pomyślunku strzela:diabloti: dlatego staram się na manualu tylko robić a do manuala "zmusiła" mnie zima i mój pies na tle śniegu wygladający jak czarna plama DZIĘKUJE CI ZIMO............... Quote
Gosiek Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 dbsst napisał(a): mniam :crazyeye: moje ulubione :crazyeye: .... hmmmm moze wpadniesz na kawkę? Hihihi przywieziesz mniamniuśne czarnuszki a ja zrobię pyszną kawunie z pianką? Quote
dbsst Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 heheheheh też je lubie wiec nie wiem czy dowioze hahahaha Quote
Gosiek Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 dbsst napisał(a):heheheheh też je lubie wiec nie wiem czy dowioze hahahaha :evil_lol::evil_lol: to weź duuuuuzo :evil_lol::evil_lol:;) Quote
dbsst Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Gosiek napisał(a)::evil_lol::evil_lol: to weź duuuuuzo :evil_lol::evil_lol:;) hahaha to jeszcze to dla Ciebie i ide pranie rozwieszac i prasowac ;) i jeszcze fiZdaszki ;) Quote
Agga Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 dbsst napisał(a): dbsst - Harribo:cool1: Szpileczka jak zwykle podbija moje serce:loveu: Quote
Gosiek Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 mniami :loveu: ech, smaka mi narobiłaś :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Gosiek napisał(a): mniami :loveu: ech, smaka mi narobiłaś :shake: mnie też :roll: Quote
dbsst Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Daguś proszę bardzo pyszne żabeczki polecam :sabber: Agguś HAribbo 2,5 kg :eating: :cunao: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: cieszkam się że Szpinakolada Ci się nie znudziła ;) Mam pytanie jak długo Szpila ma nie biegać zmieniałam opatrunek i zobaczyłam ze nowu troszke krewka leciała :( przecięcie jest płytkie ale spore :placz: :bigcry: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 dbsst napisał(a):Daguś proszę bardzo pyszne żabeczki polecam :sabber: chętnie bym się poczetsowała, moze PW wyslesz :cool3: Quote
PIKA Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Szpilka sie kapke ciut zmieniła od wczoraj :evil_lol: wariatka :lol::lol: A przerobeczki cudniaste :loveu: Zainstalowaly Ci się, te dodatkowe filtry? ;) I moja rada, jak nakladasz coś co znieksztalca obraz lub go zaslania w tym obiekt głowny, to ja napierw wylaczam oryginal warstwy zaś w kopii warstwy wycieram obiekt gumką, aż wymaże caly obiekt i dopiero wtedy nakladam filtr, potem wlaczam warstwe glowna i ewentualnie poprawiam. Wszystkie filtry nakladają się zawsze tylko na niewymazany obraz Pozwala to uniknąc bledów i wymazania tego co nie potrzeba. Dzisiaj to przetestowalam i mam super efekty ;) Quote
Teklunia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 dbsst napisał(a): peklabym , ale zjadlabym wszystkie...:oops: uwielbiam zelki!!! Quote
Pysia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 A ja nie przepadam za słodyczami....Chyba jestem z kosmosu ;) PIKA !! Popatrz u mnie jakie duze sa Twoje dzieci ( i Hani ;) ) Quote
Recommended Posts