asiunia Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Hej!! Debesciarka jak zwykle bajer,kosa foteczki:loveu:Wiecej wiecej wiecej!!!!!! Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 te Szpilowe tozefekt zabawy fleshem :D dziekie dzieki dzieki Gosiu to prawda jeszcze tyyyyyyyyyyyyle mozliwosci Szpila ma rozwalona lapke :( ma opatrunek i nie moze biegac SZKŁO :placz: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :shake: Quote
an3czka Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 dbsst napisał(a):Szpila ma rozwalona lapke :( ma opatrunek i nie moze biegac SZKŁO :placz: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :shake: Oooo biedaczka:-( . Uałuj ode mnie. Głęboko rozcięła? Quote
Alicja Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 :angryy: co za gholera rozwaliła szkło Szpinkoladzie na drodze :angryy: Dbsst , głęboko rozcięte :cool3: Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 nie nie gleboko ale w takim kiepskim miejscu dobrze ukrwionym i krew tryskala jak ze swinki :placz: Quote
Alicja Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 dbsst napisał(a):nie nie gleboko ale w takim kiepskim miejscu dobrze ukrwionym i krew tryskala jak ze swinki :placz: :-(ucałuj faflunki ode mnie i pomuffaj żeby nie bolało :razz: Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 :placz: :placz: :placz: :placz: wycałowane i wymiochane i wraczy na mnie jak do niej ide z aparatem :placz: :placz: :placz: a mialam takie plany na dzis i jutro :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: dzis jeszcze bysmy byly na dworze aaaaaaaaaaaaa moja niunieczka lapeczka :placz: :placz: Quote
e.v.a Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 biedna Szpilunia łapunia:-( 3maj sie faflunku troszke poboli i bedzie dobrze :) a Ty debe juz nie mecz morduchny aparatem niech odpoczywa :razz: p.s- debe wybacz ale u ciebie jest moj 1000 post wiec pijemyyy=>zapraszam do nas :D:D:D klejka dla wszystkich:D Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :laola: :beerchug: :beerchug: :popcorn: :popcorn: :knajpa: :knajpa: :drinking: :drinking: :drinking: :cunao: :drink1: evaxon napisał(a):biedna Szpilunia łapunia:-( 3maj sie faflunku troszke poboli i bedzie dobrze :) a Ty debe juz nie mecz morduchny aparatem niech odpoczywa :razz: p.s- debe wybacz ale u ciebie jest moj 1000 post wiec pijemyyy=>zapraszam do nas :D:D:D klejka dla wszystkich:D ooooooooooooooooooooooooooooo to trzeba sie napic Quote
e.v.a Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 dbsst napisał(a)::knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :laola: :beerchug: :beerchug: :popcorn: :popcorn: :knajpa: :knajpa: :drinking: :drinking: :drinking: :cunao: :drink1: ooooooooooooooooooooooooooooo to trzeba sie napic :evil_lol: oj trzeba trzeba:evil_lol: :drinking: :drinking: Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 evaxon napisał(a)::evil_lol: oj trzeba trzeba:evil_lol: :drinking: :drinking: hahahhahaha jak mus to mus ;) :calus: :popcorn: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: Quote
Teklunia Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 moze niech Szpila tez sie napije, to ja znieczuli ;) Quote
an3czka Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 dbsst napisał(a):nie nie gleboko ale w takim kiepskim miejscu dobrze ukrwionym i krew tryskala jak ze swinki :placz: Czy to chora rączka? Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 nioooooooooooooooooom to ta chora łapeCka moja ukochana :placz: hahaaha Szpilka niech lepiej nie pije bo pompa zassa i bede miala pijana poszkodowana ;) Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):A bucik dla Szpileczki masz??:cool3: nie folijke na plaster ale widze ze jednak musze kupic bo zle zaczelysmy sezon biegowy :( Quote
e.v.a Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 łapeczka jutro juz bedzie prawie zdrowa :D mowie wam:multi: bedzie dobrze i Szpilunia znowu bedzie mogla biegac tylko trzeba uwazac na szkielko:shake: tyle tego lezy ze az strach :mad: Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 ponieważ nie moge focic psa foce siebie hahahaha zaraz cos wstawie ;) to wszystko bez obróbki w ps tylko ramki Quote
KaRa_ Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Biedna Szpilka skaleczyła się:shake: ale bedzie dobrze ja to wiem;) Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Krąg ;) hahahhahaha odbija mi :shake: :cool1: Quote
e.v.a Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 dbsst napisał(a):Krąg ;) hahahhahaha odbija mi :shake: :cool1: takkk ciekawe :hmmmm:...hmmm.. bardzo interesujace...:hmmmm: takie hmmm...:hmmmm: artystyczne .. hehe :hmmmm: Quote
Alicja Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 dbsst napisał(a):Krąg ;) hahahhahaha odbija mi :shake: :cool1::pa mnie się podobuje Quote
KaRa_ Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Dbsst świetne te zdjęcia!Lubie takie artystyczne foty z pomysłem;) Quote
Alka Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 dbsst napisał(a):nie nie gleboko ale w takim kiepskim miejscu dobrze ukrwionym i krew tryskala jak ze swinki :placz: o jejku:-(, biedna łapeczka Szpiluni ... buziaczek dla Szpileczki Debe,bardzo pomysłowe ostatnie foty :loveu: Quote
Recommended Posts